Çağdaşlık adı altında Toplumsal Çöküş
Çağdaşlık adı altında Toplumsal Çöküş
Dürüst, iyi niyetli, adaletli, namuslu, hoşgörülü, merhametli olmak gibi ahlak erdemlerinin toplumumuzu terk etmesine izin vermememiz gerekiyor.

Yorumlar6

  • yıldırım 13 yıl önce Şikayet Et
    Hele Şükür. Hele Şükür ki bir kişi çıkıp şu an toplumun batmaya doğru gittiğini yazmış. Ülkemizde en büyük problem ne ekonomi,ne işsizlik ne de eğitimdir. En büyük problem AHLAKİ ÇÖKÜNTÜdür. Teşekkürler
    Cevapla
  • ahmet 13 yıl önce Şikayet Et
    NASIL BU KADAR SAÇMA SAPAN YAZIYORSUNUZ. Namus önemlidir diyorsun öbür cümlede gerçi kimsenin namusu kimseyi ilgilendirmez diyorsun..bu nasıl çelişki. kılıçdaroğlundan mı öğrendiniz çark etmeyi...kendinle çelişmeyi..başkası her türlü arsızlığı yapsın bu gelsin bana aileme çocuğuma dokunsun onuda çirkefine çeksin bende diyeyim kimsenin namusu kimseyi ilgilendirmez öyle mi?
    Cevapla
  • Ekrem Fazıl ÇETİNERK 13 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl. Güzel ahlaklı olmak güzel de, bu yozlaşmayı nasıl önleyeceğiz? Bu konuda acele, herkesin taşın altına elini atacağı, ciddiye alacağı neler yapmalı? ifadelerine yön verecek bilirkişilere ihtiyacımız var. Bilgi birikimi olan uzmanlarımız lütfen bize yol gösterin. İlköğretim düzeyinde bir kız öğrencinin öğrenci kıyafeti ile sokak ortasında hoş olmayan durumlarına seyirci kalmak istemiyorum.
    Cevapla
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    bunları feride hanıma da biraz anlatsanız ))). güzel söylüyorsunuz da kıskanmamak mümkün değildir,yani bu yaradılıştan gelen bir durum,bugün bakıyorsun bazı insanlar ben kıskanmam dedikten sonra kıskançlıktan tırnaklarını yiyorlar,eşini kıskanma dışındaki olanlar zaten şeytani olanlar,yani kıskanma şeytanın en büyük vasfı ama bu eşler arasında olduğunda çok zor bir durum ortaya çıkıyor,bazen doğruya da götürdüğü oluyor,yani insanların hepsi melek değil sonuçta
    Cevapla
  • Hasan Seyre 13 yıl önce Şikayet Et
    kıskanma..özgüven..serbest insiyatif..aile..eş.. birey..hedefler.piyasayla yarış.kaliteli mal.başarı.. zarar.iflas.menfaat.. fayda..kazanç.icra. .mahkeme.sivil insiyatif..dernek.gruplarla ilişki.evin babası olmak..evin anası olmak..çocuklarla ilgilenmek..okul.. işyeri..çalışma ortamı.. tezatlar..zıtlar.. çatışmalar..küsmeler. .kavgalar..bağrışmalar..beni hiç anlamıyorsunlar..saçımı süpürge ettimler..ben şimdi buna ne dedimde bu bana küstü..eh bunları aşan olursa..bu duvarları geçen olursa biri bana haber versin..kadın erkek farketmez..yılın ödülünü vereceğim..?
    Cevapla
  • Ahmet Ar 13 yıl önce Şikayet Et
    TEŞEKKÜRLER!. Tülin Hanım mühim bir yaramıza el atmış. Teşekkür ederiz.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat