Elizabeth Taylor hakkında..
Elizabeth Taylor hakkında..
“Menekşe”nin soluşuna “Ah!” edenler için de ayrıca “Ah!” etmeliyiz. “Menekşe”nin soluşuna “Ah!” edemeyenler için ise, daha bir “Ah!” etmek isteriz.

Yorumlar14

  • hakan tamokur 13 yıl önce Şikayet Et
    Yazarların saçmalama hakkı. Sürekli yazan her yazarın zaman zaman saçmalama hakkı vardır, saygı duyalım. Ve ümit edelim ki Senai bey bu hakkını sürekli kullanarak istisnayı kaide yapmasın.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Harun Paşa 13 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıntı gibi ama değil. Hocam, dünyaya ve hadisâta ibret nazarıyla bakışınız takdire şâyân fakat Cenabı Hakkın sıfatları hususunda dikkatten kaçırdığınızı düşündüğüm bir iki ayrıntıyı belirtmek isterim. Emek vermek kavramı Allah için kullanılmaz, kullanılırsa Allaha naks atfetmek olur. Çünkü bizim nazarımızdaki en güzel şeyle en basit şeyin Allah için farkı yoktur. Allah ikisine de sadece, OL, der. Bir de Allah için kullandığınızı düşündüğüm incelik ve nezaket kelimeleri de lâtif olmamış. Allah nezaket ya da incelik göstermez lutfeder, kerem eder çünkü O Lâtiîftir, Kerîmdir.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • osman simsek 13 yıl önce Şikayet Et
    Senai Demirci!!!. Ben sana kafayi taktim, sense MENEKSE GOZLERE taktin. Sunu bilmeni isterimki bende sana ait ne varsa kaldirip attim, sana gonul kapimida kapattim. Umurunda olur veya olmaz oda senin bilecegin birsey. Allah sana acisin, benim acimam bir sey ifade etmeyecek. Sen istersen MENEKSE GOZLERE aglamaya devam et.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • AsımınNesli 13 yıl önce Şikayet Et
    ahh senai hocam... nerden çıkıp neleri çıkarıyorsunuz. İlahiyatta bir hocam vardı, herşeyden bir şeyler çıkarmaya çalışırdı o da.. bilemiyorum ne kadar gerekli? kişisel olarak hazzetmedim.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • hasan karafil 13 yıl önce Şikayet Et
    liz taylorun menekşe gözleri. senayi bey,eğer fırsatın olurda yorumlara bakarsan nasıl allahın değişik fıtratlı insanlar yarattığını görürsün.bey efendi siz hz.isa leyhissalam gibi,köpek leşinden tiksinen havarilerine,ne güzel dişleri var,diye karşılık veriyor.güzel bakan güzel görür,siz de güzel bakmaya devam edin bize,gördüklerinizi anlatmanızdan keyif alıyoruz.allaha emanet olun.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Sait Ünlü 13 yıl önce Şikayet Et
    Peygamberimiz'in köpek leşinden çıkardığı DERS gibi. Mü'min, peygamberini rehber eder. O'nun, yolda giderken gördüğü bir hayvan leşine ne yönden bakıp ibretlik sözler ettiğini de iyi bilir mü'minler..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    bu kez bende şaştım. hocam iyimisiniz nereden icabet etti böyle bir yazı doğrusunu isterseniz çözemedim
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • sultan 13 yıl önce Şikayet Et
    her şeyden ibret almak. fakat o güzelliğine yani emanetine ihanet edenlerle Üstadın acıdığı gül bir mi Ki üstad sonra güller için seviniyor çünkü akıllarda güzellikler bırakıyorlar. Lizin akıllarda bıraktığı topluma bıraktığı tek şey günahları olmalı... Bu kadının kim olduğunu bilmiyordum. Siz yazınca merak edip baktım. Bütün çıplaklığıyla Liz çıktı. Onlar bir gülün dikeni bile olamazlar. Yazarın yazısını beğendim. Fakat bir şey eksik kalmış gibi. Bizim yazık diyeceğimiz tek şey Allahın verdiği nimetleri kötüye kullanma
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ramir 13 yıl önce Şikayet Et
    Eleştiri Üslubu. Sayın Senai Demirci yazdığın duygusal yazıları le beğendiğim bir yazar.Yazının konusu gerçektn ilginç. Beğenlir yada beğenilmez. Benim takıldığım nokta eleştiri üslubu. Yaptığınız bu eleştrilern hiçbir izahı yokturki fayda getirsin. Eleştiri olmasın demiyorum. Anlamadığm nokta şu beğenmdiğinzi neden illa iğnleyerek, dokundurarak belirtirsiniz ki. Eleştirelim ama yapıcı olsun alaycı olmasın kalp kırmasın, incitmsin. Beyfend gbi bize ve bizm kültürümze yakışır şekilde. Zira kalp kırmak Kabe yi yıkmak gibidr
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • adıdeğmez 13 yıl önce Şikayet Et
    Senai Demirci Magazine Devam. elizabet taylor merkezli yazı da yazdınız ya ben ne diyeyim...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Hasan Seyre 13 yıl önce Şikayet Et
    Analar ne Lizler doğurur... Ama çoğu bilinmez, görünmez ve ortaya çıkmaz. Açık yada kapalı olsun hiç farketmez ..Allahın temsilcileri olarak onalr her yerde aynı davranışı gösterir..Onlar bulundukları yerde yüzlerinde parlayan faziletle topluma ve özellikle erkeklere hürmeti, ihtiramı ve insanlığa saygıyı öğretirler.Ailenin kudsiyetini davranışlarıyla topluma fısıldarlar..Yüzlerine bakılınca tuhaf bir nur parlar..onları görünce şaşırır ve içinizden sadece sadece saygı geçer..Hükümet gibidir onlar..
    Cevapla
  • ibrahim oguz 13 yıl önce Şikayet Et
    konu seçimi. yazı iyi olabilir ama konu seçimi için aynı şeyi söyleyemem. KOnu seçerken kırk kere düşürüedüm ben olsam. Zira kelimeleri israf etmemeli. Popüler olanı sırf popüler diye popülist bir uslup ile anmak...Bu durumu yazmak lazım belkide...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • hkk 13 yıl önce Şikayet Et
    romantik adam. yazın çok ilginç geldi ama olsun muhakkak edebi bir boyutu var hoş gibi.islamla ilgili fıkhi hükümler ile ilgili şahsi yazılar yazmada herşeyi yaz biz beğeniriz..
    Cevapla
  • Hamza D. 13 yıl önce Şikayet Et
    her iş bitti. bir taylor kaldı yer yüzünde milyonlarca masum çocuk ah vah içinde hayat sürüyor her iş bitti bir taylora ah edeceğiz oldu gölerim doldu
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat