Cinsel sorunlarımı yazsam gizli kalır mı?
Cinsel sorunlarımı yazsam gizli kalır mı?
Acaba cinsel sorunlarla ilgili paylaşımları da cevaplıyor musunuz ve sorunumu yazsam gizli kalabilir mi ?

Yorumlar6

  • kartal 14 yıl önce Şikayet Et
    Sayın aydinli. Kusura bakmayın ben bilmiyorum bahsettiğiniz işin ehlilerinin icabında imkanı vs olmayanlara internet ortamında yardımcı olup olmadıklarını.Oluyorlarsa âlâ.. Haklısınız insanlar araştırmalı, soruşturmalı ama şu da bir gerçek ki herkes aynı konumda aynı şartlarda değil. İnsanların çaresiz anlarında (bu anlar sizin benim için çok önemsizdir ama bir başkası için hayati önem arz eder)sorunlarını paylaşacakları, en azından kendisini aşan konularda dahi konusunda uzman kişilere danışacağını söyleyen birisi varsın istediği kadar sayfa işgal etsin.
    Cevapla
  • faran 14 yıl önce Şikayet Et
    literatüre katkı... paylaşımcı.
    Cevapla
  • kartal 14 yıl önce Şikayet Et
    Sayın aydinli. hikmet rumuz vs kullanılmasına rağmen sıkıntısını paylaşmaktan çekinen ve bu yüzden mesaj atmaktan vazgeçen ama yardıma ihtiyacı olan başkalarını rahatlatmak olabilir. veya hikmet bu yorumlarla mesajının gizli kalmasından ziyade fikrini değiştirip paylaşmaya karar veren birilerinin çıkması olabilir. merakım mesajların içeriğinden ziyade yazarın cevapları mantıklı geldiğinden, içlerinden kendim için birşeyler çıkarabilir miyim diye.
    Cevapla
  • kartal 14 yıl önce Şikayet Et
    Sayın aydinli : ). Haklısınız ancak orda geçen şöyle bir cümle var "Gizli kalması gerekenleri de şahsa özel cevaplıyorum." Nasıl sorunlar, nasıl mesajlar gittiğini bilmiyoruz. Bunları çok merak etsemde yazarın insanların sorunlarını duruma göre ki bence bunlar istisnai durumlardır gibime geliyor, şahsa özel cevaplamaya çalışması açıkcası bana çok iyi niyetli bir yaklaşım gibi geldi.
    Cevapla
  • kartal 14 yıl önce Şikayet Et
    sayın aydinli. netten yazarın dünkü yazısını bulup okursanız hatta o sayfadaki diğer yazıları kastettiğiniz köşe yazılarına ulaşabilirsiniz. burası paylaşım başlığı altında soru, sorunların danışıldığı, birşeyler paylaşmak isteyenlerin paylaşımda bulunduğu bölüm. vatandaş sorusunu sormuş, yazar cevaplamış.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Metin Yazar 14 yıl önce Şikayet Et
    Kalmaz.. Kalsa hükümetin pkk ile yapmış olduğu müzakereler gizli kalırdı.Hiç bir şey gizli kalmaz.Hepimiz Midas'ız
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat