Faaliyetlerimi askıya almayı denedim ama…
Faaliyetlerimi askıya almayı denedim ama…
Biliyorum; şimdi bunları söyledim diye “Fethullahçı” diye fişlersin beni. Olsun! Senin kategorilerine sığmaz bizim sevdamız be devlet.

Yorumlar53

  • mustafa 12 yıl önce Şikayet Et
    omu anlayacak. şimdi bu yazıyı bahçeliye hitaben yazmışsınız senai bey fakat kendisi bu yazıyı okusa altına yazacağı yorum aynen şu olur ****TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN*****Allah onlarada hidayet verir inşallah
    Cevapla
  • Ahmet 13 yıl önce Şikayet Et
    kör taassup gözüne sinek konmuş.... risali nurları okuyan,üstada hayranlık duyan bir ülkücü olarak şunu samimiyetle ifade ederimki 1-- yazar kendini kör taassubundan kurtaramamış,kendi penceresinden Devlet Bahçeli nin iyi niyetle yaptığı çağrıyı çarpıtrak,iftirada bulunmuş,eğer Allah a,hesap gününe imanı varsa özür dileyecek... 2-- Risalei nurları okudukça fethullah hoca cematından tiksinti geliyor bana açıkcası.yapılanlar ile risalei nurlarla örtüşmüyor...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hasan Seyre 13 yıl önce Şikayet Et
    İnsan..ile..İlahı yanlış karşılaştıranlara... Halifetul Arz kavramını anlayamış olanlar.İnsana saygı duyamaz.İnsanın geliştirdiği hukuksal, idaresel,kevnsel kanunları ise amice Allaha isyan etmek olarak nitelerler.Birbiriyle İşlevsel olarak zerre kadar ilgisi olmayan iki faaliyeti.birbirine karıştırıp.Bir yahudi kılığıyla Tanrıyla İnsani kavga ediyormuş sınıfına sokarlar. İsrailiyatla yıkanmış ve İslamla alakalı olmayan ve Hint hurafeleriyle tozlanmış fikirlerini.İslamın ta kendisi gibi anlatırlar.İnsan mükemmel bir varlıktır.Fikirleride mükemmeldir.Ustalıkda ilerlemesi Saniini daha iyi anlamasını sağlar.Ama birileri Onun varlığını bile kabullenmek istemez.Onun istidatlarını ve kabiliyetlerini yok sayıp.değersiz kabul edip.Şeytanın rüzgarına katılmış varlık görürler.İki metre taş duvar örmesini kıskanıp.Hariçteki Allahın sanatlarıyla kıyaslamaya kalkarlar.Müslüman Bilim öğrenmesin.sadece İbadet yapsın diyen Hiristiyan kilisesiyle aynı caddede el ele yürürler.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Cagri Mermerci 13 yıl önce Şikayet Et
    siz ne anlarsiniz bahcelinin konusmalarindan... maalesef kapasiteniz yetmez..ulke boluculere peskes cekilsin sizde demokrat muhafazakar naralari atarak ortalikta cirit atin..kuresel guclere payandalik yapin sonrada muhafazakar olun..hadi ordan...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • yusuf42 13 yıl önce Şikayet Et
    Askıya alması gerekenler. Askıya alsın diyen zihniyet;Bence inançlı insanlarla uğraşma işini,iftira,karalama çalışmalarını,beyhude laflar,sloganlarla, ne milliyetçilik nede İslam adına hiçbir icraatı bulunmayanlar bu boş konuşma işini,ülkemiz adına iyi giden şeyleri hazmedememe işini,chp ile bdp ile ruh ikizi olma işini askıya alsın.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İbrahim Dursun 13 yıl önce Şikayet Et
    MUHAMMEDİYİM- diyemediniz!İSLAMIN ANLAMINI BİLMİYORSAN ÖĞRENMELİSİN HASAN!-3. SEKÜLER ne demektir?Öğrenmelisin Hasan!Basarsın tuşa!Öğrenmek istiyorsan gooleden öğrenirsin!Senin için bastım ve karşıma şu çıktı HASAN!-Seküler:toplumsal hayatın, idari ve hukuki işleyişin dinden bağımsız hale gelmesi-..BİLMİYORSAN İSLAM ADINA KONUŞMA be Hasan!Bundan sonra yine hiç olmazsa google den ARAŞTIRIP,öğrenmeden yazarsan seni burda RÜSVAY etmek görevimiz be HASAN! DAHA GEÇENLERDE SAÇMALAYIP:-Ashab-ı Kehf 500 yıl uyuttuğun- yalanını unutmadık be HASAN!Halbuki kuranda onların ne kadar uyuduğu açıklanmış be Hasan!İslam adına bilmeden yazarsan -sende MİSYONER MİSİN?- diyeceğiz,be HASAN!..Bilgizce konuşanların şerrinden ALLAH A SIĞINIRIZ!HİÇ OLMAZSA önündeki bilgisayardan öğrende yaz! VesSelam
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • sade vatandaş 13 yıl önce Şikayet Et
    bende yorumcu olarak. bende bir vatandaş ve yorumcu olarak yorumlarımı askıya alayım dedim ama böyle bir yazıya karşı yorumsuz kalamadım. Diline sağlık senayi abi. Onlar seni ve senin gibi düşünenleri anlamazlar. çünkü kulakları yok duymazlar gözleri yok görmezler kalpleri yok bilmezler. onların yanındakiler de aynı. onun için biz işimize bakalım.halk bilmezse Halık bilir. Devlet bilmezse efrat bilir.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • hacı mustafa ersözlü 13 yıl önce Şikayet Et
    ALİ BARDAKOĞLU askıya almıştı.. Muhterem Ali Bardakoğlu D.İ.Başkanı olunca Okullar paydos olunca okullarda halka kura'an eğitimi vermek için kurs açılacağını söyledi fakat daha sonra "sebeb göstermeden" bunu askıya aldığını söyledi. ve arkasından da Türkiye'de din özgürlüğünden bahsetmişti.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yusuf42 13 yıl önce Şikayet Et
    Senai Hocama Teşekkür. Hocam hislerime tercüman olmuşunuz.Sizden Allah razı olsun.İnşaallah O insanları sınıflandıran zihniyette yazınızı okurda .belki kendi vicdanlarını sorgular (şayet varsa) belki birşeyler değişir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ahmet Fatih 13 yıl önce Şikayet Et
    MHP KENDİNE YAZIK EDİYOR. Türkeşin yolundan resmen saptılar. Türkeş Hocaefendiye bambaşka bakıyordu. Bunlar ulusalcılığa kaydılar. 12 Eylülden önce milli değerler için can verenler gitti bu ulusalcılar geldi. Yöneticilerin bir tanesi CHP tabanıyla bizim tabanımız arasında fark yok bile diyebildi.
    Cevapla
  • Hasan Seyre 13 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse Olamadığı Devletin yanındayım demesin2. Bizi şahıslar yada gurupların fikirleri bağlamaz.Onların keyfine göre harekat etmek zorunluluğumuz yok.Evrensel doğrular neyse doğru odur.Oda Batının geliştiridiği ve Devletin ve Halkın idaresinde kullandığı Argumanlardır.Yani sekulerizmdir.İslamın kendisi Sekulerdir ve SELAM aslında .insanlar mabeyninde, guruplar arasındaki uhuvvet denilen Sekulerizmi tarif eder..
    Cevapla
  • Hasan Seyre 13 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse Olamadığı Devletin yanındayım demesin.?. Çünkü devlet denilen nesne.ona karşıt olmakla açıklanabilir bir nesne değildir.Dünün en çok zulüm gördük diye bağıran gurupların.kendileri iktidara geçtiklerini.Zulüm makinasına dönüşmeyeceğinin garantisimi var Senaiciğim.Çünkü kendilerinin ilim diye Allah kesbi diye öne sürdükleri hakikat.bir gün sabit hale getirip..başka görüşleri EZMEYECEĞİ ne malumdur..Bunun garantisini Senai bey bile veremez.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • aslan kaplan 13 yıl önce Şikayet Et
    zamanında dsp ye oy atanlar diyenlere. vallahi munafıklık yapacaklarına mhp gibi adam gibi solcu iseler dsp elli bin kat iyidir. en azından ne oldukları belli . sizin gibi degiller. yurtdısına turki ulkelere devlet in niye gittigini bizde biliriz.
    Cevapla
  • aslan kaplan 13 yıl önce Şikayet Et
    cok guzel bir yazı.. tesekkurler abicim. ellerinize saglık cok guzel bir yazı yazmıssınız. ALLAH razı olsun.
    Cevapla
  • muko 13 yıl önce Şikayet Et
    BEN DE SENDENİM,SENİN GİBİYİM ,SANA İNANIYORUM.... Allah rızası için şu memleketin hayrına yapılan her şeyin arkasındayım,destekçisiyim.Allah hepsinden razı olsun,sayılarını çoğaltsın hizmetlerini bereketlendirsin.Şucu bucu diye insanları yaftalayıp oturduğu yerden ahkam kesenlerede insaf diliyorum.Kendi grubundan başkasını kabul etmeyip diğer grupları hakir görenlerede inanın söyleyecek söz bulamıyorum ve sadece acıyorum.Herkese muvaffakiyetler diliyorum,selametle...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat