Gülen Cemaati
Gülen Cemaati
Sistem dışına itilen Anadolu insanı Cemaatin izlediği politikayla enerjisini doğru yere yönlendirdi.

Yorumlar25

  • Zynp 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun diyorum..!! Başkada söyleyecek birşey bulamıyorum.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Barış 7 yıl önce Şikayet Et
    Cem tvde güzel saydırıyorsun fetöye.5 yıl önce fetönün ne mal olduğunu anlayan adamlara da aynı üslüpla saydırmışsın.yarın fetö dost olursa hemen bu yazıyı çıkar Brn zaten seviyordum sizi de:)yakışır Cem'ime
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • Kubilay 7 yıl önce Şikayet Et
    fetö=cemö
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    Utanma duygusu olmayanların yüzüne tükürürseniz yağmur yağıyor sanır
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • Garip 9 yıl önce Şikayet Et
    'Dün dündür, bugün bugün' S. Demirel RTE C.Küçük
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • şemsi akyürek 10 yıl önce Şikayet Et
    ağzı olan konuşmuş. camaatler hakkında yorum yapan müslümanlar cemaate mensup milyonların hakkına hukukuna girdiklerinin farkındalar mı?
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • abdullah birisi 13 yıl önce Şikayet Et
    ejder ejderha. yıllarca cemaatte kaldım, yıllarca cemaatte kalanları gördüm, yıllarca da sonra cemaatle mücadeleye girdim. onların diğerleriyle ilgili neler dediklerini çok iyi bilirim. zaten mehdiyet cemaati olarak kendini gören ve mehdisinin olduğuna inanan bir cemaat kendisine bağlı olmayanların hepsinin istisnasız hepsinin yenlış olduğunu söyler. bkz: mavi marmara. başkaları yani bizler onların yapamadıklarını yaptığımızda kim kime tukaka görüyoruz. ayrıca millet batılda ittifak etmez derken sanırım ümmet demek istemişsin. işte o ümmet gülen cemaatinde ittifak etmiyor.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Yunus Mansur1453 7 yıl önce Şikayet Et
    Benim ummetim batilda ittifak etmez buyrulmus, Türkiyedeki Turkler değil..Ümmet Turkiyeden ibaret değil..
  • Ejder Ejderha 13 yıl önce Şikayet Et
    Çekememezlik insanın içinde bir kordur. Eleştiren arkadaşların hepsi, cemaatin dışında gruplara dahil; önceden cemaate tepeden bakan, ancak boynuz kulağı geçince cemaati tukaka görmeye başlayan arkadaşlardır. Bu millet batılda ittifak etmez. Cemaate bir sempati varsa büyük ölçüde yaptıklarının doğru olmasından kaynaklanıyor. Her yaptıkları doğru olmayabilir. Beğenmiyorsanız doğrusunu siz yaparsınız. Dışarıdan gazel okumakla bu işler olmuyor. Çıkarsın hizmetini yaparsın, çok da konuşmazsın. Siz cemaatten birilerinin çıkıp sizleri eleştirdiğini gördünüz mü. Sadece kendi yaptıklarını usulünce reklam ediyorlar. Bırakın o kadarını da yapsınlar. Siz yapın sizi de alkışlayalım. Herkes kendi hizmetini yapsın. Çamur atmayı da bıraksın.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • abdullah birisi 13 yıl önce Şikayet Et
    ahmet ercan. kabul edelim hepsinden çok amerika var. ALLAH istemese olmaz orası doğru ama Kuldan bela gelmez Hakk yazmayınca Hakk bela yazmaz kul azmayınca. bir de cemaat o saydıklarından çok İsrail ve Amerikadan korktuğu için bunları söylüyorum. yoksa umrumda değildi. bkz. mavi Marmara
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • ahmet ercan 13 yıl önce Şikayet Et
    hizmet. bu cemaat allahın yardımı olmadan bu kadar hızlı bir şekilde gelişemezdi. bu cemaat ehli sünnet bir cemaat tir. bu cemaatin arkasında herşeyden önce allah vardır. peygamber efendimiz bediüzzaman said nursi abdulkadir geylani hasan basri .. ve sahabenin manen desteklediği bir cemaat tir. bu ahirzamanda gelecek olan mehdi için ortam hazırlayan ve allahın nurunu onunla tamamlayacağı mehdiyet cemaatidir. gözlerini kapatanlar sadece kendilerine gece yaparlar.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • mustafa 13 yıl önce Şikayet Et
    GÜLDÜRMEYİN. Bu adamları ne kadar çok reklam yapıyorsunuz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • iibrahim kaya 13 yıl önce Şikayet Et
    siyonist uşağı. israilin bırak düşmanlığını,işine yaramadığını abd barındırmaz içinde.abd islamın en büyük düşmanıdır.şimdi bu iki durumu göz önüne alırsak.abd de islamı yaydığını iddaa eden,işin dahada ilginci abd tarafından desteklenen,hatta övgüyle bahsedilen bir şahıs olsa olsa siyonist uşağı olur.amacı bellidir.islamı kullanarak devletin emniyet ve askeri yapılanmasına sızıp türkiye yi abd uşağı haline getirmek.bunların ne yapıda olduğunu anlamak için başlarının, mavi marmara daki baskın için israilden izin almaları gerekirdi demeleridir.sistemleri kendinden olmayanı yok etmektir.ister müslüman olsun,ister olmasın.bu tip topluluklar,peygamberimizin ahir zamanda müslümanları fırkalara ayırıp bölücekler hadisinin tezahür etmesidir.bu grup bana deccali hatırlatıyor.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • muhterem al 13 yıl önce Şikayet Et
    saadetli gibi yorum yapanalra dikkat. Hemen atlamayın fitneye. İnternette saadetli gibi yorum yaparak Hocaefendiye vurmaya çalışanlar var. İtibar edip her yoruma atlamamak lazım. samimi müslüman Hocaefendinin başörtüsüne 'TEFERRUAT' demediğini biliyor. furuat dedi.Furuat 'Yapılması kesinlikle gerekli olan ancak birinci öncelikli olmayan demektir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • cüneyt odacı 13 yıl önce Şikayet Et
    mehmet gökdemir ve onun gibilere. bazen bilmek bildigini sanıp bilmemektir.bende birazcık biliyorum. amaçlarının sadece vatana hizmet etmek oldugunu. menderes vatan caddesini yaptırırken buraya uçakmı indireceksin diyorlardı.o okulların türkiyenin gelecegi oldugunu bütün dünya inanmış bir senin gibiler inanmıyor.ileri görüşlü olmayınca bilsen ne olur bilmesen ne olur.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • metin sadık 13 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendi meşrebinin muhabbetiyle yaşarmş. Bırakın herkes inandığı gibi yaşasın. O kadar insan dünyanın dörtbir tarafına dağılıyorsa ulvi bi gaye olmasa gitmez. Bilmedn de atıp iftira batağına düşmeyin. Hüsnü zan lütfen "hani dinsel bir kavram varya"
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat