Ben o adamları tanıyorum...
Ben o adamları tanıyorum...
Ben o adamları tanıyorum. İki dünyalıdır o adamlar; "öte taraf"ı gözetirler, vicdanları "haram"a karşı duyarlıdır, ellerini her şeye uzatmazlar.

Yorumlar39

  • RECEP UZUN 12 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürlerrr.... senai demirci beye teşekür ediyorum.çok doğru yazmış.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hamza D. 12 yıl önce Şikayet Et
    ilginç olan konu. deniz fenerine tek kuruş dahi bağış yapmayan kişilerin zir zopluk yapması.. ben şahsen bu adamların paraları iç ettiklerine inanmıyorum..bazı usulsüz yollar(almanyadan türkiyeye transfer) kullanmış olsalar bile bu paraların tüm kuruşu ihtiyaç sahiplerine gitmiştir..fasıktan bir haber geldiğinde 10 kere düşünün diyor islam değil fasıktan kafirden haber geliyor davanın kaynağı almanya almanyada islamı kuruluşlara yapılan operasyonlar oyunlar ortada alman ve yahudi tezgahından başka bişi değil orada belge ürettiler bizim mal laikler kullanıyor olay bu..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • savas DUMLU 12 yıl önce Şikayet Et
    yapmayin senayi bey yapmayin. pasalari bu meseleye neden karistirdiniz anlamadim, o pasalar degilmi sizin malinizi namussuzunu koruyan, hadi sizin dediginiz gibiler diyelim neden , hukukun o pasalara yaptiklarini alkisliyorsunuzda, kendi sevdiklerinize yapilinca basbas bagiriyor,sunuz? hukuksa hukuk, en çok ta sizler bagiriyorsunuz, nasiriniza basilinca. ayrica insan beserdir, sasarda bunu bilmeniz lazim, kimseye kefil olamazsiniz, yapmayin etmeyin
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • abdullah erol 12 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt Özcan'a. Arkadaş sen ne dediğinin farkında mısın? İsrail'in iç işlerine karışmak caiz değil diyorsun. Orası Yahudiler tarafından işgal edilmiş FİLİSTİN toprağıdır. İşgalci Siyonistler nasıl olur da o toprakların sahibi olur? Filistinliler o topraklarda yaşamıştır ve bundan sonra da orada yaşayacaktır. İslam ülkelerine düşen onlara toprak bulmak değil, yardım edip siyonistleri oradan kovmaktır. Caiz kelimesi Fıkhi bir kelimedir. Bu şekilde yersiz kullanılması uygun değildir. Caizlik İslama uygunluk demektir. Filistin toprağını savunmak İslama uygun değil midir? Sen ne dediğinin farkında mısın? Arkadaş sana tavsiyem İslam'ın siyaset anlayışını, Devlet fıkhını, cihadın anlamını esaslı bir şekilde araştırman. İslami yönden tehlikeli sularda dolaşıyorsun. Haberin olsun.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • yakup karaman 12 yıl önce Şikayet Et
    iftiracilar allahindan bulacaktir. islam ugruna ve memleketi ugruna binbir zorluklara gögüs germis bu muhterem insanlara iftira atan serefsizler bir gün kendi kazdiklari kuyuya düseceklerdir,dualarimizla zekeriya bey ve dava arkadaslarinin her zaman yaninda olacagiz ve olmaya devam edecegiz,allah yardimcilari olsun
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mustafa AK 12 yıl önce Şikayet Et
    bende kefilim. zahid akman adam gibi adamdır yakınen tanırım ALLAH korkusu olan biridir yardım parasına el uzatacak biri degildir inşallah hakikat ortaya çıkar
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    kim ne derse desin. bana ak partiyi hükümete taşıyan 3-4 önemli madde sırala deseler dünyanın iyilik hareketi deniz feneri ve kanal 7 derim.kanal 7 milletin derdine tercüman olup,şer güçler karşısında dik dururken,deniz feneri devletin yardım elini uzatmadığı fakir-fukara insanlara ulaştı,dertlerini dinledi,çözüm sundu.evet bizde bu insanları tanıyoruz,iyi olduklarına şahitlik ederiz.şer güçler ikdidarı yıkmak için temel(kanal 7) ve direk (deniz feneri)ni hedef aldılar.yargılamaya itirazımız yok yargılansınlar ki şer güçlerin komplosu ortaya çıksın,yargılansınlar ki kara çalanların karasından aklansınlar.altının değerini sarraflar bilir ve sarraf bilirki altın çamura düşmeyle değer kaybetmez..Allah yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Cüneyt Özcan 12 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Hüseyinoğlu kardeşim,. Şimdi eğer biz uluslararası antlaşmalara imza atmışsak onlara uymakla yükümlüyüz. Yoksa imza atmamamız icab eder. PKK'ya gelen yardımlara nasıl biz tepki gösteriyorsak İsrail'in de filistine gelen yardımlara tepki gösterme hakkı var. Ancak adaletli bir şekilde çözmek istiyorsak bu sorunu; filistinlilere yurt temin etmek gerekmektedir. Şu an bulundukları bölge tüm dünya ülkelerinin de tanıdığı gibi İsrail toprağıdır. İç işlerine müdahale caiz değildir. Müslüman olduğunu iddaa eden ülkeler filistinlilere yurt temin etmelidir ülke kurmaları için. Zulümden kurutulmalarının çaresi budur. Yoksa da bu haliyle çözümsüz bir şekilde bu sorun devam edecektir. Sorunu çözmek bu haliyle mümkün değildir. "Daha iyisi ortaya konmadıkça, eleştirilerin bir değeri yoktur."
    Cevapla
  • Ümit Yılmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    Ben o adamları tanımıyorum ama güveniyorum. Daha öncede deniz feneri derneğine bağış yaptım, İnşallah bu ramazan yine yapacağım. Bu adamları hiç görmedim ama onlara güveniyorum. Çevresine bir fidan dikerek bile katkıda bulunmamış insanların iş karalamaya gelince nasıl canı gönülden bu işe soyunduğunu görünce şaşıyorum. Bu dernek iyilik için biraraya gelen insanların oluşturduğu bir dernek. Ve destek için ne yapılması gerekiyorsa ben yapmaya hazırım.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    İŞİN ÖZETİ. Bu yardımlar Uluslararası kontjonktüre göre yasak olan şekliyle-yani İsrail yönetimi devre dışı bırakılarak- FİLİSTİNLİLERE ulaştırıldı.Bu da dünyanın ipini elinde tutan güçlere göre suç.Çünkü Filistine yardım edeceksen İsrail üzerinden,Çeçenlere yardım edeceksen Rusya üzerinden,Doğutürkistana yardım edecekseniz Katil Çin üzerinden edebilirsiniz.Tıpkı vaktiyle Bosnaya yardım edeceklerin Sırp katillerine teslim etmek zorunda oldukları gibi.uluslararası anlaşmalara tarafız buna göre de suçlular.Bu durumda yargıç olsak biz de suçlarını sabit görebiliriz.Ama vicdanlara göre suçlu değiller.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Mehmet Emin 12 yıl önce Şikayet Et
    Düşmez kalkmaz bir Allah,. Hata yapmak biz İnsanlar için. Herkesin hata yapabilir olması insanlara Çamur atmayı Mubah yapmaz. "İnsandır, Çiğ süt emmişdir, şuradan fukaranın hakkından menfaat sağlamıştır" düşüncesi ispat edilene kadar söyleyenin boynunda ateşden gömlek olur. İnsanları karalamayın, Adalet t
    Cevapla
  • suleyman d 12 yıl önce Şikayet Et
    BEN DE BU ÇİFTE STANDARTI TANIMIYORUM !. Yine ben yapılan bu iki yüzlülüğü de kabul etmiyorum! Doğruluk Müslümana herkesten daha çok yakışırken;"yok aslında onlardan farkımız " dedirten uygulamaların karşısında durmaktaki yalnızlığımıza rağmen doğruyu söylemedeki ısrarıma devam etmeyi vazife görüyorum! ZAMAN-I MAZİDE birisi: İktidarımızda boğazdaki yalılarda biz oturacağız demişti de DÜZEN DEĞİŞSE DE ÜZÜLENİN DEĞİŞMEYECEĞİNİ O GÜN ANLMIŞTIM! Bugün dürüstlük ve hakkaniyet tü kaka! takiyye ve tutarsızlık revaçta ! AYNI TAS AYNI HAMAM
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • seyfettin telli 12 yıl önce Şikayet Et
    HAKAN ASLAN KARDEŞİME. HAKAN ASLAN KARDEŞİME evet kardeşim o adamları bende tanıyorum hemde yakından hatta bir kısmını gençliğinden ve fakirliğinden. şimdi o adamlarla ticari ilişkim yakınlığım birlikteliğim olsaydı nasıl yazardım bilmiyorum(yine aynı yazardım kesin)o adamlar gibi ve o kurumlar gibi yüz ün üzerinde kuruluş ve holding var idi bir zamanlar o adamları da tanırlardı birileri!! hani gördüğümüz her sakallıya dede deriz ya onlarda öyleydi velhasıl bir Müslüman bir delikten iki kere ısırılmaz her gördüğü sakallıya dede demez vesselam anlayan anlar herkese selam. hakan aslan kardeşime iki kere selam.(kendini tanımak isterdim)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • samet demir 12 yıl önce Şikayet Et
    Mikail Bey Kardeşimize. Sayın Mikail Bey. Bu dünya hayatında nasibin, kaderin önüne geçme imkanı kimde bulunur söyler misiniz? Hiç kimsede. Şu ortamda bir savcının durup dururken, insanlara iyilik hareketi olarak yola çıkan bir harekete neden tavır alabileceği ya da haksızlık yapılabileceğini düşünüyorsunuz ki? Kim bu kadar gaddar, zalim olabilir. o savcılar, -velev ki gayri müslim bile olsalardı- , yine de iyilik anlamından yola çıkarak iki kez düşünüp öyle hareket ederlerdi. Ben şimdiye kadar beklemelerini ve hemen harekete geçmemelerini buna bağlıyorum. Bakın burada bizler kişilerin suçlu suçsuz olmasını bu gibi şeyleri tartışmamız yanlış, mesele zaten yargıya intikal etmiştir. Burada siz kendilerine iyilik anlamında dua ediyorsunuz. Ben de diyorum ki "eğer yemişlerse , o garip guraba adına kendilerinden bunun fazlasıyla çıkmasını dilerim, yememişse de bunun mükafatını almalarını dilerim.". Haklarında değil, hakikat neyse onun çıkmasını niyaz ediyorum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • abdullah erol 12 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların Bu Kadar Bozulabildiği, Kimliklerin Erezyona Uğrayabildiği Bir Çağda Kimseye Kefil Olunamaz. Müslümanların ticarette nasıl bozulabildiği, para için her türlü şeytanlığı yapabildiklerine şahit olup dururken kime kefil olunabilir. Tabii ki kimse haksız yere suçlanmamalı ama kimse de hiç araştırılmadan suçtan arındırılmamalı.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat