Can Dündar'ın nasırına kim bastı?
Can Dündar'ın nasırına kim bastı?
Yuh yani, yuh, binlerce kez yuh. Ya hu ne zamandan beri hangi sitenin Google’da kaçıncı sırada çıkacağına Milli Eğitim Bakanlığı karar veriyor?

Yorumlar12

  • burak gültekin 12 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca,. on yıl onceki halimizden iyiyiz ama on yıl once bizden iyi olan kimseyi gecemedik? bunu cok da olumlu bir durum olarak gormuyorum... 10 yılda bu isi beceremeyen ve uc milli egitim bakanı degistiren bir hukumetten soz ediyoruz... sanırım kendileri de bunun farkında...
    Cevapla
  • burak gültekin 12 yıl önce Şikayet Et
    celiski mi?. tam acıklayamadım galiba; on yıl once zaten internet dunyada simdiki kadar kullanılmıyordu. teknolojiyi gelistirselerdi demeyin, zaten turkiye simdi de teknoloji gelistiren bir ulke degil. ben eskileri savunmuyorum. keske tum dunyadan once biz bu teknolojiyi kullansaydık. ama simdiki milli egitimi savunma yolu eskilere camur atmak olursa ona karsı da simdikilerin bir farkı olmadıgını kanıtlarıyla acıklarım. evrime gelirsek, zaten sorun da sizin belirttiginiz noktada baslıyor; siz bir bilim insanı gibi degilsiniz. bir bilim insanı calıstıgı konunun ahlaki boyutunu her zaman dusunur fakat elde ettigi sonucları dini inancı ile yorumlamaz. cunku bu bir inanc isi degil bilme isidir. evrim teorisinin varlıgına "inanılmaz". bilim insanı, evrime inanıyorum yada inanmıyorum denmez. kanıt varsa evrim "gercektir" der, kanıt yoksa sadece "teori" der, aksi kanıtlanırsa da teori gercek degildir der. evrimi uzmanlarına bırakın, dogru olup olmadıgına onlar karar versin...
    Cevapla
  • SAMİ KAYA 12 yıl önce Şikayet Et
    kendinizle çelişmeyin. 10 yıl önce internet yok dediniz var olduğunu kendiniz de kabul ettiniz.yok yavaşmış yok bilmem neymiş.getirselerdi o zaman teknolojiyi neden getirmediler??şu an anadolunun herhangi bir köyünden dünyaya açılabiliyor çocuklar.siz bunu tabi doğal sonuç olarak görürsünüz.çünkü bu hizmetlerin hepsi kendi kendine oldu değil mi??eğitimde geriyiz kabul ediyorum.fakat ilerlemeleri görmemezlikten gelemeyiz.bakınız bilimde çalışırsınız,çabalarsınız mikroorganizmalara kadar inersiniz, en sonunda belli bir yerde tıkanır kalırsınız. işte o kaldığınız noktada Yaradan'a teslim almak zorundasınız.insanoğlu küçücük beyniyle dünya üzerinde ve evrenlerde tüm bu yaratılanların bırakın zerresini yaratabilmeyi anlayabilmesi bile mümkün değildir...
    Cevapla
  • burak gültekin 12 yıl önce Şikayet Et
    bir de. az once bir arkadasın bahsettigi sitelerden birine baktım. bugun itibari ile "guvenli internet" nedeniyle engellenmis. e bu da ileri demokrasi herhalde?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • burak gültekin 12 yıl önce Şikayet Et
    e paylasalım?. benim evde de 56k modem vardı ama internet o kadar hızlıydı ki kendisinin bile bası dondugu icin, baglantıyı bir turlu sabitleyemiyordu. :) tabi ki okullarda hic bir gelisme olmadı demiyorum ama okullara internet ve bilgisayarın gelmesi zaten dogal gelisimin bir sonucu. ama ben dogal gelisimden bahsetmiyorum. eger 10 yıl icinde egitim sistemimiz avrupada iyi bir yere gelseydi o zaman milli egitim basarılı derdik. ama bilimsel kriterlere gore hala cok kotu durumdayiz. evrim konusuna gelirsek, bilim kanıtlara dayanır. yani yeterli kanıt varsa evrim gercektir, yeterli kanıt yoksa evrim teoride kalır. fakat bunu tartısacak kisiler bilim adamlarıdır. evrimi inancla bagdastırmanın hem ateistler hem de inananlar icin yanlıs bir yol oldugunu dusunuyorum. son olarak, mustafa filmiyle ilgili yorumunuzu anlamadım.
    Cevapla
  • SAMİ KAYA 12 yıl önce Şikayet Et
    bildiklerimizi paylaşalım. evrim teorisine hristiyanların sorunu demişsiniz fakat sadece teori olarak kalan bir konuyu bilimsel gerçekmiş gibi bizlere kimse dayatmamalıdır.ayrıca müslümanların yaratılışı inkar eden anlayışlarla işi olamaz.sayın adnan oktarla da hiçbir işimiz olamaz o da kendi görüşlerini savunmaktadır.10 yıl önce internet vardı 56K modemler ile internete giriyorduk araştırınız!biz kişilikle uğraşmayız. adamın söylediği söze,yaptığı işe bakarız.mustafa belgeseli gerçekti ama kabul etmediler saldırdılar.
    Cevapla
  • burak gültekin 12 yıl önce Şikayet Et
    enteresan. her gun bu başlıgı kullanıyorum. cunku gercekten haber 7 nin okuyucu kitlesi cok enteresan. bunu cok yazdım ama tekrar edeyim; evrim teorisiyle sorunu olanlar hristiyanlardır. bunu muslumanların yapay bir sorunu haline getiren adnan oktar`dır. adnan oktar`ın da kim oldugunu youtube cok guzel anlatmaktadır. ikincisi; 10 yıl once nerde internet vardı da okullarda eksikti? ucuncusu, can dundar`in yazdıgı yazıya cevap vermek yerine kisiligine karsı soylenilenler ucuz munazara taktigidir. son olarak da, google`da "islam" "kuran" ve "kuran ceviri" yazdım, bahsettiginiz sitelerin hic biri cıkmadı?? destekli yazı yazmak lazım...
    Cevapla
  • SAMİ KAYA 12 yıl önce Şikayet Et
    bunlar iş yapamaz yapılanı da eleştirirler. sayın dündar eleştiri hakkınız var ama bugün okullarda internete girilebiliyorsa son on yılda oldu bunlar.sizin ideolojik partnerleriniz bu ülkeyi sömürmekten millete hizmet etmediler yıllarca.konuşurken biraz farkında olalım ülkemizin.dini yok etmek adına evrim teorisine de sarılmayınız.bu meydanı sizlere bırakacak değiliz
    Cevapla
  • cicekabbas 12 yıl önce Şikayet Et
    daha hayvan taraflarını görmediklerimiz. ağlak bir natam sen kalkta men yatam belseli yapsa.göz yaşları çinçin deresi olsa aksa.sidileri örgün eğitimde nakış nakış ders niyetine işlense izlense.panellerde iki sallasa bir bağlasa.ne güzel olur.tabi ki toplanın ülen deyince yeri göğü inletecek paşalar sultasında hazır kıtalara kanepe arası sosyal demokrasi verirken.aynı tipolojileri defalarca tanımaya gerek yok ki.şempanze küpleri üst üste koyabiliir.birbirlerinin bitlerini kenelerini temizleyebiliir.en büyük korkuları evrimin son halkası olma ihtimali.doğal seleksiyona maruz kalmamak için taş soba silah ne yandaysa o yana dört nala gidiyorlar.bunların içinde inandıkları muz hatırına.farklı bölgelerde bile yaşasalar gelişim gösteren bir tanesine rastlayan var mı.tek tipler.basma kalıplar.birbirlerini çoğaltırlar.gürültü.ayinsel gösteriler.darvinin aradığı gerekirse hayvanlaşabilme yetisi.yani ileri giden birşey yok.geri gidip mazeret bulan pek çok.
    Cevapla
  • hanif koray 12 yıl önce Şikayet Et
    gogle islam düşmanlarına ilk sıralarda yer veriyor. gogleda islam, ayet, kuran vb. bir araştırma yapsanız ilk sıralarda ateist, agnostik, turan dursunvari acaib siteler ilkönce geliyor. sosyal medyayı istedikleri gibi yönlendiriyorlar. demokrasi insanları cahillikte eşitliyordu. sosyal medyalı demokrasi, insanları zır cahil yapıyor.
    Cevapla
  • maise 12 yıl önce Şikayet Et
    can dündar kendi meslektaşını koruyor mu ki. sorun zaten can dündar'ın kendi meslektaşını korumamasından kaynaklanıyor. biraz araştırma yapınca iklim bayraktar, can dündar, baykal ve kılıçdaroğlu arasındaki çekişmede can dündarın tarafsızlığı ortaya çıkıyor.bence yazar bu yüzden destek çıkmıyor. zatan sadece meslektaş refleksi ile insanları korumakta anlamlı değil. tamamen can dündarın kıskançlığı. inanıyorumki onun sitesine erişim olsa sorun olmayacak ve can dündar o yazıyı yazmayacaktı.
    Cevapla
  • burak gültekin 12 yıl önce Şikayet Et
    yanlıs anlamıssınız.... can dundar`ın yazısı son yıllarda türkiye`de devlet kurumlarının da yürütücüleri arasında bulundugu "dindarlastırma projesi" ile ilgiliydi. arama motorları meselesinden bahsederken milli egitim bakanlıgını bu isten sorumlu tutmuyor, ayrıca bir ornek olarak belirtmis. zaten cocuklar odevlerini evlerde yapıyor, okullarla baglantılı degil. sunu da belirteyim, google`da ilk baslarda cıkmak icin cok gizli formullere gerek yok, populerlik ve sayfanın iceriginde bir kac noktaya dikkat etmek yeterli. ve maalesef bilimsellikten uzak, evrim teorisine karsı kampanya yapanlar bunu iyi yapıyor. cemaatlere gelince; sıradan bir yazar, kendi sitesine girise izin verilmeyen yerde cemaat sitelerine girisin serbest olmasına karsı tepki gosterince neden garip bir sey oluyor ki? bu tur anti-demokratik hareketlere karsı meslektaslarınıza sizin de destek olmanız gerekir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat