Texas Valisinin 'nitelikli gaf'ının suflörü kim?
Texas Valisinin 'nitelikli gaf'ının suflörü kim?
'Türkiye'yi teröristler yönetiyor, NATO'dan atılmalı' sözleri cahil bir Texaslının zırvaları' şeklinde gülünüp geçilecek bir gaf olduğuna inanmayın..

Yorumlar14

  • Mehmet Yeşilyurt 12 yıl önce Şikayet Et
    Texaslı. Asıl terörist olanların bakış açısından terörist olmak bizim için gurur kaynağıdır. Şaşıracak bir durum yok.
    Cevapla
  • bilal redkit 12 yıl önce Şikayet Et
    :) haddi be?. biraz daha detayli soyleyecek olursak.. yazarin olaya bakis acisi, taksiciyle 10 dakikada kurulan muhabbetten, ya da berber kuyrugunda siranizi beklerkenki kurulan komplo teorilerindne farkli degil. tabiki ihtimaldir.. ama bunlar pekde akli selim notlar degil;)
    Cevapla
  • bilal redkit 12 yıl önce Şikayet Et
    :). rick perry baska bi oturumda suriye, iran ya da baska bi ortadogu ulkesinin biribirinden pek farkli olmadigini soylemisti. yani is belliydiki arkadas, pek ortadadoguya hakim degil.. bunlarin hepsinin yani sira yazarin, "cahil bir texas"li gibi bir tavirini cok elitist buldum. kaldi ki bu aslinda perry'nin kafasindan farklida bisey degil.. terorist turkler(cunku ortadoguluyuz).. ya da teksasli cahil... (cunku teksaslilar guneylidir, ve amerikada boyle salak bi guney kuzey safsatasi vardir)tr de ki dogu-bati gibi.
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 12 yıl önce Şikayet Et
    Başkan Olabilmek İçin.. Başkan olabilmek için, onları başkanlığa taşıyabilecek kadar oy potansiyeline sahip Yahudi oylarını alabilmek amacıyla Türkiyeyi kötülüyerek onlara yaranmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • israfil aka 12 yıl önce Şikayet Et
    böyle buyurdu aday adayı zat.... başkan aday adayı,sen amerika ya başkan olursan eğer amerika yı kendinin yöneteceğini mi sanıyorsun,öyle bi ülkede yaşıyorsun ki başkan aday adayı amerika kongre binasında bile israil başbakanını başkan obama dan daha çok ayakta alkışlıyorlar,bu amerikanın ne kadar düşük bir devlet olduğunu gösteriyor zaten,sen sen o Türkiye gibi bi ülkeyi ağzına fazla alma,amerikadaki yahudilerin oyunu almak için Türkiye ye cephe alma,yoksa sonun sarkozy gibi olur,aman ha kendi kendini rezil etme aday adayı...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mert 12 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Cemal Demir. Cok isabetli ve ACIKLAYICI yazinizdan icin tesekkür ediyorum cünkü bende aynen böyle düsünüyorum. Zülfü yare cok dokunuldu son zamanlarda. Bunu bir yorumumda ACIKLAMISTIM fakat yayinlanmadi. Ekleme yapacak olursak birde su gercek varki, Türkiye ABD nin iran ve suriye konsusundaki beklentilerini pek yerine getirmedi diye düsünüyorum. Bu konuda Türkiyeden istedikleri daha cok oldugunu düsünüyorum fakat Türkiye yanasmiyor gibi. Böyle oluncada ABD icin KIYAMETLER kopuyor sanki. Obamanin söyleyemedigini cumhuriyetciler söylüyor sanki.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • PUTURGELI 12 yıl önce Şikayet Et
    Muthis_Tespit. menzile tam isbaet....takdir edilecek yazi ve yazar....dunyayi uzaylilar deil ama bu masonlar isgal edecek!
    Cevapla
  • Bir dost 12 yıl önce Şikayet Et
    bizim oylar kemikleşmiş.... Olayın başka yerinden tutarsak; yabancı seçmenleri kıskanıyorum keşke bizim ülkemizdeki kemikleşmiş oylar yerine böyle esnek ve bilinçli oylar olsa. Yabancı ülkelerde 1 gafla 3-4 sıra gerilenebiliyor, ama biz futbol takımı tutar gibi parti tutuyoruz. Futbol takımını da parti tutar gibi tutuyoruz en ufak hatada takımı oyuncuları yerden yere vuruyoruz. Keşke bunların bi ortasını bulabilsek...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Genç Adam 12 yıl önce Şikayet Et
    TUHAF. ilginç olan bu soruyu sorduran odaklar ile türkiyedeki bazı odakların aynı söylemleri kullanmaları.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • osman simsek 12 yıl önce Şikayet Et
    Cemal Demir kardese cok tesekkurler!!!. Teksas valisine veya bu sozleri sarfettiren her kimse diyorum ki: HADI ORDAN KENDINI BILMEZ, TEKSAS MI LAN BURASI? Siz TEKSAS imajini dunyadan bir silinde ondan sonra TURKIYE veya TURK liderini konusalim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mohikan 12 yıl önce Şikayet Et
    bush. ne kadar da bush'a benziyor :) neden başkan olamasın mış ;) bush bile oldu ...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nahit Pazarbaşı 12 yıl önce Şikayet Et
    BAK SEN TEXSASLI...!!!. T.C.devletimiz demokratik,Hukuk devletidir.Bu texsaslılardan demokrasiyi,hukuku,insan haklarını ve adaleti öğrenmeyeceğiz.Bizim TARİH TECRÜBEMİZ bize yeter.Texsaslılıkla,Tommikslilikle dünya idare edilmez.100 yıllık mazinizin elde ettiği tecrübeyle BOP ta ve Asyada DUVARA TOSLADINIZ.! o dolarınız tepetaklak olduğu zaman Neocon dedikleri O TERÖRİSTLER kızıl derililerle nasıl yaşayacaklar acaba..?? Semut kavmini hatırlayınız size çok şeyler TARİF EDER..!! MÜLK ALLAH'IN dır.Kim Adaletle hükmederse Dünyada AZİZ O OLUR..!! O kadar...!!!
    Cevapla
  • Fatihin Fedaisi 12 yıl önce Şikayet Et
    Çok Teşekkürler-Soruyu Merak Edenler İçin. Öncelikle Cemal Demir'e çok teşekkürler.Umarım bu çalışmalara çok daha fazlasıyla devam edersiniz.Yalnız naçizane istirhamım odur ki , sırf bir bit yeniği bulacağım diye de komplo üretenler safında olmayınız.Bu yazınızdaki gibi daima elle tutulur bilgiler ışığında bizi aydınlatmaya çalışma gayretinize devam ediniz.Bu arada Rick Perry'e sorulan soruyu merak edenler için:"Vali Perry, İslamist orijinli partinin Türkiye'de iktidara gelmesinden beri öldürülen kadın sayısı yüzde 14 arttı. Basın özgürlüğü Rusya'nın seviyesine geriledi. Türkiye'nin başbakanı Hamas'a kucak açtı ve Türkiye hem İsrail'e hem de Kıbrıs'a karşı askeri güç kullanma tehdidinde bulunuyor. Türkiye'nin bu dönüşümüne bakarak, Türkiye'nin hala NATO'ya üye olarak kalması gerektiğine inanıyor musunuz?".Sorunun cevabı zaten içinde gizli değil mi? :)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Enes YAVUZ 12 yıl önce Şikayet Et
    DÜŞÜK PROFİLLİ. Düşük profilli adamın birinin kendi iç siyasetinde prim yapmak için Türkiye aleyhine yapmış olduğu düşük profilli bir açıklamadır.Görünen o ki kalkınmış bir TÜRKİYE herkese yarıyor.Daha şimdiden vahşi batı liderleri ve liderliğe oynayanlar kalkınan bir TÜRKİYE'ye karşı küstah kampanyalarla bir yerlere gelme gayretindeler.Adamın ifadesine bakın TÜRKİYE'yi teröristler yönetiyormuş nato'dan atılmalıymış mış...Bu TÜRKİYE'yi yalnızlaştırma politikasından başka birşey değil. Atarsanız atın TÜRKİYE sanki sizin sayenizde buralara geldi."Su uyur, düşman uyumaz."Anlaşılan haçlı zihniyeti yeniden hortlamaya başladı.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat