Askerden alıp öğretmene verin!
Askerden alıp öğretmene verin!
Köylü, çiftçi ve işçi gibi bugünlerde en büyük mağduriyeti de öğretmenler ile akademisyenler yani eğitimciler yaşamaktadır.

Yorumlar6

  • vatandaş 12 yıl önce Şikayet Et
    asgari ücretliyi yazan yok... hani asgari ücretliye.. onlara yokmu sayın yazar..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • h KARAKOÇ 12 yıl önce Şikayet Et
    YAZIK. Şu ana kadar yazılan yorumları okudum. eğitim şart kardeşim. sığ beyinlere karşı.yazık. okuduğunu anlayamayan bir toplum yetiştirmişiz. öğretmenlere maaş bile vermeyeceksiniz......
    Cevapla
  • mete bilge 12 yıl önce Şikayet Et
    KARI KOCA ÖRETMEN 5 nin tl maaş giriyor evlerine.. Okula bakıyorum da arabası olmayan öğretmen yok? Akp hükümeti, öğretmenlerin durumlarını bayağı düzeltti. Hiç sızlanmasınlar. var olanda açım diyor, yok olanda. Ağalamak herkesin mesleği oldu.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • muhalif 12 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim sektöründe çalışan. biri olarak diyorum ki, o azımsadığınız maaşı hak eden öğretmen tüm ülkede 100 ü geçmez. Hatta ki çok bile. Her memurun tayini amir iznine bağlı iken, buna bağlı olmayan tek memuriyet öğretmenlik, yazın 2 ay, dönem ortasında 15 gün izni olan tek meslek öğretmenlik. Fedakar, vefakar olanları sayız yazarın döneminde kalmış, biz henüz göremedik onlardan. Şu edebiyattan vaz geçin artık
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Umit Erdal 12 yıl önce Şikayet Et
    yazar abartmış. bütçenin 1/3'ünün asekere gittiği yok. abartmış iyice
    Cevapla
  • Mehmet TÜRKER 12 yıl önce Şikayet Et
    Yeterin artık Öğretmenler. Nereden bir pay çıksa öğretmenler dört gözle bekliyor. Yeterin artık ya. Bedelli askerlikten gelen paradan biraz olsun gariban askerlerin maaşlarına eklensin.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat