Mutlu insanların ortak kişilik özellikleri
Mutlu insanların ortak kişilik özellikleri
Mutlu ve huzurlu insanların bazı ortak kişilik özelliklerine sahip olduğunu biliyor muydunuz? Herkesin mutluluk sebebi farklı olsa da insanları mutlu eden "başka iş"!

Yorumlar7

  • erkan odacı 12 yıl önce Şikayet Et
    Biz de sizin gibi milyarlar kazanalım biz de mutlu oluruz.. Ancak Dolgun bir maaş ve bir de Sevgiliniz olunca mutlu olursunuz. Yalnız insan mutsuzdur. Evli ama yoksul insan da mutsuzdur.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • necmettin 12 yıl önce Şikayet Et
    mutlu olmak zorunda deiliz.ALLAH neyi taktir ettiyse onu kabul ederiz.. yok ablacim bizde mutlu olmayalim.ayetmi var mutlu olacaksiniz diye.ben sahsen olecegim gunu bekliyorum ve sabrediyorum.inaniyorumki ancak tam mutlulugu cennete yasayabilirim.bu dunyada mutlu olmak cok zor olamasin olmak istesende olamassin.
    Cevapla
  • realrebel 12 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bilimsel değil. daha çok yazar, kendi mutlu olduğu şeyleri söylemiş.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • yedidağınaslanı 12 yıl önce Şikayet Et
    BEN DAHA KISA BİR FORMÜL BİLİYORUM. BEN DAHA KISA BİR FORMÜL BİLİYORUM .Mutlu olmak için MERSİNİN MUT ilçesine yerleşin.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • M Serdar 12 yıl önce Şikayet Et
    Harika!!!. Gerçekten çok güzel tesbitler yapılmış.. hergün bir maddeyi hayatımızda tatbik etmeye çalışarak tamamını kişiliğimize yerleştirmekte fayda var.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • yavuz selim 12 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel anlattın. bir çok madde aynen düşündüğüm gibiş.ben de çok inceliyordum bu meseleyi. hele hele 7.8. 10. 23. ve 24. maddeler çok doğru.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • murat atak 12 yıl önce Şikayet Et
    Mutluluk bu yazıda.... Mutlu olabilmek çok kolay aslında. Tevekkül et , büyütme , problemlerin üzerine git , çözemesen de sen yapmış olacağını yaparsın ...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat