11 Eylül'e neden hala kimse inanmıyor?
11 Eylül'e neden hala kimse inanmıyor?
19 Arap teröristin, tamamen bağımsız olarak, uzun vadeli bir plan yaparak, topluca intihar eylemi gerçekleştirdiğine ve olan bitenin bundan ibaret olduğuna inanmayan bu kadar çok insan var?

Yorumlar14

  • Atakan ÇOBAN 12 yıl önce Şikayet Et
    Yine mükemmel bir yazı.... Cemal bey kalemine,aklına sağlık.Olayları yine bilimsel veriler ışığında mükemmel oranlarda bir araya getirerek bir bilgi mix'i oluşturmayı başarmışsınız,anlatılan konu adeta dehşetengiz.Allah cc böyle olaylardan ibret almayı nasib etsin bize...Selam ve dua ile.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 12 yıl önce Şikayet Et
    Ölenler arasında Yahudi olmamasını atlamış. O saldırıda Ticaret Merkezinde çalışan Yahudiler her ne hikmetse o gün işe gelmemişler. Ölen 4000 kişi içinde her milletden insan var sadece İsrail vatandaşı yok.
    Cevapla
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    tamam. biz ilk günden beri inanmadık,abd nin oyunu olduğunu,arkasındaki ard niyeti falan.lakin buralarda niceleri vardı saldırının el kaide tarafından yapıldığına inanan ve hakaretler yağdıran.üsame abd tarafından öldürüldü diye muhtelif yerlerine kına yakan..
    Cevapla
  • vatoz vatoz 12 yıl önce Şikayet Et
    sosyal paylaşım ağlarında mevcut. Bu işin aslı çözüldü ve sosyal paylaşım ağlarında bangır bangır dolaşıyor.Bu olay nükleer bir patlama ve bu ispatlandı.Yani şuan açıklanamayan netleşmeyen bir çok şey o videolarda belgelerle teknik hesaplarla anlatılıyor. Ama medyada hala eski zırvaları yalanları yayınlamaya devam ediyor ben de şuna üzülüyorum ki bir tane delikanlı medya kuruluşu yok çıkıp belgeleriyle gerçeği anlatabilen
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Sabit Kal 12 yıl önce Şikayet Et
    Acaba yazarimiz, bu kadar inanani olan bir. olup olmadigini bize yazabilirmi? Eger bu kadar cok inanani olan ve hatta arkasinda Amerikali mimarlar ve mühendisler dernegininide oldugu bir komplo teorisi daha varsa bilelim. Bir ucagin carpabilme ihtimaline göre yapilan binalarin böyle serbest bir düsüsle yikilmasiki, ucak alimunyumdan, ucak carpmayan binanin dahi ayni sekilde yikilmasi, hatta bina yikilmadan 30 dakika önce televizyonda "yikildi" haberinin verilmesi ve kiracisi yahudi Silverstein'in "pull down" yani "yikin" emri vermesi, hükümetin iddiasina ters düsen bir cok insanin su veya bu sekilde ve nedense genellikle araba kazasinda ölmesi, yakalanan bir sürü danseden yahudi ajanin serbest birakilmasi ve onlarin "olaylari videoya cekmek icin buradayiz" demeleri, Pentagon alan olarak bir binada defalarca büyük oldugu halde pilotun isabet ettirememesi, ama binalar tam isabet ettirebilmesi, 4.ucagin düstügü yerde hic bir sey bulunamamasi gibi nice deliller varken hala "komplo teorisi" demek, cok üzücü.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mehdi Mumin 12 yıl önce Şikayet Et
    İSRAİL. "Bu elbette eylemi İsrail yaptı anlamına gelmiyor" demiş yazar yazının hemen başlarında bende katılıyorum. Bu "YAHUDİLER ARKASINDAYDI" demek oluyor, israilli olsun yada olmasın... Çünkü bu günlerde bir olayın arkasında dönen dümenleri anlamanın en kolay yolu sonuçlarının kimin yararına olduğuna bakmak... Kimse BOŞA İŞ YAPMIYOR!!!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Atakan ÇOBAN 12 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar OSMANLI.... dünyada süper güç tabiri caiz ise jandarmaydı.Fakat sahip olduğu hiç bir ülkenin yer altı yer üstü kaynaklarına dokunmadı.O kadar ki malum Sultan 1.Ahmet han Mısır Memluk sultanı Kayıtbay han'ın türbesindeki kadem-i şerif'i İstanbul'a getirince mana aleminde kendisini Rasulullah sav.efendimize şikayet eder ve 1.Ahmet han kendine gelince derhal kadem-i şerif'i geri Mısır'a yollar. Tabi herkes OSMANLI olamaz. ameriKAN devleti kuruluşu itibariyle hep saldırıyor,hep sömürüyor,hep ülkesine taşıyor.Geri verdiği hiçbirşey yok.Yanlışmı düşünüyorum acaba? 11 Eylül olayını mükemmel şekilde anlatan sevgili Cemal bey abime sonsuz teşekkürler.Kalemine sağlık.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • gökhan kaya 12 yıl önce Şikayet Et
    abd nin kendi oyunu olduğunu. o gün de biliyordum, şimdi de biliyorum. oktay sinanoğlunun bu olayla ilgili bir yazısı vardı yıllar önce. fahrenheit 9 / 11'i izleyenler de anlar durumu. abd bunu her zaman yapıyor, mesela pearl harbor değil mi? bile bile japonlara feda ediyorlar kendi askerlerini ve gün doğuyor abd ye atom bombası atması için ve gün doğuyor abd ye afganistana girmesi için ikiz kuleler vesilesiyle. eee afganistan önemli bir yer yayılmacı rusya var, çin var. var da var. görmeyen gözler varmı halen acaba bu gerçekleri, görmüyorsak ne kadar da aciziz. zaten insanoğlu aciz değil mi :)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ahmet paksoy 12 yıl önce Şikayet Et
    Bin Laden ne dedi ?. Afganistan'daki Taliban yönetimi bölgesinde üslenen Suudi asıllı milyarder Usame Bin Ladin, ABD'de önceki gün gerçekleştirilen terörist saldırılarla ilgilisi olmadığını söyledi. Pakistan'ın Habrain gazetesinde yer alan habere göre, Ladin, Taliban yönetimine yakın kaynaklara, "Bu eylem bazı Amerikalı grupların işi. Benim bu saldırılarla bir ilgim yok." dedi. Taliban yönetiminin İslamabad'daki Büyükelçisi Abdülselim Zaif, Amerikalı yetkililerin araştırmalarının sonucunda Bin Ladin'in suçlu olduğununun ispat etmesi halinde, Ladin'in iadesi olasılığını değerlendireceklerini belirtti.
    Cevapla
  • ahmet paksoy 12 yıl önce Şikayet Et
    Bin Laden ne dedi ?. Usame bin Ladin, ABD'de 11 Eylül'de düzenlenen saldırılar için, Taliban'ın İslamabad'daki temsilcisi aracılığıyla ''Ben yapmadım, ben misafirim. Eğer kanıtları varsa yargılanmaya hazırım.'' dedi.21 Eylül 2001
    Cevapla
  • zafer yıldız 12 yıl önce Şikayet Et
    beklemek. yazınızı bugun bekliyordum yanılmadım. teşekkürler Cemal bey kaleminize sağlık.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • osman aslan 12 yıl önce Şikayet Et
    inanmak. aslında hep komplo denildi peki gerçek neydi... birde olaylara şöyle bakın amerikada 11 eylül gibi kaç terörist saldırısı oldu yada amerika ırak ve afganistana girdiginde neden bu terör saldırıları devam etmedi şimdi diyeceksiniz ki güvenlik üst düzeyidi 11 eylülden sonra peki 11 eylüle kadar hiç mi korunmuyordu bu amerika ....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Beyazıd 12 yıl önce Şikayet Et
    Uçakların Jilet Gibi keskin kanatları. Uçakların kanatları alüminyum karışımı metallerinden yapılmıştır , uçak kazalarında kanatlar bir yere çarpınca parçalanır.Ne hikmetse ikiz kulelere çarpan uçakların kanatları 12 cm kalınlığında ÇELİK taşıyıcılara sahip tamamen çelik+demirden yapılmış kulelerin gövdelerini jilet gibi kesip binanın yıkılmasına neden oluyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ismail Yildiz 12 yıl önce Şikayet Et
    bu proje 3 kesimden olusmakla gerceklesdi... her kim ne yazarsa yazsin ve söylesin ve hangi uzmanlar nasil degerlendirme yaparsa yapsinlar... hepsi yari gercek yari gercek disi tahminlerdir... ilahi takdiri sonucu 3 kesimle olmusdur... bu anlamda dünya yolun yarisinda mola vermekde...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat