Kadınlar koca eline bakmasınlar
Kadınlar koca eline bakmasınlar
Yeniden sağlıklı aileye ulaşmaksa, geleneğe ve değerlerimize ait eksiklik ve acizlik değil aksine muhatabı olduğumuz ve içinde yaşadığımız modern ve kapitalist düzenin açmazıdır.

Yorumlar14

  • baha beyoğLu 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın Dediği Olsun...!. İnternette bu konuları özetleyen bir yorum okumuştum'Evde ne kadının ne de erkeğin dediği olsun sadece Allah'ın dediği olsun'... Teşekkürler Muhsin bey, değerli bir yazı kaleme almışsınız...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • zehra yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    Kadin, dul ve cocuklu olarak yüzyillardir sefalet cekti.. AKILLANDI. Iyi oluyor iyi. Kadini birakip kacan, NAFAKA ÖDEMEMEK icin issiz dolasan ERKEKLERE böyle kadinlar layiktir.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    evlilik sanki erkeğe hazırlanmış büyük bir tuzak.. bu böyle gitmez.bir kadının tek yapması gereken adamı evlenmeye ikna etmek.ondan sonra şeytanın cennetlerinden cennet beğensin.adamın kaçış yollarını googleden okuyan insan ölmekten başka,kurtuluşun olmadığını görür
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • sibel ağca 12 yıl önce Şikayet Et
    DEĞER YARGISI. Burda önemli olan erkeğin eşine verdiği değer yargısıdır.Eğer erkek eşini küçümsüyorsa,sürekli "sen ne işe yarıyorsun ki" şeklinde aşağılıyorsa,eşini sadece ev işleriyle uğraşan bir hizmetçi gibi görüyorsa kadın için hayat çekilmez hal alır,kendini mutsuz ve güçsüz hisseder ve çalışmanın doğru bir karar olduğunu düşünür.Oysa ki istenilen çok bir şey değildir,sace eşinin "eline sağlık"demesi bilekadının mutlu olması için yeterlidir,evi,eşi ve çocuklarıyla ilgilenmekten daha güzel bir uğraş bilmemektedir.Bence erkek dışarda kadın ise evinde çalışmalıdır,olması gereken düzen budur.Bu düzenin bozulmaması için herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır diye düşünüyorum.Bu güzel yazıları için Muhsin beye teşekürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
    Cevapla Toplam 24 beğeni
  • F.TURKER 12 yıl önce Şikayet Et
    Anneler bilincendirilmeli. Allah razi olsun,istifade edilecek onemli konulara deginiyorsunuz,anneler kizlarini yetistirirken Kuran ve sunnet yolunda olmalilar,yada once anneler kendilerini iyi yetistirsinlerki evlatlarina faydali olabilsinler,aksi takdirde bu sekilde devam ederse 10 sene sonraki halimizi dusunmek bile istemiyorum.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • necdet 12 yıl önce Şikayet Et
    Ben kendimi kötü hisstetim. Furkan Demir eli öpülesi bir yorum yazmış,
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • necdet 12 yıl önce Şikayet Et
    Eşitlikçilik Kötüdür. O zaman insanın emeğinin hiç bir kıymeti kalmaz, kadınla erkek eşit olamaz olmamalıdır. Bu hak yenmesini mazur görmek değildir. Kadınlar erkeklerden çok daha kolay boşanmaya karar veriyorlar(Çalışan), Özellikle kız anneleri eşlerin arasını bulmak yerine hadi kızım boşan derdindeler. Bu böyle olmasa eşine karşı bu denli şiddet(manevi, bazı şeyleri yapmamak, örneğin güler yüz göstermeme, evde olanca gücüyle paspal giyinip sokakta olması gerektiği gibi giyinme) uygulamazlar. Kendi ailesine melek, erkeğin ailesine şeytan kesilmezler. Allah Peygamberimizi örnek alan eşler nasip etsin ve o yola iletsin..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • gelibolu 12 yıl önce Şikayet Et
    kadından iyi malzeme buldu haber 7. Haber 7 yazarlarının çoğu iyi malzeme buldu, yazıyorlar. Yazın bakalım, kadın-erkek, kadın-erkek.. Başka konu kalmadı zaten ya sen de yaz Yılmazçoban.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • furkan demir 12 yıl önce Şikayet Et
    Son bir buçuk-iki asrı iyi analiz edemeyen.... Masonların ve siyonistlerin o Mesihlerinin ve tanrılarının gelmesi için dünyayı birbirine nasıl kattığını anlamadan yazarın yazmış olduğu bu konuyu anlamak biraz güçtür! İNANABİLİYOR MUSUNUZ; Karısının kızının namusu için her şeyi feda edebilecek bir ırka ve dine mensup bir millet; karısını kızını KARMA OKULLARA midesi bulanmadan yollayabiliyor!(Herhangi bir Liseden bir sınıf seçin ve gizli kamera koyup izleyelim beraber? ne dersiniz?)Ve bu durum muhafazakar veya kemalist diye ayrılmıyor, hepsi aynı şeyi yapıyor. AMAÇLARI; Feminizm denen adi hareket ile Nesli ANNESİZ bırakmak! ANNESİZ kalan nesil, kreşlerde, tv başında veya bakıcı ile büyür, dİni yarım büyür ve bugün ki gibi zinaya alkole flörte dalmış koca bir nesil ortaya çıkar. Ey Anne Baba kızın diploma alacak ama neleri gidecek düşünmüyor musunuz? Peygamber SAV ümmetine ANNE lazım diplomalı flörte dalmış kızlar değil! MÜSLÜMANLAR NE ZAMAN UYANACAKSINIZ. DECCALİN SİSTEMİNİ GÖREMİYOR MUSUNUZ? KÖR MÜ OLDUNUZ BE?! Mehdi mi lazım illa!
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Umit Erdal 12 yıl önce Şikayet Et
    Erkekler de kadınlar da birbirine dost olsun. Yazara katılıyorum; fakat aynı hüsnü zannı erkeklerin de ister ev kadını, ister çalışan kadın olsun, kendi hanımlarına karşı beslemeleri gerekir. Ayrıca eşitlikçilik kötü bir şey değildir. Adaletin ve İslam'ın gereğidir. Neden bu kavramın günah keçisi haline getirilme ihtiyacı hissediliyor? Eşitlikçilik, haklar konusunda bir tavırdır. Ayrımcılık yapılmamasını istemektir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • necdet 12 yıl önce Şikayet Et
    Çalışan eşlerde boşanma oranı. Eminim bu kesimde çoktur, hele muhafazar kesimde, kadınlar eşlerine Sema Maraşlının ve muhsin beyin dediği duygusal şiddet korkunç boyutta, bu kesimde erkekler eşlerinden bulamadıklarını dışarda arayamıyor ve resmen cenderede kalıyor
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • esra demir 12 yıl önce Şikayet Et
    erkekler çalışan bayan arıyor. Aslında tek suçlu aileler ve onların yetiştirdikleri kızlar gibi toplumda algı oluşuyor,fakat şöyle bir gerçek var..kapı kapı gezip oğluna çalışan bayan mümkünse öğretmen arayan anneler var!apartmanları gezip,zile basıp, burda öğretmen kız varmı? diye soranına bile rastladı bu bünye!birazda arz talep meselesi..ayrıca zaman çok değişti ve erkeklerin aldatma potansiyeli muhafazakar kesimde de çok arttı. Eğer adam vicdanlı değilse, bir anlık hevesle 20 yıllık evlliğini ateşe atıyor..kadının güvencesi de yoksa o kadının hali duman,bekara karı boşamak kolay, psikiyatri servislerinde zengin muhafazakarlarla evli bayanlara sorun, onlarda hatta eşlerini aldatan babalarada kızlarının okumalarını,kimseye muhtaç olmamalarını isteyecektir.Keşke hakiki müslüman erkekler olsa da kadınlarımız çalışmasa, asli vazifelerine bakabilse.sadece ilim için okusa,para için değil.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • ekrem kehribar 12 yıl önce Şikayet Et
    AHLAK. sevgili hocam nasihatleriniz çok güzel ama bu sistem erkeği ve kadını ile canavar yetiştiriyor, sokma akılla yedi adım gidilir.insanlar inandığı gibi yaşattırılmıyor yaşadığı gibi inandırılıyor.dinimize giden bütün yollar kapalı küfüre giden bütün yollar açık.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Hasan Seyre 12 yıl önce Şikayet Et
    Erkekler..Çalışan bayan eşinizi..İdare etmeyi öğrenin.. Çoğu erkeğin korkulu rüyasıdır. Ekonomik özgürlüğü vardır. Ayakları üstüne dururlar. Evde kararlarda söz sahibidir. Buda erkeğin tahtını sarsacak satırlar olarak ortada durmaktadır. Bende erkeklere diyorumki. Bunlar senin için yapılmıyor. Senin şahsınlada hiç ilgisi yok. kendini niye hemen ortaya koyuyor ve alınıyorsun. kadınlar para kazansalar bile bir kuruşda bizim aileye faydamız olsun, kocam zorlanmasın, mesai saatlerimde çocuklarım kreşe gidebilsinler diye yapıyorlar. Sadece aileyi ayakta tutmak için yapıyorlar. Ailelerinde çoluk çocuk ve eşleriyle gül gibi geçinmek için çalışıyorlar. Azıcık kendilerini güvende hissetmeleri eşlik sıfatlarından vazgeçecekleri anlamına gelmiyor. Onlar senin rakibin değil dostundur, eşindir, hanımındır. ona hürmet et. getirdiği şeylere değer ver emi.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat