Sarkozy'nin Napolyon kompleksine dikkat
Sarkozy'nin Napolyon kompleksine dikkat
Sarkozy’nin liderliğinin nasıl bir model olduğunu bilmek gerekir

Yorumlar6

  • Mustafa 12 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİ OLDU.... ABD'de 11 Eylülün provokasyon olduğunu iddia etmek nerdeyse suç. Fransa ve birçok batılı ülkede ermeni soykırımı yoktur demek suç. Yahudi soykırımı olmamıştır demek zaten idamlık suç! Türkiyede her türlü fikir dillendirilebiliyor. Türkiye Ak Parti sayesinde özgürlükler ülkesi oldu.
    Cevapla
  • Fethi Gonullu 12 yıl önce Şikayet Et
    dersime katliam dersen.... o zaman sarko hakli olmuyor mu? Sen kalk dersime kaliam diyerek, sarkonun eline koz ver, sonra boykot moykot... halk kivamina gelse, soykirim akp seve seve kabul edecekte, halkin tepkisinden simdilik korkuyorlar...
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    her faşizm/ulusalcı anlayış.... ...karşıtını kendi rahminde döller! biz böyle yaptık ama ''onlar da şöyle şöyle yapmışlardı' savunması kendi itirafını içinde taşır.hak/hakikat perdesinden değil de egonun/hamasetin gölgesinden konuşmak böyle bişey!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • soner 12 yıl önce Şikayet Et
    sarkozi. fransız mı ki napolyonu kısksnsın.. Tehcir esnasındaki Ermeni ölümleri kusurlarının “sistematik olmadığını” biliyorsak neden uluslararası yargıdan korkuyoruz ki? diyen yazar sistematik şekilde öldürülen 561.000 müslümanı nereye koyacaksın...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • erhan ay 12 yıl önce Şikayet Et
    boykot ederiz sonrada unuturuz biz bunu hep yapiyoruz. Bizim ülkemizde modadır , İtalya Apo’yu saklar biz İtalyan mallarını boykot ederiz , İsrail gemimize saldırır biz İsrail mallarını boykot ederiz , Fransa ”Ermeniler katlettiniz” der biz Fransa mallarını boykot ederiz. Bunca yıldır boykot ediyoruz , ediyoruz elimize bir şey geçmiyor. Üç beş gün sonra unutup yine bu ülkelerin mallarını gönül rahatlığıyla kullanmaya devam ediyoruz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • soner 12 yıl önce Şikayet Et
    suç. sarko da değil dersime katliam diyende..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat