Van'ı sallayan fay hatları hepimizin altından geçiyor
Van'ı sallayan fay hatları hepimizin altından geçiyor
Aynı tornadan çıkmış sapkınlık, karşımıza, Türkçü, Kürtçü, Ermenici, Rumcu, İslamcı, Yahudici, ya da Hıristiyancı kimliğiyle çıktı. Van Depremi ırkçılara bakın neler yazdırdı?

Yorumlar23

  • HalitBinVelit 12 yıl önce Şikayet Et
    insanların yaşadığı bölge itibari ile felaketler çeşitlidir ve kaderdir... Türkiyede depremler çoktur ama Amerikadada yüzlerce insan her sene kasırgalarla ölür japonyada yine çok deprem olur zaiyat ölüm filan olmazdı ama en son orada küçük kıyamet yaşanmış yüzlerce insan tusunamilerde ölmüştür,geçmiş tarihde kavimler topluluklar depremlerle afetlerle yerin altına kaynayarak yok olmuşlardır demekki felaketler sadece islam ülkelerini vurmuyormuş? Allahın programı dahilinde herkesi her Milleti vurur,buradan kim nasıl bir yorum çıkarıyorsa çıkarsın ama gerçekler değişmez çünkü Hakimiyet Allahındır.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Bora TUNCER 12 yıl önce Şikayet Et
    Bizler varız ya!. ‘’Allah’ın sopası yok’’ diye başlayan patalojik mesajlar bunlar. Güya, ‘’PKK’nın 24 askeri şehit etmesine Allah’ın cevabıymış Van depremi…’’...Yahu kardeşim Birazda olayların güzel yanlarını görün, olumsuz ve çirkini görmek her zaman mümkündür. Alıntı yaptığın bu yazıların provokasyon maksatlı yazılmış olabileceği hiçmi aklına gelmedi aklın.Belkide haklısın.Ama resmi bütün olarak görmek lazım.Bizler varız ya ''Bizler kardeşiz'' diyen! Dualarımız tüm kardeşlerimize...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • güven kurtul 12 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle geçmiş olsun üstat. Rabbim, başta aileniz olmak üzere tüm afetzedelerin yardımcısı olsun. Sayıca az olan kötülerin sesi daha gür çıksa da şu ara, nihayetinde iyilerin daima kazanacağına inancım tam.Yeter ki zalime dur, mazluma gel diyebilme cesaretini ferasetini gösterelim...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • mikail 12 yıl önce Şikayet Et
    İnsan ve devlet. canlı telefon bağlantısında 28 kez kendi imkanlarımızla kazdık, çıkardık diye konuşurken hala herşeyi kendimiz yapıyoruz deyip devlete çakmaya, yine canlı görüntülerde sinkaflı giydirip vali nerde diye sorarken kendisinden diye belediye başkanına dokunulmazlık veren insan müsvettesine, milleti ne olursa olsun çoluk çocuk genç yaşlı acı çeker can verirken devlete giydirme, çakma telaşı, nasıl zihinlere bu denli derin kazılmış diye hayretle televizyonları seyrettik. ALLAH (c.c.) yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hasan Seyre 12 yıl önce Şikayet Et
    Bu zelzeleler niye İslam toplumlarını vurur. kafirlerin başına gelmez.?. Cemal abi, Dünyanın soğumasından kaynaklanan kıta kırılmalarının, fay şeklinde kara parçalarına dağılmasına ve bunların zaman zaman hareket etmesinden kaynaklanan sarsıntılarının, aslında dünyanın daha stabil hale gelmesi gibi hayırlı bir iş olduğunu biliyoruz. İnşaatçılığın ve bina yapımın statiğine ve dinamiğine uymayanların değil deprem, bir tiren geçişinde bile apartmanların yıkıldığına şahit olduğumuz yurdumuzda.Kocaelideki gibi halk yoldan saptı ve Tanrı onları yola getirmek için salladı, evlerine başlarına yıktı gibi, hurafe toplumuna has bir söylemin, bu milleti esir almasını ve onların gelişmiş toplumlardan geri kalmasına neden olan saikleri tek tek aşacağımızı emin olabilirsin. gerekirse salyangoz satar, kafir olmayı göze alır ama bu topluma bilimi amerikada nasıl anlaşılıyorsa öğreteceğimizden emin olabilirsiniz. İslamın bilimle aynı şey olduğunu bu topluma birileri öğretecektir elbet.?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • HalitBinVelit 12 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Kıyamete kadar. Kur-an; Dünyaya kıyametin geleceğini ayetlerle 1400 küsür yıl önce haber veriyor Peygamberimizin hadis-i şeriflerindede ilan ediliyor ve insanoğlu uyarılıyor artık bu uyarı Dünyada hangi Milletler ırklar topluluklar nasıl yorumlarlarsa yorumlasınlar ,bir gerçek varki Kur-ana göre Büyük Kıyamet Dünya insanlığına doğru yaklaşıyor herkes aklını başına alsın? Allaha yönelsin?.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • YoZGATLIM 12 yıl önce Şikayet Et
    Gölcük Depremini'de TSK'nin Yüzünden Oldu Mansetleri Atilmisti. Irkcilarin islamcilardan ne farki var? islamci Feto yandaslari dememislermiydi Gölcük Depremine TSK'nin düzenledigi eglence sebep oldu?
    Cevapla
  • ömer faruk 12 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir yazı olmuş. kaleminize sağlık..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Turgut İşleyen 12 yıl önce Şikayet Et
    Benim gördüğüm. Burdan gözüken insanlığın sınandığıdır. İnsan faktörü , vicdan , yardım , birlikte hareket etme gibi kavramlar insanlığımızın ne derece gelişip gelişmediğini gösteriyor. Bunun dışında yukarıda yazarın belirttiği konularda aşırı uç düşünce ve fikirler ise insanlıktan öteye geçemeyen adı insancık olan kişilerin düşüncesidir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mehmet Emin 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah hiç bir şeyi boşa yaratmaz. Ondan habersiz yaprak kıpırdamaz. Rumlar Allah'ın sopası dese de, 17 Ağustosta Gölcük'te, 12 Kasımda Düzce'de, daha dün de Van'da olmuşsa vardır hikmetleri. Bir de Allah bu depremi Haber7 manşetten haber yapsın diye mi, Cemal Demir Köşesine konu bulsun diye mi yarattı? İster ceza deyin ister imtihan Allah neylerse güzel eyler. Bize düşen yardıma muhtaç durumda olanlara, depremzedelere de yardım etmek.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Sadi Sirazi 12 yıl önce Şikayet Et
    ......... Haber 7 Yazarı Sayın Hasan ÖZTÜRK'ün bugünkü köşe yazısına yazılan bir yorum durumu çok güzel özetliyor: EVET devletin tüm kurumları başbakanı,bakanları,vekilleri seferber olmuş durumda.bölücü örgüt yandaşları ve nankörler her zaman olduğu gibi yapılanları görmüyor,görmek istemiyorlar.onlar gözleri var görmez,kulakları var duymaz,dilleri var hakkı ve hakikatı söylemezler !
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Göktuglu Alaybeyi 12 yıl önce Şikayet Et
    İslam olmayınca vicdan olmaz!. İman meselelere rahmetle bakmayı gerektirir. Bu tür felaketler kimileri için ceza kimileri için rahmet, şehadet, cennet demek. Ölen kardeşlerimize Allah' tan rahmet diliyorum.Kalanlara ise sabır diliyorum.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Cafer UÇA 12 yıl önce Şikayet Et
    Cemal DEMİR kardeşim. Kalemine yüreğine sağlık, yazınız çok güzel olmuş İNŞALLAH ANLAYAN OLURDA YENİ BİR GÜNE MERHABA DERİZ. Tekrar yazınız için teşekkür ederim.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Sadi Sirazi 12 yıl önce Şikayet Et
    Sayın EDİTÖR. EDİTÖR'ÜN NOTU Sayın yorumcumuz Yorum kriterlerine uyan her yorum onaylanmaktadır. Sitemiz her görüşe açıktır. Herhangi bir düşünce tarzına ambargo konmamaktadır. Hakaret içeren hiç bir yorum onaylanmamaktadır. Sadece eleştiriler onaylanmaktadır. Lütfen hakaret ile eleştirmeyi birbirine karıştırmayınız. Selamlar..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Aziz Tekin 12 yıl önce Şikayet Et
    hıristiyanlar Hz.İsa Allah'ın oğludur. diyorlar,yahudiler hz üzeyr Allah'ın oğludur diyorlar.. Şimdi müslümanlar Allah birdir dediklerinde haşa ırkçılıkmı yapmış oluyorlar. Burada önemli olan Allah'ın rızasını aramaktır. Bunun cevabıda liboşlukta değil,Allah'ın kitabını okumakla olur..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat