Zekeriya Öz'e soruşturma açılamaz mı?
Zekeriya Öz'e soruşturma açılamaz mı?
Savcı Öz'ün, "gözaltı" talimatından, Tayyip Erdoğan'ın da, Adalet Bakanı'nın da haberdar olmadığına kesinlikle eminim. Ama Zekeriya Öz hakkında, soruşturma izni talepleri var.

Yorumlar26

  • mahmut güçlü 13 yıl önce Şikayet Et
    .... öz ve öz gibi savcılara selam olsun gerisi tırı vırı.....
    Cevapla
  • osman simsek 13 yıl önce Şikayet Et
    Nazli Ilicak Hanim!!!. Benim iki bolumlu yorumumu merak edersen eger, okuyucunun favori haberleri ve yorumlari kisminda. Sadece ismimin ustune tiklamaniz yeter. Gorunki siz bende neler ifade ediyormussunuz?
    Cevapla
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    ömrümde gördüğüm en mert savcı. tabi birileri hep alışmış bir talimatla işleri halletmeye ama bir tane aslan parçası çıkıyor kimseyi dinlemiyor,suç görmüşse gözünün yaşına bakmıyor eee bu millet böyle mert insanlara alışkın değil tabi,ama rahmetli Özal ın sivil cumhurbaşkanına alışacaksınız dediği gibi statikocuların emrinde olmayan bu tarz savcılara inşallah alışacaksınız,ne o eskisi gibi bir adamını bulamadınızmı,nedir bu heyacanınız,hele ki nazlı ılıcak gibi birinden böyle tuhaf bir haber beni şok etti doğrusu,o damı yola girdi nedir
    Cevapla
  • Murat Erturk 13 yıl önce Şikayet Et
    renk veriyor. Nalı Ilıcakı bile piyasada görüyorsak Savcı öz önemli birilerine çok yaklaştı dmektir.
    Cevapla
  • E.gül 13 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun. Askere gelince dogrudur, Polise gelince dogrudur, Prof gelince dogrudur amma velakin meslektaaslariniza gelince is degisiyor. Sizinle "Tanirim iyi cocuktur" diyenlerin arasinda nefark var simdi. Hele bir yargilansinlar bakalim sucsuzsalar aklanirlar diyen yok. Bu ülkenin sorunu iste böyle Köse yazarlari. Yani birgün yemin edecem caniniz cehenneme deyip Bir köse yazisi bile okumayacagim. Siz burnunuzun ucunu bile göremiyorsunuz.
    Cevapla
  • osman simsek 13 yıl önce Şikayet Et
    Editorum ozur dilerim... Uykusuz ve yorgunum nerde oldugumu ne yazdigimi karistirdim galiba.
    Cevapla
  • osman simsek 13 yıl önce Şikayet Et
    Vay benim nazli Nazli ilicak ablam!!! 1. Editorum eger oyleyse: Nazli ILICAK, bilmem acarlar mi acmazlar mi? Eger acarlarsa, SENDE KINA YAKARSIN>
    Cevapla
  • osman simsek 13 yıl önce Şikayet Et
    Vay benim nazli Nazli ilicak ablam!!! 2. Editorum ben yazmaktan usandim sen su yorumumu yayinlamamaktan usanmadin. Niye acaba, kufur yok diye mi yayinlamiyorsun?
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    Nazlı hanım haksızlık ediyorsunuz. Nazlı hanım geçmişin gazete sahibi ve yazarı devlet (Demirel) ile içli dışlı ilişkileri malum bir kişi idi.Bu ilişkilerin parasal boyutları deşifre olunca eşi kalp krizinden vefat etti.Kalan boçlar nedeniyle kendiside reddi miras etti.Yazdığı bir çok yazı başına dert oldu mahkemelere düştü.Son gazetecilerin durumunu,kendi yazdıkları ile kıyaslasa böyle böyle yazı yazmaması lazım.Çünkü gazete yazarlığı fikir özgürlüğüdür.Bu günkü konudaki gazeteçilerin durumu ile o günleri kıyaslasa bunları yazamaz.
    Cevapla
  • ALİ K.ÖNDER 13 yıl önce Şikayet Et
    YA ZEKERİYA ÖZ BENİ GÖREVDEN ALIN DİYE YAPIYORSA. Bu davada savcı olmak zor iş kime dokunsa ortalık ayağa KALKIYOR tehditlerde cabası insanın sinirleri buna ne kadar dayanır dava uzadıkça uzuyor hükümetin torba yasasına dönüyor durmadan yeni belge bilgi gözaltı derken ipin ucu kaçıyor iş yukardakilere dokunamadığı için uzayıp gidiyor haberalı bile tutuklayamayan mahkeme yukardakileri nasıl tutuklayacak nasıl karar verecek bence veremeyecek bu işi yüzlerine gözlerine bulaşacak futarasınıda akp ile millet ödeyecek
    Cevapla
  • ali ateş 13 yıl önce Şikayet Et
    onlar kendilerini biliyor.. elbette suç işleyen gazetecilerde diğerleri gibi yargılanmalıdır. lakin milletin adalete olan güven duygularının sarsılmaması için mehmet baransu yada şamil tayyar ada bu belgeleri nereden buldun kardeşim denilebilmelidir. biz millet olarak trt yi dolandıran ve cezalandırılan gazetecilerin programlarını izledikçe gazetecilik yaparken oğluyla bir olup milleti size televizyon vereceğim diyerek kazıklayanları yorumcu ve gazeteci olarak takip ettiğimiz sürece ne davalar biter nede edepsizlikler.
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    NAZLI ILICAKA EN GÜZEL CEVABI GÜLTEKİN AVCI VERİYOR, BAKIN NE YAZMIŞ. Bir gazeteci Ergenekon soruşturmalarına, buradaki delillere karşı olduğunu, inanmadığını yazabilir. Ama bu yayıncılığı illegal bir odağın telkinleri, talimatları ve arzuları istikametinde yaparsa bu sefer illegal örgüte yardım, yataklık veya terör örgütü üyesi olma durumu gündeme gelir. Zira iş gazetecilikten çıkıp terör sahası içine girmiştir... diyor Gültekin Avcı. Eski savcımız, yeni gazetecimiz. VE STATÜKOCU DERİNLER TARAFINDAN AİLESİNİN VE KENDİSİNİN NASIL ÖLÜM TEHDİTLERİNİ ALDIĞINI DA YAZIYOR.
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    VE NAZLI ILICAK ASLINA YANİ ERGNEKONA RÜCU ETTİ. Aylardır söylüyorum, Nazlı Ilıcak hayatı boyunca sağ gösterip sol vurmayı en iyi beceren yazarlardandır. Merve Kavakçıyı herkes daha sonra meclise götürelim, ortalığı yatıştıralım dediği halde kolundan tuttuğu gibi meclise getirmiş, ardından tüm tepkiyi, şimşekleri Refahta toplatmış, sonunda da partinin kapanmasına neden olmuştur. Bu sadece milyonda bir örneğidir Nazlı Hanımın. Sürekli Akpartiyi savunur gözükür, yarışı kazanmak istemeyen bir jokeyin sürekli atını kamçılar görünmesi gibi ama içi boş durumdur
    Cevapla
  • mfatihim 13 yıl önce Şikayet Et
    Merve Kavakçı hanımefendi USA. vatandaşıdır.. Kendisi bu vatandaşlığa girerken bir yemin etmiştir.(Kendisine 28 şubat sürecinde yapılanları o zaman da tasvip etmedim,şimdi de aynı düşüncedeyim) O yeminin USA adına vatandaşlarına yüklediği sorumluluk ile ilgili internet sitelerine bakarsanız bir bilgi edinirsiniz. EDİTÖR’ÜN NOTU: Lütfen bakınız Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber/20080624/Haber-7-yorumlari-icin-genel-ikazlar.php selamlar…
    Cevapla
  • BeyazFikirler 13 yıl önce Şikayet Et
    Öz Daha Dikkatli Olmalı. Darbe yaparak iki yüz bin kişiyi bir stadyuma doldurmayı ve öldürmeyi planlayanla, spekülatif haber yapana aynı muamele yapılmamalı. Gazetecilik hassas bir meslektir, Ergenekonun medya ayağına da aynı hassasiyetle yaklaşılmalı.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat