Vatanını çok seven adamdan korkulur
Vatanını çok seven adamdan korkulur
1970'ler boyunca vatansever sağcılar ve vatansever solcular, birbirlerini öldürdü, Vatanseverlikte onlardan aşağı kalmayan devlet de sağcıları ve solcuları öldürdü.

Yorumlar14

  • Yaveren Dilvenar 12 yıl önce Şikayet Et
    Orhan Pamuk Türkleri sevdirdi mi öcü mü yaptı?. Türkler şu kadar Ermeniyi öldürdü diye uluslararası basına demeçler veren, konferanslarda konuşan birisi, nasıl Türkleri sevdirmiş olabilir? Herhalde yazarın bahsettiği Türkler başka Türkler?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • semra 12 yıl önce Şikayet Et
    ???. vatanını çok sevdiği için birisini arkadan vurmak. Ne kadar onurlu bir davranış değilmi size göre aşağıda yorum yazan, beyni karışmış okuduğunu algılama güçlüğü çeken zavallılar. vatanınızı sevdiğiniz için silahsız birisini arkadan bile vurabilirsiniz.
    Cevapla
  • Yunus Karış 12 yıl önce Şikayet Et
    Gerçeği arıyorsan paranın izini takip et !. Vatansever kelimesini parasever olarak değiştirin , gerçekler ortaya çıkar . Bazıları paraları paylaşmak istemiyor .
    Cevapla
  • Mustafa Türköz 12 yıl önce Şikayet Et
    Demogoji. Yazıya dikkat edilirse kelime oyunları ile , elma ve armut toplanıp çıkarılmaya çalışılıyor. Ortada kelimenin kötüniyetli kullanımından başka bir şey yok. Vatanını seven insandan ne bu vatana nede insanına zarar gelmez ! asla ve kat'a Ama bazı kötü niyetli kimseler kendilerine bu isimleri (kasıtlı olarak) vererek tam aksi işler yapmışlardır ve hala da yapmaya çalışmaktadırlar. Bu gün bu ülke bunlar gibilerden her kademede kurtulma uğraşı vermektedir.. Mehmet Akif dahil, Fevzi Çakmak, ve yazıda sayılan diğerleri ne zaman? kimin zamanında? ve kimler tarafından bahse konu baskı yada sıkıntılara maruz bırakılmışlardır? olayların tarihine bakarsanız anlarsınız... Bu gün bu olumsuzluklar temizlenmeye çalışılırken, öyle bir şey yok ! hani nerede? gidelim bizde girelim! seçilmiş (bu memlekete karşı suç işlemiş olması çok yüksek ihtimal dahilinde olan)arkadaşlarımızı yargılatmayız yada hapsettirmeyiz diye uğraş veren yine aynı kesim,aynı zihniyet aynı guruptur.Adları ne olursa olsun...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ersoy beşbaş 12 yıl önce Şikayet Et
    mesele nedir aslında. asıl amacı insanlara kabul ettirmek için mehmmet akifi rauf orbayı kazım karabekiri menderesi göstererek orhan pamukları yaşar kemalleri halka sevdirmek ermeni soykırımını savunan yazar acaba ermenilerin yaptıklarından haberi varmı hala biz karabağı aldık sizde ağrıyı alırsınız diyor ayrıca ermenilere soykırım yapıldıysa yapanlar kürtlerdi türkler batı cephesindeydi kürtler o illerin kendilerine ait olduğunu söylüyor ya o olayıda kabul etsinler
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • son osmanlı 12 yıl önce Şikayet Et
    soykırım. o dönemde hem kürtler hemde ermeniler öldürüldü.ona sorsam katledildim soykırıma uğradım der.sana sorsam isyanı bastırdım dersin.bana sorsan yazık olmuş derim.ben bu günden sorumluyum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • nightfall 12 yıl önce Şikayet Et
    . Vatanını çok sevenden sadece vatanını satanlar korkar.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • nightfall 12 yıl önce Şikayet Et
    Korkma... Evet vatanını çok sevenden korkulur çünkü o emperyalizmin uşağı değildir. Çünkü o vatanını satmaz. Çünkü oülkesini sever. Ondan en çok vatanını satanlar korkar...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ahmet gençaslan 12 yıl önce Şikayet Et
    OBJEKTİFLİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.. Öncelikle olaylara adil yaklaşımınız için kutluyorum. Siz de Nazım Hikmet'in vatanseverliği konusunda en ufak bir tereddütünüzün olmadığı kanısındayım. Amaaaaaaa söz Orhan Pamuk'a gelince üzülerek söylüyorum lakin sizin gibi düşünmüyorum. Yılardır ermenilerin bize yaptıklarını mübah sayarak AB ülkelerine ve ABD'ye yaranmak uğuruna ülkesini karalayan bir şahsiyeti Nazım Hikmet'in ve Mehmet Akif'in yanına koymanızı yakıştıramadım. Bu ülkede "6. filo defol", "Tam bağımsiz Türkiye" diye bağıran Deniz Gezmişleri asan zihniyetin ortadan kalkmadığı sürece bizim vatanseverliğimizden, Mısır'daki sağır sultan bile şüphe eder. Saygılarımla.
    Cevapla
  • ahmet gençaslan 12 yıl önce Şikayet Et
    OBJEKTİFLİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.. Ö
    Cevapla
  • ERDOĞAN ÖZEVİ 12 yıl önce Şikayet Et
    EN İYİSİ. Vatanı sevmemek değil mi? Kimileri gibi menfaatlerine secde etmek daha faydalı. Bahsettiklerin doğru ise sen ve senin gibiler kimleri ve neleri katlediyordu çok merak ettim. Din iman adına inancı katledenler, hayır paraları ile köşe dönenler kimi neyi katlediyordu, lütfen onlarıda yazarmısın. Hayırlı ramazanlar..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Burhan DOĞAN 12 yıl önce Şikayet Et
    ORHAN PAMUK ?. Orhan Pamuk mu vatansever allah onun gibi vatanseverleri eksik etsin bizim nerdeyse 100 yıldır kabul etmediğimiz soykırım iddialarına oldu diyen yazarmı?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • lf84 12 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle.. şimdilerde de kendini herkesden daha vatansever sanan sözde milliyetçiler ülkeye hizmet etmiş insanları yüce divanda yargılayacağız diyor. KENDİLERİ İŞBAŞI YAPTIĞINDA ÜLKEYE büyük HAYIRLARI (!) OLMUŞ YA ONDAN. Halbuki az daha ülke batıyordu. Yani aynen dediğiniz gibi. HALKÇI GEÇİNEN HALK DÜŞMANI, MİLLEYETÇİ GEÇİNEN ÜLKE DÜŞMANI, ARIŞDAN SÖZ EDEN BARIŞ DÜŞMANI.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • enes baran 12 yıl önce Şikayet Et
    ben değilim. ermeni mezaliminden hiç bahsetmeyip onları mağdur gösteren orhan pamuk, türkiyenin bölünerek kürtlerin haklarına sahip olabileceğini savunan yaşar kemal, ve bunları vatansever diye önümüze sunan sen oğuz tan, gerçek vatanseverlerseniz, ben de mister obamayım. türkçe öğrendim sırf yorum yapayım diye.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat