Psikolojik boyut, milliyetçi öfke, Kürt baharı!
Psikolojik boyut, milliyetçi öfke, Kürt baharı!
Öfkesi kabaranlari oyuna gelmezse Türkiyeyi karıştırmak isteyenler oynadıkları kumarı kaybedecekler. Milliyetçi öfkenin krize dönüşmemesi için ne yapılmalı?

Yorumlar36

  • enver kaymakçı 12 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Arap ülkelerine benzemez!. Çünkü terör örgütü ateist İslam düşmanı bir örgüttür.Şimdilik bu örgüte yaslanarak vekil seçilen ve onları seçen müslüman Kürtler çok iyi biliyorlarki eninde sonunda ateist İslam düşmanı örgütle bir hesaplaşma yaşayacaklar.Ama bugün ama yarın bu mutlaka olacak.İşte bu yüzden kara kara düşünüyorlar.Çünkü rahmani yoldan şeytani yola sapmak imansız ölmek istemiyorlar.İşte bu yüzdendir ki müslüman Kürtler asla isteyerek teröre destek vermez ve hiçbir zaman da onlara arkalarını dönecek kadar da güvenmezler.Böyle olduğu için de Türkiye hiçbir Arap ülkesine benzemez.
    Cevapla
  • adam turk 12 yıl önce Şikayet Et
    YİNE ÖĞRENCİLER KULLANILDI. şehit cenazelerine öğrenciler yollandı güya vatanı ortaokul lise talebeleri ve öğretmenleri kurtaracak! öğrencinin en iyi vatan kurtarması dersini iyi çalışmasıyla our mhp lilerin bayat sloganlarını atarak değil; bu memleketin millieğitim müdürü ve valileri hangi akıla hizmet ediyor, öğrencilerin şehit cenazelerine salıverilmesinin arkasındaki zihniyeti yorumlamaya çalışıyorum, kazık kadar adamlar dururken memleketi kurtarmak sabileremi kaldı! eğitime politika bulaştırılıyor, öğrencinin bir derse girmemesi memlekete terörden daha fazla zarar verir, ve kurtların işine yarar! öğretmenlerin göreve çağırıyorum vatanı güvenlik güçleri korusun! zira devlet işi dilenci çuvalı gibi herşeyin birbirine karıştığı yer değil, tüm mhp lileride kınıyorum, çünkü kazara vefaat eden bir askerin cenazesinde tek mhp li yoktu!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ALİ CAN 12 yıl önce Şikayet Et
    Namaz-Cuma. Türkiyede asker, memur, işçi, öğrenci.. namazlarını rahatça kılamıyor; ya engelleniyor ya da kısıtlanıyor. Özellikle Cuma namazlarına ya gidilemiyor ya da alelacele kılınıyor. Bence Cuma için en iyi çözüm pazar günleri yerine Cuma günlerinin resmi tatil kabul edilmesidir. Düşünce ve ifade özgürlüğü, inanç ve ibadet özgürlüğü tam anlamıyla sağlanmalıdır. Yüce Allah'a emanet olunuz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Umit Erdal 12 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir analiz. Nevzat Hocadan Allah razı olsun. En zor meseleleri bile çok net ve itidalli bir şekilde yorumluyor.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • mert kara 12 yıl önce Şikayet Et
    Bir millet böyle kimliksizleştiriliyor Oyuna geliyoruz. Oyuna gelmeyinle tepki vermeyinle ruhsuzlaştırılıyoruz, herşeye alıştırılıyoruz,geçim derdiyle, yaşam korkusuyla, tv ile internet ile köreliyoruz. bir de liderimiz ne yaptıysa en iyisini bilenler var. yarın öbür gün Allah korusun bir savaş çıksa "koyun" gibi olucaz. bu psikolojik boyutu. sindirilmiş biat etmiş rahatlığa alışan bir halk. Bir de resmi boyutu var Türk kimliğinin yok edilmesi bağların koparılması Tarihinin dilinin unutulması.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • mert kara 12 yıl önce Şikayet Et
    her koşulda akpye puan kazandırmışsınız yine. amerikan politikası gibi, iyi kötü her koşulda amerika çıkarlarına çevirme durumu gibi sizinki. millet histerik sinir krizi içerisinde sayın cumhurbaşkanımız dediği gibi intikamla acısının bir şekilde bugüne kadar dinmesini istedi. pek birşey yapılmadı.sınır geçme işlemi bile 24 şehitten sonra oldu. Allah korusun halktan birinin de sabrı taşıp yanlış birşey yaparsa suçlu sadece o mu olacak... Teröristlere bu kadar yüz veren (neredeyse haklı göstereceklerdi,yok diyarbakır ceza evi, yok ezildiler) ve hükumet şakşakçısı köşe yazarlarının (hukümeti hiç uyarmayan her yaptığına şakşak yapan) payı büyüktür..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ayhan bilge 12 yıl önce Şikayet Et
    pkk saldırılarına ortam hazırlayan gösterilere meydan vermeyin. Vahşi Kürt faşistleri ve Türk ulusalcılarının provokatif oyunlarına gelerek sokaklarda pkk saldırılarına ortam hazırlayan gösterilere meydan vermeyin bu ülkeyi iç savaşa sürükler
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • CENGAVER 12 yıl önce Şikayet Et
    SİYONİST OYUNU BUNLAR !. İç ve dış siyonistlerin uzun soluklu en zehirli oyunu bunlar, önce Türklüğü Müslümanlıktan ayırdılar, Türk başka Müslüman başka dediler, Rahmetli Yazıcıoğlu bunu 1993 de söyledi, sonra Hz. Ali başka Hz Muhammet başka dediler, Yezit oyunu (Hz Hüseyini katlettirenler yine yahudi kökenliler) şimdi Kürt başka Türk başka diyorlar, yıllardan beri, Yahudi oyununu bozmassak, Büyük İsral Güneydoğuyu Filistinden beter edecek haberiniz ola
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mahmut Şeker 12 yıl önce Şikayet Et
    Oralar da Patlasın. Bu eylemleri durdurmanın tek yolu var. Ülkemizde bomba patladığı gün PKK yı destekleyen ülkelerde de bomba patlarsa Türkiyede sorun kalmaz. Bu mesele de biter...
    Cevapla
  • sami muratlı 12 yıl önce Şikayet Et
    sen ne anlatıyorsun efendi?. ne sağduyusu, ne itidali, ne hoşgörüsü? canlarımız gidiyor teker teker, sen orduda rahat ibadet edememnin merhumenin başörtüsü yüzünden ordudan atılmanın acısını bile burada 100yazıdan 80 tanesinde yazacaksın, sonra evladını kaybetmiş yaralı ana babaya sağduyu diyeceksin, sana hocanızın diliyle cevap vereyim; hadi ordan, hadi ordan, dün akşam 24 eve ateş üştü, o evlerin canları gitti, ana babası, ömür boyu o acıyla yaşayacak, neden? açlım olsun, oraların halen vekil olan derebeylri oaları daha iyi sömürsün diye, gidenler kim? bu memlektin gençfidanları, kazanan kim, orası gelişsin diye aktarılan kaynağı yiyen kapitalist,gelişmeisn toprak ağalığım sürsün diyen, sahte vekil, ortalık kızışınca da bu sefer silah satan kapitalist,sonuç giden bizim canlarımız, sen kime akıl veriyorsun şimdi bana bir anlat,bu milleti başbakana yağdanlık yapacacaksınız diye salak yerine koymayın artık...bu saatten sonra hükümet edenlerin istifasını sabır ve sağduyu ile bekleriz ancak, onun da fazla zamanı yok!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • akif akkurt 12 yıl önce Şikayet Et
    ÖFKE O DA NE. Öfke o da ne yok yok biz öfkelenmeyiz 24 askerimiz 5 polisimiz şehit oldu önemli değil öfke yok bu olay şehit haberlerinin karşısında öfkelenmeyen ya namussurdur yada pkk lıdır TRT Spikeri hanımefendi kardeşimin haber esnasında gözyaşları öfkenin ta kendisidir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ALAİ KOC 12 yıl önce Şikayet Et
    BAHARLARI CEHENNEM ATEŞİNE DÖNECEK.... Elbet bunların her birinin hesabı tek tek sorulacak.Hem de cımbızla ayrıştılarak. Buna hiçbir güç de engel olamayacak.
    Cevapla
  • mustafa 12 yıl önce Şikayet Et
    insanları duygularını pusturmayalım artık. dolduk..kürtlere bir düşmanlığımız yok ama,onlarda artık pkk ya tepkim koysunlar,yoksa arada kalacaklar..ya biz den yana olacaklar yada onlardan..sayın başbakanımızın dedği gibi,taraf olmayan bertaraf olur..herkes aklını başına alsın..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Yol Ben 12 yıl önce Şikayet Et
    Kürdü ve Türkü ayırmak, bir arada tutmaktan daha zordur.... Dayıyız, yeğeniz, teyzeyiz, halayız, bacanağız, baldızız, enişteyiz, torunuz, dedeyiz herşeyden öte KARDEŞİZ. Bu güzelliği bu bin seneyi aşan birlikteliği, hem öyle bir birliktelik ki iki halk yoğrulmuş bir millet oluşmuş... Her bir ferdi kıymetlidir. Asıldır. Asildir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • baybars can 12 yıl önce Şikayet Et
    kızıl kabuslar. kızıl rüyalara dalmıştım nice zamandır,uyanamıyordum o rüyalarda birgün gelip birisinin uyandırmasını bekliyordum olmuyordu,kendim uyanmalıydım bu kızıl rüyadan,evet rüyamda aklıyorlardı paklıyprlarda milliyetçiliği,sosyalizmi,birde bu iki canavarın bileşimi nasyonelsosyalizmi aklıyorlardı paklıyorlardı,birşekilde yutturuyorlardı,her değiştirmeye kalktığımda bunu yapıyorlardı ne yazıkki,primat beyinlerin yüzünden uyanamıyordum bu rüyadan,milliyetçilik öyle bir gyya kuyudu idiki ve bir bataklıktı çıkmak istedikçe içine batıyordum,milliyetçilik insandan tnrıların ilahlık davaları idi,ne zaman değiştirmeye çalışsam,tanrılar kurban alıyordu,dağlıcada,aktütünde daha bilmem ne belada olduğu gibi,ama biliyorumki ne kadar bedel ödesemde,tanrıları tanrılık makamından milliyetçiliği ortadan kaldırarak kaldıracağımı iii biliyorum,çünkü ekonomik ayağı soyalizim 2001 de,kapitalizimde bugünlerde çöküşte idi ülkemde,bir olmak için ortak bir adımız olmalı idi artık,vampirleşen tanrılardan kurtulmak
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat