Linç psikolojisi, Kaddafi ve Harbiye!
Linç psikolojisi, Kaddafi ve Harbiye!
Kaddafi yardımcılarına halkı nasıl yönetmelerini tavsiye ediyordu? Kaddafi'nin fareleri ve Stalin'in tavukları ile Harbiyeli darbecilerin halka bakışında fark var mı?

Yorumlar19

  • yaşar Gürakan 12 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Ne Olacak. Evet kaddafi diktatördü devrildi peki şimdi ne olacak.Ülkeyi :insanları linç eden bu barbarlar yönetecek. Şimdi söyleyin islamda bu barbarlığa yer varmı? Ama her şey ABD nin ve emperyalistlerin oyunu...Bu oyuna gelen ve müslümanım diyenlere yazıklar olsun...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    islama. hiç bişey zarar veremez !insanlar cehaletiyle,barbarlığıyla ancak kendilerine zarar verebilirler.en azından bizim dinimiz islam için durum böyle,laikçilerin islamını bilemem !
    Cevapla
  • tuncay tezel 12 yıl önce Şikayet Et
    LİNÇ POLİTİKASI MATERYALİST EĞİTİMİN SONUCU OLUŞAN YOBAZLIKTAN KAYNAKLANIR. İslamın en büyük düşmanı, Kuran, din tanımayan, kendi nefs ve hevalarını dindenmiş gösterten yobazların, hurafe sahiplerinin görüntüsü-eylemleridir. İslama en büyük zararı hunhar, barbar, zalim görüntülü yobazlar vermektedir. Telafisi çok zor zararlar veriyorlar bu cahil görünümle.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yalçın eker 12 yıl önce Şikayet Et
    ne farkı var. Libya halkına kaddafinin yaptığının mislisini Süleyman Demirel Türk Milletine yapmadı mı? Sadece fark demirelin zulüm ve işkencelerini demokrasi perdesi altında yapmasıdır.Kaddafi diktatörlüğünü gizlemeden halkı köle gibi kullandı,demirel ise devlet içinde var olan çetelerle halka zulüm yaptı.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    çocuk. albay türkeşde natocuydu ??hadi yürekli türkücülere ihtiyaç var ..
    Cevapla
  • baybars can 12 yıl önce Şikayet Et
    kaddafi. kadafi ölmedi,sadece öldürmüş gibi yaptılar,büyük ihtimalle bir dublördü,sadece kaddafi ve ailesi devrilmiş gibi yaptı yine ortaklıkları devam ediyor,seyfulislam g.amerikadaki çiftliği hazırlattığı söyleniyor,g.amerikada baya bir arap zengin yaşıyor hatırı sayılır,hatta cilintın zamanında oraya gidememişti öyle arapların olduğu bir yer var g.amerikada,genellikle g.amerika diktatörlerin sığınma yuvası gibi bir yer,hitler de arjantini yöentmişti boy uzatma ameliyatı geçirdikten sonra işte öyle bir yer,saddam oğulları filan çoğu orda,kadafide ordadır kesin,kaddafi kurnaz bir adamdır öyle herkese benzemez...:)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mustafa 12 yıl önce Şikayet Et
    nereden nereye bağlamışssınız?. osmanlıda yeniçerilerde aynıydı o zaman..onuda yazssana..
    Cevapla
  • ahmet okutan 12 yıl önce Şikayet Et
    RASMUSSENİ SEÇENLER KİMLER???. 28 şubat milli görüşü bitirdi,küreselci-liberal ci yeni bir yapı oluşturdu.
    Cevapla
  • ahmet okutan 12 yıl önce Şikayet Et
    LİBYA İŞGALİ NATO PROJESİ DEĞİL Mİ???. yürekli seslere ihtiyacımız var.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • osman uyanık 12 yıl önce Şikayet Et
    askeri okullar içler acısı malesef. şu anda askeri okullarda eğitimin ne derecede olduğunu kimse fazla bilmez ama gelin görün ki neler neler yapılıyor. yakın bir arkadaşımın oğlu şu an askeri okulun birinde 3.sınıf öğrencisi anlattıkları tüyler ürpertici inaçlı çocukları okulu terketmeye zorladıkları olmaz hakaretlerde bulundukları, psikolojik baskı yaptıklarını anlatıyor da anlatıyor. inşallah bir gün düzelecek şu ordumuz, şu askeri okullarımız
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mevhibe inal 12 yıl önce Şikayet Et
    Diktatörler!. Müslüman diktatörler Batının hazırlayıp tepeye koyduğu, desteklediği insanlar değil mi? Yıllarca Time gibi dergilerin kapağını süsleyip, Batili liderler tarafından elleri, ayakları öpülmedi mi? Osmanlıdan beri Müslümanları birbirini yok etmek için kullanıyorlar mı? Bizleri fare gibi sallayıp duran aslında medyası, işbirlikçileri, kökü dışarda sivil toplum kuruluşları ile Batı değil mi? İnsanlık suçu işlemiş Hırıstiyan ve Yahudi kasaplar hiç ceza gördü mü? Saddamın şağ kolu Tarık Aziz nasıl ceza almadı? Sırplı toplu mezar canileri mahkemelerde kapris yapıp duruyor mu?...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    NEMRUTUN TALEBESİ OLMAK. 28 Şubat sürecinde sorgusuz-sualsiz atılanların niye atıldığını da gördü millet."İstanbulu tepeleyeceğim"diyenleri,50 bin Müslüman-Türk'ü katletmeye kalkanları,Camileri bombalama sevdasına düşenleri tanıdık.Meğer "kurtarıcı" bildiklerimiz batırıyormuş vatanı;Kendilerine paye çıkarmak için.Diktatör egolarını tatmin için.Ülkeyi ve mazlum milleti uçurumun kenarından kurtaran ezel ve ebed Sultanı,Mülkün gerçek sahibi Allah'a(c.c)sonsuz hamd-ü sena olsun.
    Cevapla
  • Nuri OKUR 12 yıl önce Şikayet Et
    HARP OKULLARINDAN MEZUN OLANLARA. Acilen siviller tarafından verilecek hizmetiçi eğitimlerle demokratik görüş açıları kazandırılmalıdır.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    NEMRUTUN TALEBESİ OLMAK. 1960 ihtilalini yapanlar sadece sivil iradeyi katletmediler.Türk ordusunun yapısını mahvettiler.235 generali tasfiye ederken kendi kafa yapılarında 17 general bıraktılar orduda.3500 civarında subay attılar.Zamanın Genel kurmay başkanı rahmetli Mustafa Rüştü Erdelhun paşayı çöp kamyonunun kasasına atıp götürdükleri Harp Okulunda saatlerce öğrencilere dövdürdüler.Yaptıkları ihtilali de orduya ihale etti diktatörler.Sonra dünyalık ve şan şöhret paylaşımında kendi aralarında da anlaşamayıp Madanoğlu çetesi gibi yeni cuntalarla karşı karşıya kaldılar.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    NEMRUTUN TALEBESİ OLMAK. Kendi mensup olduğu halkı-milleti böcek gibi görmektir diktatörlük."Bu millet müslümandır" dediği için "Yeter söz milletin"dediği için,başbakanını sözümona mahkeme adını verdiği cinayet şebekesine katlettirmektir diktatörlük,Asmakla bırakmayıp ertesi gün ailesinden urgan ve sehpa parasını istemektir.Üç beş günlük mahdut dünya hayatında şan ve şöhret için milletine zulmederek kendi ebedi hayatını mahvetmektir diktatörlük.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat