Sonuç olarak başımı derde soktum başkasını da etkiledim ister istemez kararsızım bir karar vermem lazım.
Yorumlar8
kartal14 yıl önceŞikayet Et
sayın aydinli. beni onore ettiniz..
gönderilen e-postalara verilen cevaplar bana gayet mantıklı geldiğinden, nasıl siz yorum yapmaktan kendinizi alıkoyamıyorsanız, bana ters düşen yorumlara cevap vermeden de ben duramıyorum.
BeğenCevapla
kartal14 yıl önceŞikayet Et
eksen kayması falan yok. zaman istediği kadar değişsin görücü usulü muhabbeti çoğunlukla geçmişten günümüze farklılık gösterse de modern dediğiniz zamanda şansınız yaver gitmedikten sonra çok büyük risk alırsınız. işin içine aileler en baştan girdiği için diğer ilişkilere kıyasla evlilik sürecinde zamanlama biraz daha kısıtlı, buda bireylerin birbirlerini yeterince tanımasına mani. ayrılmayla sonuçlanan sözdü nişanlılıktı evreside kişinin hanesine dezavantaj olarak yazılıyor malesef.
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
faran14 yıl önceŞikayet Et
domates mi kırmızıdır biber mi uzundur?. bırak dağınık kalsın..
BeğenCevapla
fethi korkmaz14 yıl önceŞikayet Et
Hayrınıza bizahmet:). Orhan Hocam,hayrınıza bir zahmet,günü,"GÜNLÜĞÜ",gönlü,aklı,fikri,herbişeyi karışık,çelişkiler yumağına dönmüş,BAYAN köşe komşunuzun durumuna da bir el atıverseniz Allah rızası için:)Selamlar..
BeğenCevaplaToplam 6 beğeni
fethi korkmaz14 yıl önceŞikayet Et
Etki-tepki:). Sayın Çelişki,o kadar etkili bir çelişik durumunz varki ,"akıl danıştığınız" kişiyi Orhan bey'i bile çelişir hale sokmuşsunuz:)
Yapmayın,ekmeyin,kendinize acımıyorsanız,O'nun aklına,öğüdüne ihtiyacı olan kişilere acıyın.Aklı karışık bir çok kişinin O'nun aklına ihtiyacı var.Allah netleştirsin sizi:)Selamler..
BeğenCevaplaToplam 5 beğeni
süreyya erkenez14 yıl önceŞikayet Et
UNUTMA.... En kötü karar, kararsızlıktan iyidir.
BeğenCevapla
süreyya erkenez14 yıl önceŞikayet Et
nasip, kısmet...... Madem ki ciddisiniz ikinizde aileyle konuşup olursa da olmassa da zaten nasip, kısmettir. Görücü usulü veya çıkmak kaderi değiştirmez asla. Sizin niyetiniz salih olunca daha iyi ve güzel olur diye düşünüyorum. Eğer ki kaderinde o yoksa ne yapsan nafile. Ama duan da sebat lı ol.
Yorumlar8