3 General ve 'men dakka dukka' yasası
3 General ve 'men dakka dukka' yasası
“Hukuk neymiş” diyen darbeci ideoloji sanık sandalyesine oturdu. Darbeci kadroların zulmettiği subay astsubayların ahı arşa ulaştı ki “Men dakka dukka” yasası işledi. Yani “Eden buldu”.

Yorumlar24

  • tankoy oytun 13 yıl önce Şikayet Et
    özelliği sadece yaşlı olmak olan paşa devri bitmeli.... kurmaylıktan sonraki rütbeler mutlaka özel hizmet ve başarı için verilmeli.orda oturduğu yerde kıdem doldurmaklaolunan paşaya saygı duymam ben.paşadenince hem tümhalkını sevmeli hemde onlariçin canla başla çalışmış bazı şeyleri vatan için feda etmiş anlamına gelmeli. yoksa işte öylesine paşa işte.kanunla bertaraf etmeli...
    Cevapla
  • türk 13 yıl önce Şikayet Et
    kılıç ali. Sen general olsan darbe yapmak isterdin buna eminim. Ama sen ve senin gibilerin devri geçti artık. Gidip ya silivride yada bodrumda oturup susacaksınız.
    Cevapla
  • keremcan 13 yıl önce Şikayet Et
    O %58 nasıl bir %58 ya!. Harbiden her şeyi biliyorlar adamlar ya. Bu %58 var ya ohooo... Onlar ne derse o! Ordu içine özel olarak sızan elemanlar var. Bunlar madem atıldığında ağlıyorlar, neden o zaman ordunun içine sızıyorlar?
    Cevapla
  • AGLAYIN SU YÜKSELSIN 13 yıl önce Şikayet Et
    ZİBİLLER SENİ ANLAMAZ. Alanında uzman Nevzat Hocanın, şu ana dek bu milletin değerlerleriyle savaşmayı kendisine görev edinmemiş herhangi bir asker hakkında tek bir olumsuz yazısına rastlamadım. Elbette ki, küflü zibillerin onu anlayamaması pek doğal. Hocanın apaçık direnişi, dünyayı ifsada yeltenmiş iblis ve şeytan güruhuna karşı, aklın ve sağduyunun haklı mücadelesini vermekten öte birşey değil. Kendisini kutluyor, hizmetlerinin devamını diliyorum.
    Cevapla
  • KADİRUZUNKÖK 13 yıl önce Şikayet Et
    nevzat tarhan muhatabı ordumuz değil. KAHRAMAN ORDUMUZUN içine SIZAN C.H.P. li derebeyi faşist kitabsız bazı SÖZDE asker ,ÖZDE kafatascı bir kısım haydutlar, BUNLAR hukuk mukuk tanımaz,C.H.P. nin dışındaki insanları ADAM dan saymaz. NEVZAT TARHAN bey BU tip eşkiyaları tesbit edip ONLARA VURUYOR. NOKTA atışı yani. BURDA NEVZAT beye itiraz edenlerde C.H.P. li KAFATASCILAR.
    Cevapla
  • musti 13 yıl önce Şikayet Et
    NEVZAT HOCA AKP GİDİNCE NE YAZACAKSIN MERAK EDİYORUM. BU donem sana vekillik verilmesse pes diyeceğim artık.Bu adam diyeceğim sizin için korkusuzca bu orduya 8 yıl boyunca vurdu Allah için karşılığı bu mudur diyeceğim yanı.Üzüleceğim vekil olun da kurtulalım su ordu takıntınızdan.
    Cevapla
  • yaşar Gürakan 13 yıl önce Şikayet Et
    İşine Gelmesse Hukuk Guguk oluyor. AYİM askerler aleyhine karar verseydi birileri hukuk işledi diye göbek etecektı.Ama askerler leyhine karar verince çıldırdılar adeta! Hani beyler siz ordudan atılan askerlerin hukukunu savunuyordunuz!
    Cevapla
  • KADİRUZUNKÖK 13 yıl önce Şikayet Et
    kılıç ali kim dinci, c.h.p.=budizm. 21 yüzyılda hala kılıç mı kullanıyon,kalemin kelamın yokmu senin. DİNCİ kim DİNCİ C.H.P. YARGIÇLAR ve C.H.P. li komutanlar. nedir c.h.p. nin dini BUDİZM yani TABİATPERESTLİK yani darwinizm,YANİ tesadüfcü lük. C.H.P budizmdinci. VE BU budizmi 73 milyona dayatıyor. BİZ budist olmak istemiyoruz,GANDİNİN çekirgesi kılıç ali ,sen belki budist olabilirsin ,biz olmayacağız. SEN KUR AN ı ALLAH kelamı olarak kabul ediyormusun. ONA bak sen,ONDAN haber ver
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 13 yıl önce Şikayet Et
    KILIÇ ALİ BİZE LAZIM.. Hem seviyelerini görmek için hem de gülümsemek için...
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 13 yıl önce Şikayet Et
    BİR İKİ YIL İÇİNDE HERKES ADAM OLACAK. ENDİŞEYE MAHAL YOK.... Son çırpınışlar bunlar. O kadarı da olsun artık. Yakında herkes hukuka istese de istemese de saygılı olacak. Hukuk derken, hugugdan bahsetmiyorum. Sahici hukuktan bahsediyorum.
    Cevapla
  • Ali Gürçay 13 yıl önce Şikayet Et
    OOO hocaya topluca saldırıya geçmiş EMİR ERLERİ:....... Arkadaşlar. Biraz yavaş. Yutmayız bunalrı. Bakın size birşey anlatayımda Hocayı tanıyın. Ben bir medikal nörolojik ürünler satan firmada çalışıyordum. Haydarpaşa GATAya bir makine sattı arkadaşlar. Bir türlü işletemiyorlardı orada ki doktorlar. Satan arkadaş birşeyi korkarak teklif etti. Nevzat Hocayı çağırsam size anlatsa!! dedi. 3 gün sonra tüm doktorlar hazırol da hocamızı karşılamışlar. ve ona çok büyük ilgi göstermişler. Dinlemişler ve tekrar gelmesi için ricacı olup kapıya kadar geçirmişler.
    Cevapla
  • faran 13 yıl önce Şikayet Et
    sayın kılıç ali... yorumunzu haftanın esprisi olarak kabul ediyorum..tebrik ederim..
    Cevapla
  • Adem Oğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    AYİMin Kararı. Ortada bir ikiyüzlülük varsa o da AYİMin yaptığıdır. Daha önceki kararlarında YAŞ kararlarına karışmayan AYİM şimdi ne oldu da YAŞ kararlarını kuru görüyor? Evet ortada bir ikiyüzlülük var ama bu hükümetin değil AYİMin ikiyüzlülüğüdür. Hiç kimse hukuksuz bir karara velevki AYİM kararı olsun uymak zorunda değildir. Ne yani, üçlü kararnameye zorla mı imza attıracak AYİM? Bu bir idari atamadır. İdari atamada yetki idarecilerdedir. Onlara o yetkiyi birileri lehine zorla kullandırtmak dünyanın neresinde var.
    Cevapla
  • quizzical 13 yıl önce Şikayet Et
    Kılıç Ali Reis.. Sana katılıyorum. Ama gülmekten katılıyorum. Şimdi kaskatı kesildim. Değerli Kılıcım, Alicim, Abicim, nereden çıkardın böyle zortlamayı, böyle hülyalarda yaşamayı. Görüyürum ki dünya piyasasından zerre haberin yok. Sen orduyu kendi kendine mi darbe yapıyor sanıyordun, kuzucuğum. Demek paşam ertesi günü kalkıp kafası bozulacak darbe yapacak ha. Kılıcım, Alicim, dünya pisayasası son 15 yılda on beş kere değişti. Ama değişmeyen tek şey, ordunun emir almasıdır. Ve o emrediciler de Tayyibe muhtaçtır. OKEY?
    Cevapla
  • Suat Emiroglu 13 yıl önce Şikayet Et
    eden bulur. Elbette herkes ektigini bicecektir. Bu azgin cuntaci azinlik her turlu dalavereyi kullanarak birseyler elde edecektir. Lakin bunlarin kazanimlari sadece curumlerini artirmaya vesile olacaktir. hak ettikleri cezayi artirmalarina sebep olacaktir. Ak koyun kara koyun belli olmasini saglayacaktir. Nitekim Allah, haddi asanlara musriklere oyle cok dunyalik verir ki bu ihsanlar onlarin azmizliklarini daha cok artirsin hak ettikleri cezayi daha cok erkene aldirsin sebebi iledir. Cuntacilar son kozlarini oynuyor.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat