Wikileaks'ın yırtmayı başardığı perde
Wikileaks'ın yırtmayı başardığı perde
Wikileaks’in varlığı, şimdi bize geçmişte söyleyip ettiklerimizin yazıldığını işaretliyor. Şimdi ve gelecekte de bu durumun sürebileceğini haber veriyor. “Öyleyse sözünü tart, sesini ölç!”

Yorumlar6

  • nisa atakul 13 yıl önce Şikayet Et
    benim yok. 2 kişi olsun arkasından konuşamayacağım 2 kişi olsun arkamdan konuşmayacağına inadığım insan yok.........
    Cevapla
  • Mürsel DEDEOĞLU 13 yıl önce Şikayet Et
    hacı...Mürsel Dedeoğlu. hacı sen ne anlattın kardeş ya...:)))
    Cevapla
  • hacı mustafa ersözlü 13 yıl önce Şikayet Et
    Kamera Kayıt Ediyor. Vaktiyle bir öğretmen sınıfa kamera takılacağını söyleyince öğrenciler "olmaz öyle şey" diye rahatsızlıklarını dile getirince Öğretmen şu sözü söylemiş: Zaten İlâhî bir kamera Alah CC kamerası kayıt yapıyor 2. bir kamera sizi neden rahatsız ediyor yoksa siz Allahın gördüğüne ve meleklerin kayıt yaptığına inanmıyor musunuz ?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mevhibe inal 13 yıl önce Şikayet Et
    İyi insan.... Bizim din ve kültürümüzde arkadan konuşmak, isim takmak en önemlisi de söz taşımak lanetlenmiştir. Küçük, büyük her topluluk için yıkıcıdır. Bunun için geçmiş büyüklerimizin öğrettiği gibi..laf taşıyıcıya kulaklarımızı tıkamalı, dedikodu yapanlara da bir tabak meyva göndermeliyiz. Prim verirsek bu işlerin sonu gelmez. Dedikodularla uğraşırken, dünyada dönenleri görmeyiz.
    Cevapla
  • Hamza Döne 13 yıl önce Şikayet Et
    wikileaks. farkında iseniz değerli hocam belgelerin yayınladığı dünyaca ünlü basın organları hemen hepsinin patronu yahudi türkiyedeki hürrriye ise yahudi ortaklı oda tv zaten %100 yahudi...bu tesadüf olamaz...dolasıyı ile perde merde yırtılmadı bu yahudilerin ar damarı çatladı :)
    Cevapla
  • ahmet uzun 13 yıl önce Şikayet Et
    KURANA TAM HARFİYYEN İTTİBA İMANİ FARZDIR DENEN YAZAMADIN ???. kurana tam harfiyyen ittiba her durumda her anda her yerde imani bir farzdır neden yazamadın ey yazar. wikileaks olayı kapitalizmin kendi kendini imha olaylarından bir hazırlamadır. şeytan, şu an da hz. mehdi emrine girmiştir. yeryüzü şeytaniyyeti kendi kendini yıkma emrini almıştır. riya, ahlaksızlığın en düşük mertebesidir. insanları esir almıştır nefsaniyet ve şeytaniyet merkez kuvveti riyakarlık. bütün insanlar kardeştir. müminler ayrıyaten iman kardeşidir. tüm dünya tek devlet olması imani farzdır.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat