Başörtüsü siyasi simge diyenlerin....
Başörtüsü siyasi simge diyenlerin....
'BMW Başörtüsünü görünce bozuluyor' haberine Borusan’ın yaptığı ayrımcılık yapmadık açıklamasını inandırıcı bulmayan Prof. Dr. Nevzat Tarhan, bakın neler yazdı:

Yorumlar12

  • fatih karakaya 12 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi simge degil mi?. Sayin Nevzat bey, farzedelim ki basortusu siyasi bir simge ne farkeder. Benim anlamadigim sanki siyaset yapmak bir suc gibi. Milyonlarca insanin bir tek oy atabilmek icin canini vermiyor mu? Siyasi simge suc ise ne bileyim parti baskanlarinin yasama hakki yok mu diyecegiz? Teskilat baskanlari falan, secimelrde bir parti icin calisanlar kosturanlar kaldirilsin mi? Simgesiz secim mitingleri yapsak ne olur?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • SAMİ KAYA 12 yıl önce Şikayet Et
    mağdur mağdur yazan arkadaş. biz kimseye laf etmiyoruz sen de bize saygı göstermek zorundasın! terbiyesizliğin lüzumu yok,başörtülü kardeşlerimize kimse dokunamaz!!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Muhammed Ali 12 yıl önce Şikayet Et
    Çağdaş gericiler. Teknolojik aynı zamanda estetik ürün üretenlerin insanların düşüncelerine yaşamına saygı duymamaları ne kadar hazin !
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Fethi Gonullu 12 yıl önce Şikayet Et
    magdurum ben, magdur.... ben magdurum, basörtü takiyom..cok magdurum beni eziyorlar..cok magdurum bmw ye binemeyon... cok magdurum beni hor görüyorlar... magdurum, magdursun, magdur, magduruz, magdursunuz, magdurlar... ne cok seversiniz acitasyonu kardesim ya... alma bmw olsun bitsin-:)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yasargur 12 yıl önce Şikayet Et
    acaba diyorum. yokmu şu türkiyede yaptığı imalatı adam gibi yapacak firmalar ki,bizi ermenisine,fransızına ,emperyalistine,siyonistine para ödemeye mecbur ediyorlar.bir babayiğit çıksın bütün arabaların konfor ve kabiliyetini ifa eden bir araç üretsin.
    Cevapla
  • SAMİ KAYA 12 yıl önce Şikayet Et
    ayırımcılık bitmeli. bizim elitlerimiz maalesef; zengin olmak için dinsiz olmak gerektiğini dayatıyorlardı millete.yabancılar da bunu istedikleri gibi kullandılar.sivil tepkimizi bu gibi ayırımcılıklara göstermeliyiz.
    Cevapla
  • Cem 12 yıl önce Şikayet Et
    ?. BMW den banane insanın görüntüsü bozuluyor.
    Cevapla
  • ahmet enes 12 yıl önce Şikayet Et
    Sürekli boykot yapılmalı.Ben cebimden çıkan her kuruşta dikkat ediyorum.. Ya ister siyasi desinler ister dini.Müslümanlara BMW satma o zaman.Ben bunlara zerre bir dünya faydası sağlatmayacağım de.Sonunda Rabbimin dediği olur.Bosch,Borusan,Coca Cola gibi firmaları bizler devleştirdik.Koy ambargoyu bakalım köpek gibi kapımızda yatmıyorlarmı? Kendimizi niye bu kadar küçük görüyoruz.Bizim Dini Simgemiz Çarşaftır.Bunlar türbanı hazmedemiyorlar daha.Daha çok hizaya gelecekler.
    Cevapla
  • Ümit 12 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi derken. Türban,Arapça ezan, dini sohbetler için biraraya gelmeler, hatta işyerinde namaz kılmak, dini içerik konuşmak, dini yaşantınız varsa sakal dini değilse sakal sorun da değil hatta havalı bile görülür. Tüm bunlara sebeb kiliseyle arası bozulan avrupaya bak biz de moderniz bunlardan utanıyoruz bunlardan bizde uzağız, biz de sizin gibiyizin mücadelesidir.Bu hisleri besleyen tüm kişiler özgüveni kaybolmuş bir o kadar da kendini çağdaş zannedenlerden oluşur ki sonsuza kadar onlardan ülke için yıpratıcı eleştiriden başka birşey beklemeyezsiniz, onlardan milletten bile üstündürler AYDINLANMIŞ KESİMDİRLER, HALBUKİ AVRUPANIN KİLİSEDEN UZAKLAŞMASINA ÖZENMİŞLER, BUNU ONLARDAN BİLE FAZLA ÜLKEMİZDE UYGULAMIŞLARDIR.ÖZGÜVENSİZLER. Umulurdu ki milletinin değerlerine en azından saygı duyup avrupanın Ülkemiz için iyi olabileceklerini diretselerdi. BAŞÖRTÜLERİ AÇINCA AVRUPALI MI OLDUNUZ YOKSA İRAN MI OLDUNUZ, İRAN OLDUNUZ. Yalan mı? Ne farkınız var açıklayın!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • vatandaş 12 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Tarhan,. Bu bölümü birileri okurda ne yap(ama)dıklarının farkına varırlar... "İnsanlık suçu işleyenlere “Bir dakika dur” demek zamanı geldi, geçiyor. Anayasa hazırlığı yaparken bile korkan insanlardan oluşan bir toplum olmak gelişmiş bir toplum değildir."
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • hasan kayhan 12 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Tarhan Önemli bir Tespitte Bulunmus. Yazarin yapmis oldugu tespite aynen katiliyorum. Biz kendi kültürümüze sahip ciktigimiz kadar güclü oluruz. Inkar etsek te, kabul etsek te biz müslüman bir toplumuz. Islamin gereklerini yerine getirmeye calisanlara karsi asagilayici, öteleyici tavirlar sergileyenler, ancak kendilerinin olgunlasmamis kisiliklerini ortaya koyarlar.Bunlar grublari veya toplumlari kendi iradeleriyle yönetemezler. cünkü kendisinki olanlari garibseyip baskasinkine sahip cikmaya calisiyor. Dolayisiyla Lokomotif degil ancak vagon olurlar. Bunlarla yola cikmak cok büyük hata olur. Cünkü yol arkadasini nerde ne zaman satacagi hic belli degildir. Ama satabilecek potansiyel iclerinde vardir. Bu zihniyettekilerin gecmis yönetimlerde memleketi ne hale getirdikleri asikardir. Bunlar mert te degillerdir. Madem basörtüsü imajlarini bozuyor, o zaman bas örtülü olanlara araba da satmayacaksin. Ama yok, bunlar para icin binbir surat olurlar. Sorsan onlara müslüman olduklarini diyecekler ama ben bunlardan igreniyorum.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • sakir cetin 12 yıl önce Şikayet Et
    ba$ortusu paronayasi. bu ba$ortusu paronoyasi sadece turkiyede var almanyada mersedes,bmw kullanan birsuru ba$ortulu var kimse kari$miyor
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat