Abartılı cinsel fantezi yuva yıkıyor
Abartılı cinsel fantezi yuva yıkıyor
İnsanlar, birbirlerini daha çok sevmelerini sağlayan masum fantezileri raydan çıkarıp, evliliklerini bitiren malzeme yapmayı başardılar.

Yorumlar19

  • gelibolu 12 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Efe. Herkes kendi vicdanından, kendi günahlarından sorumludur ama siz niye bu kadar üzerinize alındınız ilginç doğrusu Efe kardeş, genelleme bu yarası olan zaten üstüne alır, ama alan da çok işte, gocunan da
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    saygılı gelibolu. sokaklar,tvler,her yer olmuş yağsız et,erkekleri alinazik zaafı oluştu diyemi suçluyorsunuz.suçluysa rabbine karşı suçlu,suçluysa,varsa ailesi ona karşı suçlu.yoksa kasaplara, boynuzlu geyiklere karşı bir özür borcu yok.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • gelibolu 12 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Faran. İlk önce yazdığım yazıylı idrak ederek karşıılık vermenizi beklerim. Ben yorumumda erkekler aldatıyorla ilgili bir şey dedim mi sadece erkeklerin nefisleri kadınlara göre daha iştahlıdır. Bizlerde 1 tane ise sizlerde 10 tane. Siz hiçbir kadın gördünüz mü erkeğe tecavüz etmeye kalksın veya sapık fantazilerini erkeğinde denesin.. Uyanın artık ey faran kardeşşşş
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ismail güngören 12 yıl önce Şikayet Et
    Güvenli İnternet. arkadaşlar, evinizdeki adsl telekomun sa, aile ve çocuk koruma paketlerini aktif ettirin. internette binbir türlü pislik var, birçoğundan çocuklarınızı korumuş olursunuz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ALAİ KOC 12 yıl önce Şikayet Et
    NEDEN ENGELLENMİYOR?DEVLET GELCEĞİNE DİNAMİT KOYAMAZ... Madem ki bu ahlaksızlık artık her eve girecek kadar yayıldı.Bunu devlet en azından neden internette bari yasaklamaz?Engellemek o kadar da zor değil ve de kimse de itiraz edecek kadar utanmaz da olamaz herhalde.İnternetimi geri ver diye yırtınanlar yurtdışında arasın bulsunlar aradıkları sapkınlıkları.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    saygınlık ortadan kalktımı,kadın değersiz zavallı bir insan olsada erkek istemez. onun için kadın helal olana kabul ama haramı sırf keyfi olsun diye,kabullenmemeli kendi nefsinide böyle şeylere yüz çevirmeli.kadın bir huzur limanı olmalı,rahat edilecek bir minder olmamalı.kadın; kadınlığın,analığın sermayesini tüketmemeli,onu ihya etmeli ve helal olan işlerde kemalat kazanmalı.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Cengaver 12 yıl önce Şikayet Et
    Ne fantazisi bre.... Eskiden erotik ve pornografik materyallere ulaşma bu kadar kolay değildi şimdi 10 yaşındaki çocuk olmayacak şeyleri izliyor.İnterneti açtığınızda adeta cinsellik bombardımanına maruz kalıyorsunuz.Cinsellik neslin devamı ve sınav için ücreti peşin verilmiş bir nimet.Nefsin isteklerinin sonu gelmez.Herkes aklını başına alsın kendini manevi açıdan geliştirmeye baksın ..5 dakikalık zevk için sapıtmasın.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • kayseriden38 12 yıl önce Şikayet Et
    HANIMLAR... Rabbim kadınlara cennete girmek için büyük bir fırsat vermiştir. Buda ancak eşlerinize itaatla olur. Bazı şeyler çok zor gelebilir ama sabrlı olunursa bu zorlukların üstesinden gelebilinir.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Faruk Emre 12 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kadar Erkek Varken. Neden butür yazıları hep hanımlar yazar?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Doğrucu Davut 12 yıl önce Şikayet Et
    Doğru bir yazı.... Hanımefendiyi, çağımızın yeni hastalığına karşı yaptığı tespitten dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Gerçekten de bu iş çığırından çıkmaya başladı... En masum insanlar dahi internetteki pislikler sebebiyle yoldan çıkabilmektedir. Devletin kişilere ceza vermekten çok bu sitelere erişimi engellemesi gerekmektedir. Bataklığı kurutmazsanız illa ki bir düşen olur.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • KADIR ejderha 12 yıl önce Şikayet Et
    yine islama geldik. bence bu işin çözümü en az iki kadınla evlenmek. çünki belli bir zaman sonra ilişki monotonlaşıyor ve erkek başka şeyler arayışına giriyor. bu da bunların başlangıcı oluyor. ama eğer iki yada daha fazla eşi olursa birinden sıkılılnca diğerine gider hem kadın nefes almış olur hemde erkek ortam değişikliği gibi büyük bir nimete nail olur.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    sayın gelibolu.... ahlaksızlığın,sapkınlığın ekserisini erkek cinsine maletmenizin mesneti nedir? bir erkeğin karısına ihanetinden bahsedilen bir yerde aslında bir kadının başka bir kadına ihanetinden de bahsediliyor demektir; erkekler bu işleri tahta kuruları ile yapmıyor heralde! bir erkeğin günaha yeltenmesi kadından makes bulmadığı sürece teşebbüste kalır,değil mi? bu arada sapkınlığın ölçüsünü kim koyacak? sarih yasaklar dışındaki geniş hareket alanını kim hangi beyyineye dayanarak daraltacak? aslı astarı olmayan fikhi tercihlerle bu alana kısıt koymak ne menem bişeydir?eşyanın hakikatinde asıl olan şey mubahlıktır,haramlar sayılır ve bırakılır kalanı helal dairesidir ve kişilerin inisiyatifindedir,değil mi?bu arada unutmayın ki çoğu günah sektörünün en temel malzemesi,esas unsuru kadındır...
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Bildiğim KADARIYLA 12 yıl önce Şikayet Et
    İstikameti muhafaza önemli. Başlığı okuyunca gereksiz bir yazı gibi düşündüm önce. Tamamını okuyunca çağrıştırdıklarına da üzüldüm insanlık adına. Namazın her rek'atında okuduğumuz Fatiha'da bulunduğumuz "sırat-ı Müstakime (doğru yol- istikamet) hidayet temennisinin ne kadar yerinde ve muhtaç olduğumuz bir davranış olduğunu bir kez daha hissettim ve anladım. Doğru yol, İstikamet, Hadd-i vasat( orta yol), helal olana kanaat etmek. Şehvet konusunda helal olana, helal olan tarz ve uygulamaya istek duymak; haram olandan uzak durmak. Bu aynı zamanda bir nevi şükürdür. Hem de helal olanla doymamızı, tatmin olmamızı ve o nimet ve lezzetin dünya ve ahirette(cennette) devamını sağlar........ ""Şükür nimeti artırır, şükredilmezse elden gider"... Lezzet noktasında haram-helal dinlemek istemeyen başta nefislerimizin, sonra nefislerimizin zihniyetinde olanların bilgisine sunulur......
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mserdaralbayrak 12 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik Ederim. Önemli bir fakat cesaret isteyen bir konu. Bu konuya herkesin duyarlı olması ve yuvaların kurtarılması için yazar gibi çalışması lazım.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ahmet 12 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten teşekkür ediyorum size.... çok önemli bir konuya değindiniz. çünkü günümüzde ciddi anlamda sapıklık başını almış gidiyor. eminim ki orada burada izlediği sapık görüntüleri evde eşine uygularken gözlerini kapatıyordur, izlediği kişiyi hayalinde canlandırarak eşine uygulamada bulunuyordur ki kadın-erkek fark etmez tam bir hayvani sapıklık içerine düşülüyor ve boğuluyor. sonra da maruz kalan eş kendini kapıda bulabiliyor. Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat