Necdet Özel Paşa darbecilere ne dedi
Necdet Özel Paşa darbecilere ne dedi
8 yıl önce Diyarbakır 7. Kolordu komutanı Korgeneral Necdet Özel’e nabız yoklaması yapan Org. Aytaç Yalman 'Laiklik tehlikede. Eylem planlıyoruz ne düşünürsünüz?' diye soruyor

Yorumlar23

  • ekrem kehribar 12 yıl önce Şikayet Et
    geri kalmasını sevgili kardeşlerim. bu ülkenin askerler değil sistem ön görüyor.sayın tayip bey 10 seneden beri hangi ahlaksızlığı,adam öldürülmeyi,kumar oynatılmayı,zina yapılmayı,faize düşmemeyi engelleye bildimi hayır hiç bir siyasetçide engelleyemez çünkü sistem küfür.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • kamil hisarlı 12 yıl önce Şikayet Et
    DIŞARIDAKİ YAYAGARA SİLİVRİYE TIKILANIN ETKİLİ BİR ÖRGÜT OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. yayagara şu: Ergenekon da neymiş, gazetecilere generalleri suçsuz yere içeri tıktılar, ergenekon siyasi bir davadır vs. bu kopartılan yaygara ergenekonun ne kadar etkili bir yapılanma olduğunu gösteriyor. yoksa milletin yarısı hapse girse o yaygara koparanların gıkı çıkmaz bee, haberini bile yapmazlar. ancak belki yurdum insanı tarzında bir magazin haber yaparlar. ne yiğitler çürüdü o hapishanelerde hiç duydunuz muydu? eee şimdi bu uzun tutukluluk yaygarası ne? ne olacak ergenekonun dışarıdaki sempatizanlarına üfleyerek çıkarttığı vuvuzela sesi.
    Cevapla
  • HEKIMOGLU 12 yıl önce Şikayet Et
    HALKIN RADESİNİ HİÇE SAYAN DARBECİLER. Değil GKB, darbecilikle en ufak bir ilişki içine giren her kim olursa olsun bu tavrının hesabı ve bu cürmünün faturası kesinlikle ödetilmelidir. Bu ülkede yargı var yargıçlar var; akla kara zaten eninde sonunda seçilecek. Nevzat Hoca yerden göğe kadar haklı, sayglarımı sunuyorum kendisine.
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 12 yıl önce Şikayet Et
    KIR POLİSİ GÜZEL BİR ÇÖZÜM AMA BU HÜKÜMET ONU YAPAMAZ.... Türkiyeye artık yeni bir alternatif lazım. Nasıl olur bilmiyorum ama böyle bir ihtiyaç var. Herkes bu ihtiyacı görürse ve isterse Allah da nasip eder...bir yiğit gelir, herşeyi yapar.
    Cevapla
  • ahmet ilhan 12 yıl önce Şikayet Et
    kır polisi kanunu çıkarılsın. çok geç kalıyoruz. kır polisi kanunu acilen çıkarılmalıdır. jandarmanın tüm silah envanteri tümüyle kır polisine devredilmelidir. kırpolisi atama, özlük ve eğitim yönünden tamamen içişleri bakanlığına bağlanmalıdır. genelkurmay ile uzaktan ve yakından bir alakası olmamalıdır. uzman çavuşların tümü kır polisi kadrosuna alınmalıdır. askerin sakinliği bir anda gider. kır polisi ile birleşen emniyet genel müdürlüğü ihtilal tezgahlarını tamamen tarihe gömecektir. içişlerine bağlı kır polisin oluşturulması ergenekon davasından bin defa daha önemlidir. 1960, 1971, 1980 ve 28 şubat da genelkurmay'a jandarma desteği olmasaydı demokrasi katledilmezdi.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Muhammed Ali 12 yıl önce Şikayet Et
    Milletine darbe gibi. bir ihaneti yapmayan paşaları alkışlıyorum. Yapanları ve teşebbüs edenleride lanetliyorum ! Çünkü bu milletin geri kalmasında önemli bir payları var !
    Cevapla
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    ne yani. çok matah bir cvp vermiş gibi nedir bu tezahhürat anlayabilmiş değilim !
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mehmet Bodur 12 yıl önce Şikayet Et
    BİLMEDİĞİ VE GÖREVİ OLMADIĞI İŞLERE BURNUNU SOKMASIN.... Geçenlerde bir röportajı yayınlandı. Oradaki fikirlerinin çoğunu beğenmedim. Ayrıca fikrin varsa git başbakana anlat. Ne öyle ulu orta konuşuyorsun? Her işi yaptın bir de eğitimciliğe mi soyundun?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mehmet bulut 12 yıl önce Şikayet Et
    necdet özel paşamzr seviyoruz. işini yapıyor darbeyle değil pkkyla ugrasıyor
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Rıza Üsküdar 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah sonumuzu hayır etsin!. Ülke güvenliği için harp etmemiş, tam tersine ülkesinin geleceğini karartacak bir şekilde insanlarıyla harp etmiş bir ‘Harbiyeli’ acaba nasıl ahlaklı olacak? Yaptığı bir şeye ‘ben yapmadım!’ diyen ahlaken ‘yalan’ söylemiş olur… Elbette insanların ‘yalan söyleme’ hakları da vardır. Ama bu yalan toplumun temeline dinamit koymak anlamına geliyorsa, bir Harbiyeli yalan söylememelidir. Söylüyorsa, yarın ülkem ciddi bir dış tehditle karşı karşıya kaldığında çoğunun kışlasını terk edeceğini şimdiden söylemek isterim. Çünkü halkına ‘yalan söyleyen’ bir komutan, savaşmaya değer ‘tüm değerlerini’ yitirmiş demektir. Bu yanlışın toplumsal tabanda da yoğunlaştığını görüyorum, Allah sonumuzu hayır etsin!
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Şevket Yıldız 12 yıl önce Şikayet Et
    Hangi Harbiye ahlakı hocam.Bunlar Türk subayı bile değiller. Bu tipler NATO subayı.İşleri güçleri Nato müteahhitleriyle(eski galata bankerleri) kafakafaya verip,Türkiye'yi istedikleri yöne çevirmektir.Ne yazıkki ordumuzun komuta kadrosunu bile biz şekillendiremiyoruz.Öyle olmasaydı,ağlama duvarına kağıt sokarak Yahve'den birşeyler isteyen birini Gen.Kur.Bşk.yaparmıydık.Oysaki Eyüp Sultan'da el açıp ALLAH(c.c)'a dua eden birini İsrail,ordusunda onbaşı bile yapmaz.Yinede tutuklanması yukardaki baronlara doğru ilerleyen soruşturmada bir basamaktır.Osmanlının yeniçeri ocağını bir günde kaldırarak yaptığı hatayıda yapmayacağız,bu tipler tasfiye edilirken,ordumuz gerçek Türk subaylarının yönetimine geçecek.Bu şekilde devam edersek,ALLAH(c.c)'ın izniyle 2012 onların düzeni için kıyamet,Türk milleti ve ordusu için ba'sü badel mevt olacaktır.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Teamo 12 yıl önce Şikayet Et
    HALKIN ÖZELİ...... AYNASI iştir lafa bakılmaz... son günelrde ne oldu ? 7 katlı magralar bıle yerle bır... dıegrlerı neden yapmadı bunu ?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • kenan9 12 yıl önce Şikayet Et
    neden genelkurmay başkanı olduki. özellikle başa geçirildi çünkü en iyisi oydu.yoksa jandarmadan gelipbaşa geçemezdi.hükümetin yaptığı iyibir tercihdi.tsk bu gibi paşalar olduğu sürece yıpranmaz.şu anda pek yıpranmış sayılmaz çünkü içindeki çürükler ayıklandıkça.var olan değeri dahada artıyor.halk gibi düşünen ve halkın yanında olan her birim hiçbir zaman değerini yitirmez
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Ahmet Özbir 12 yıl önce Şikayet Et
    ÖZER PAŞAMIZA GÜVENİYORUZ, ÇÜNKÜ SÖZCÜ ONA İFTİRA ATTI, AK'IN ADAMI DEDİ!... Ordumuzun yüzakı olacağını inanıyorum Sn. Genelkurmay Başkanımızın, çünkü Türk'ün Hükümeti'ne düşman olandan AL HABERİ DEMİŞLER büyüklerimiz, biz de aldık onlardan haberi; nasıl manşet atmışlardı "Ak Parti Kendi Paşasını Atadı!" demişlerdi, yani devletin ve milletin paşasına leke sürmeye kalkmışlardı demokrasi düşmanı yobazlar! Ancak işte gördük ve görecekler hainler, gericiler, vatanı yemek isteyenler, PAŞA DEMOKRASİYE SAPINA KADAR BAĞLI İŞTE! Şimdi ağlayın, sızlayın demokrasiye bağlı, hükümetle birlikte özgürlüğe sevdalı bir Paşam Genelkurmay Başkanı ülkem alabildiğince uçacak, yok etmek isteyen demokrasi düşmanları ise BUHARLAŞACAK! Çünkü vatan sevdalıları ÇANKAYA'da, BAŞBAKANLIK'ta, GENELKURMAY BAŞKANLIĞIN'da, ne mutlu kaosu özleyen zorbalar KARANLIK MAĞARALAR'da!..
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • celal okur 12 yıl önce Şikayet Et
    bora ya adalet hakkında. geçen dönem(2009-2009)bir yakınım bel.mec.üyesi idi.anlattığına göre müfettiş eksik olmazmış.sayıştay müfettişleri mali yönden hesapları,mülkiye müfettişleri de idari yönden faaliyetleri mutat tarihlerde devamlı denetlemeye gelirlermiş.şikayet olduğu takdirde gelenler hariç!akp li belediyelerin adının geçmemesi yolsuzluk ve suistimal bulunmadığından.bulunanlar da zaten gerekli yerlere aksettirilir,yoksa müfettişin başı yanar.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat