27. tecavüzcü kim?
27. tecavüzcü kim?
13 yaşındaki kız çocuğunun nelere razı olamayacağının listesini bir görün. Bu listeyi okuduktan sonra o kızcağızın nelere razı olabileceğini siz tahmin edebilirsiniz...

Yorumlar49

  • bay_u_geda 12 yıl önce Şikayet Et
    Medeniyetin cilveleri. yazıyı gerçekten çok manidar buldum, burdan çıkarmamız gereken çok sonuç olduğunu düşünüyorum.. ''MEDENİYET DEDİĞİN TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR'' üstad Mehmet Akif bi kez daha isabet etti..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İbrahim Dursun 12 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK TOPLUMU!BÖYLE YARGIYI DÜŞMAN BAŞINA VERMESİN ALLAH!İSLAMIN NERESİNDEYİZ?-6. ZİNA:Eğer o 26 kişide aynı işi yapıyorsa,verecekleri karar:-Kendi istemiş!Yapmışlar!-şeklinde olur.Kendide aynı ziyayı yapıyor/yaptırıyor ve bu işten razı.İşin kötü yanıda bu işi yapan/yaptırılmasına razı olan o kişilerin TÜRK TOPLUMU adına KONUŞUP/KARAR VERMELERİ.Görünüşe göre halkın %95 inden fazlası müslüman.-İslamda ise zina yasak olduğu gibi,zinaya götüren yollarda yasak-Görünüşe göre bizi yönetenlerin tamamı ZİNAYA karşı gibi.Bütün bunlara rağmen birileri kalkıyor TÜRK MİLLETİ ADINA KARAR deyip,13 yaşındaki kıza,milletin/müslüman olduğunu söyleyen yönetenlerin gözünün içine bakarak alay edercesine zinayı meşru sayarcasına kara veriyor.BU NE HAL?!Bu ne iş?!Sonrada müslüman hacılarımız hiç bunlar olmuyormuş gibi HACCA gidiyor gurulu bir şekilde TAVAF yapıyor.Yüzlerinden nur aktığını ve keramet gösterdiğini söyleyerek övünüyor.Sonrada sanki bunlardan haberi yokmuş zannederek RASULÜLAH (SAV)in huzuruna varıyor.Kendini kandırıyor!Amma velakin Allahı cc asla kandıramaz!Slm
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    medyadan duyduğunuz her habere. balıklama dalmamakta fayda var !üstelik uyarıları dikkate almıyorsunuz.yönlendirmelere karşı daha duyarlı olmamızda fayda var.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mustafa 12 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelime ile igrenc. Bu olay ahlak seviyesinin dustugu 14 yasindaki kizlarin bile hamile kaldigi, escinsellere evlilik izni verildigi Ingilterede olsa, bilmiyorum ama bu caniler en az bi 20ser yil icerde yatar. Hala anlamis degilim Turkiyede Yargitayin ne is yaptigina o kadar insan demekki bom bos milletin verdigi vergilerle maaslarini alip boyle rezaletlere imza atiyor. Tek kelime ile yaziklar olsun
    Cevapla
  • behlüldane 12 yıl önce Şikayet Et
    SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ.... 13 YAŞINDAKİ Sabinin rızası olurmu?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mete bilge 12 yıl önce Şikayet Et
    en büyük tecavüz bu karar olmuştur. böyle bir karar o kız çocuğuna en büyük, en ağır tecavüz olmuştur. yahu bu ülkede çocukların çektiği nedir böyle, dedesi, dayısı , amcası, babası yaşındaki insansı yaratıklar ufacık çocukların bedenlerine musallat oluyor. hayvan dahi bunu yapmaz. en acısı bu davranış nasıl cezalandırılmaz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    bol miktarda komplo teorisi. bakanın açıklamasına göz atın aydınlanın.2005 de kanun değişikliği yapıldı bu suçun işlendiği dönem 2005 den önceki dönem.yargılamada kuraldır hangi kanun lehteyse ona göre yargılama yapılması zorunludur.yani bu kararda ne hükümetin,ne yargıtayın ve nede yerel mahkemenin bir kusuru yoktur.
    Cevapla
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    bu olaylarda olayı dramatize etmek için. öncelikle kızın yaşı bir kaç yaş küçültülür.sonra masumiyet herkes için,fakat şeytanda bir kaç kişi seçilir.çocuk yaşı artık büyüdü. bugünün çocuğu 18 yaşından başlıyor 25, 30 a varıyor. sebepse örnek kişi yok.aileden bir şey göremiyor,büyükde,akrabadada nasihat,yol gösteren yok.eğitimde olmayınca,seneler geçiyor fakat manevi olarak çocukluktan kurtulunmuyor.fakat tv de sağda solda hem aşk meşk işleri,giyinişler,tvlerde çocukların yetişkinlerin kıyafetleriyle yarışmalar,sokaklarda çocukda olsa dekolte kıyafetler,toplumsal olarak mutmaine olunamayacağına göre,şeytanın vesveselerine kulak kabartan ,ve fırsatınıda bulan kişilerin bunu yapacağı normal aklın varacağı sonuçtur.et peşinde koşan nefislerin bu çocuktur deyip kişilik göstereceği,herkesin adam olduğu,veya hata yapmıyacağını kim nereden çıkarıyor.internetten herşeyi her pisliği gördük.kimse habersiz duyarsız olmamalı.erkeğide kadınıda yetiştirmeliyiz.buluğa eren kişiler zihnende,günahıda sevabıda bilmeli.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ayhan 12 yıl önce Şikayet Et
    acaba?. Yargitay böyle bir karar verdikten sonra kafama takilan sey acaba bu 26 mahlukun icinde bu karari veren yargitay üyelerinin yakinlarindan birileri de varmi? birilerini korumak haricinde hic bir akilli insan böyle igrenc bir karar imza atamaz.. anlasilan o ki yargitay üyelerinin birilerini kollama duygulari insanliklarinin ötesine gecmis..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • İbrahim Dursun 12 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK TOPLUMU!..HALK KİTLESİ..ZİNA..TECAVÜZCÜ..VE İSLAMIN NERESİNDEYİZ? -3. ZİNA:Eğer o 26 kişide aynı işi yapıyorsa,verecekleri karar:-Kendi istemiş!Yapmışlar!-şeklinde olur.Kendide aynı ziyayı yapıyor/yaptırıyor ve bu işten razı.İşin kötü yanıda bu işi yapan/yaptırılmasına razı olan o kişilerin TÜRK TOPLUMU adına KONUŞUP/KARAR VERMELERİ.Görünüşe göre halkın %95 inden fazlası müslüman.-İslamda ise zina yasak olduğu gibi,zinaya götüren yollarda yasak-Görünüşe göre bizi yönetenlerin tamamı ZİNAYA karşı gibi.Bütün bunlara rağmen birileri kalkıyor TÜRK MİLLETİ ADINA KARAR deyip,13 yaşındaki kıza,milletin/müslüman olduğunu söyleyen yönetenlerin gözünün içine bakarak alay edercesine zinayı meşru sayarcasına kara veriyor.BU NE HAL?!Bu ne iş?!Sonrada müslüman hacılarımız hiç bunlar olmuyormuş gibi HACCA gidiyor gurulu bir şekilde TAVAF yapıyor.Yüzlerinden nur aktığını ve keramet gösterdiğini söyleyerek övünüyor.Sonrada sanki bunlardan haberi yokmuş zannederek RASULÜLAH (SAV)in huzuruna varıyor.Kendini kandırıyor!Amma velakin Allahı cc asla kandıramaz!Slm
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ahmet çebi 12 yıl önce Şikayet Et
    kim olduğu belli. bu olaya ses çıkarmayanlar, ailesinin başına aynı felaket gelince ne yapacaklar?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • bestoforhan 12 yıl önce Şikayet Et
    editör'ün dikkatine !!!!!!!!!. Editörün Notu: Uyarınız için teşekkürler...
    Cevapla
  • z ziyaretci 12 yıl önce Şikayet Et
    himmmmmmmmm.................................... Suc Anne ve Baba´´nin.!Neden KIZ dogurduki.Teknik irerledi,Erkek Cocuk dogursun.Hak Hukuk Yok;KIZ da YOK.!
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Yazı Yorum 12 yıl önce Şikayet Et
    Başörtüsü olsa. Yargıtay ve de akabinde Türk yargı sistemi vicdanlarda büyük yara açmıştır, bu kararı veren herkes tecavüz suçuna ortak olmuşlardır. Ya onların kızına tecavüz edilseydi acaba öyle mi karar verirlerdi?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mustafa 12 yıl önce Şikayet Et
    Bunların Allah belasını tez zamanda versin inşaallah... diyecek bir şey yok..böyle kanun olmaz olsun..böylr mahkemede..başı besmelesiz kanunu tanımıyorum ben..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat