Sizi el üstünde tutacak bir eskici var mı?
Sizi el üstünde tutacak bir eskici var mı?
Acaba, diyorum, beni de el üstünde tutacak bir eskici var mıdır? Sokak sokak dolaşıyor da ben mi duymuyorum? Tozlanmış yüzümü avuçlarıyla silip gözlerini parlatarak bana bakacak biri...

Yorumlar11

  • Ahmet Faruk Ağan 13 yıl önce Şikayet Et
    Sen eskidikce değerleneceksin!. Yüce Allah sana ne güzel bir kalp, ne güzel bir kalem, ne güzel bir sima vermiş . Seni okuyunca huzur buluyor ve sana dua ediyorum. Keşke herkes senin gibi eskise.
    Cevapla
  • Hasan Seyre 13 yıl önce Şikayet Et
    Şam simyacısı Doğan ı hatırlarmısınız..efendim?. evinin bacasından yeşil kırmızı renkli duman çıkıyor diye herkesin büyücü sandığı ve Şam ellerinden kovduğu ve Selahattine şikayet ettiği Doğan aslında..bilim adamıydı..devrinin teknolojisine egemendi..ama Halk onun değerini hiç anlamadı..oda İslam diyarında Bilim adamının değeri yok diye küstü gitti..sonra intikamıda acı oldu..el üstüne alındığında..kendisine şükranlarını sunan Sultana Diyojen gibi iki laf etti..Beni bu halkın elinden kurtar..Allah bizi Şam Simyacısı kadar etsin doktorum..?
    Cevapla
  • UFUK İSKENDER 13 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah. Madem O var her şey var.Sabah sabah okunacak en güzel yazıydı.Birden başka bir atmosfere girdik.Ve O nu hatırladık.Yesimiz dağıldı,canlandık ve şefkatli sahibimize teslim olmanın dayanılmaz hazzını yaşadık.
    Cevapla
  • yunus balcı 13 yıl önce Şikayet Et
    Hocamızın yüreğine sağlık... ne kadar da güzel dile getirmişsiniz..anlam ve duygu yüklü bu yazınızı profilimde paylaşacağım:=)
    Cevapla
  • hacı mustafa ersözlü 13 yıl önce Şikayet Et
    Altın eski de olsa kıymetlidir.. Bedenimiz toprak olacak ancak amellerimiz yok olmayacak ve bizi ahrette karşılayacaktır. Amellerimiz salih değilse veya yoksa o zaman değersiz oluruz. Hocamızın tefekkürleri ise bence altın gibidir inşallah bize de böyle tefekkürler nasip olur da biz de değerleniriz.
    Cevapla
  • hacı mustafa ersözlü 13 yıl önce Şikayet Et
    ALTININ ESKİSİ DE KIYMETLİDİR.. Beden olarak insanın eti yenmez derisi giyilmez. Ancak belli aralıklarla eskiyen kanımızdan bir ünite vererek hem kanımızı tazelemiş oluruz hem de belki bir hasta veya yaralının ya da doğum yapan birinin hayatını kurtarmaya vesile olabiliriz. Ülkemizde yıllık bir milyon ünite kana ihtiyaç oluyor. bunun 600 bini karşılanmakta , 400 bini ise İngiltereden ithal edilmektedir. Üstelik bizim kanımız bence daha temizdir.
    Cevapla
  • bozkurt1071 13 yıl önce Şikayet Et
    eskici.... Kıl beni ey namaz diye bir nidası var ya yazarın, bu geldi aklıma. Al beni ey eskici! Yüreğine sağlık...
    Cevapla
  • yakup aksu 13 yıl önce Şikayet Et
    eskicileri anmak güzelde... 2. Arkadaşlar hıc bır hurdacı ben de dahıl olmak uzere yaptıgımız ısden ve yaptıgımız meslekden utanmıyoruz aksine yaptıgımız ısın bılıncındeyız ne kadar engelleme olursa olsun... yaptıgımız ısı sadece para kazanma olarak da gormuyoruz yaptıgımız ıs gelecegımıze katkı saglayan ve çevreyı koruyan bır meslektır... şimdi pastada gozu olan buyuk fırmalara seslenıyorum ellerınızı hurdacının el arabasından lutfen çekin.. unutmayın kı o kırlı eller ıle alnın terı ve emeği ile aılesını gecındıren bınlerce ınsan var..
    Cevapla
  • yakup aksu 13 yıl önce Şikayet Et
    eskicileri anmak güzelde.... bu sektorden geçimini sağlayan 1000 lerce kişi var ve bende bunlardan birisiyim.. Ancak son zamanlarda para ya doymayan bır kac fırmanın baskısı ıle sektorumuz cok zor gunler gecırmektedır.. konuyla ılgılı olarak kurdugumuz derneklerın calısmaları devam etse de hıc bır sey ıs yerlerımızın muhurlenmesıne engel olamamaktadır... Geri dünüşüm bilincinin yerleşebilmesi ve baktıgımız zaman belkı acıdıgınız belkı azık olarak gordugunuz ınsanların gerı donusume katkıları yadsınmayacak kadar azdır ama bunları kımse
    Cevapla
  • Mulayim Babacan 13 yıl önce Şikayet Et
    Sevgi insanı. Sayın Doktorum Seni seviyoruz. Etkileyici yazıların uyandırmaya matuf, sevgi dolu. Rabbim razı olsun.
    Cevapla
  • Fatih YILDIRAN 13 yıl önce Şikayet Et
    Klasil olacak belki ama.... Kaleminize, yüreğinize sağlık diyorum. Eskimeyen yenilerden olmanız dileklerimle...
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat