Kimler GSS Primi ödeyecek?
Kimler GSS Primi ödeyecek?
Kimler genel sağlık sigortası primi ödeyecek? Eş ve çocukların durumu ne olacak? Gelir tespitinde neye bakılacak? Part time çalışanlar prim ödemek zorunda mı?

Yorumlar18

  • Dilber ASLAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben 2015 yılında işe girdim eşim de çalışıyor GSS pirim borcu çıkıyor neden
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • şerif kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    2012 /06 -01'de emekli oldum 2016 kadar genel sağlık sgk borcum çıkıyor çıkıyor emekliyim anlamadım ne yapmalıyım
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum 18 yaşında 2018 de10gun sgkli çalıştı ve işten çıkarıldı e devlette bakarken gss pirim borcu çıktı şuan işsiz 1.061 tl borcu ödemek zorundamı
    Cevapla
  • nazım 7 yıl önce Şikayet Et
    1. Çalıştığım firma 31.12.2013 ile 16.10.2014 tarihleri arasında isteğe bağlı sigorta primi yatırmıştır. Bu tarihlerde tarafıma GSS prim borcu çıkartılmaya devam etmiştir. Ben de ödemek durumunda kaldım. 83733 numaralı bimer başvuruma verilen yanıtta tarafıma borç çıkarılmadığı belirtildi. Oysa çıkarılan borçlar hem edevlet portalında hem de ödeme yaptığım TC Ziraat Bankası hesap bilgilerimde mevcuttur. 2. 26.03.2016 tarihinde çalıştığım firma sigorta girişi yaptı. Buna rağmen tarafıma GSS prim borcu çıkarılmaya devam edilmektedir.
    Cevapla
  • AHA Baba al 8 yıl önce Şikayet Et
    Baba var alıın hemde baadava
    Cevapla
  • murat citak 9 yıl önce Şikayet Et
    Parası olmayan zavallıların yoktan var edebileceğine inanacak kadar yoldan nasıl çıktınız ey saray ağaları...!? YARADANA NASIL HESAP VERCEKSINIZ MERAKLAR ICINDE BEKLIYORUZ.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • osman keleş 12 yıl önce Şikayet Et
    zorla güzellik olmaz. ya ne diyeyim resmen bize çin işkencesi.e yetkililer ahirette iki elim yakanızda olacak
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • murat 12 yıl önce Şikayet Et
    OY VERDİKÇE OY GELSİN. ne diyelim oy verenler düşünsün.Bu iktidar fakiri fukarayı düşünüyordu.işte milleti borçlandıran fakir babası iktidar.daha çok destek verin daha çok oy gelsin.yüzde 50 yetmez yüzde 70 olmalı.
    Cevapla Toplam 23 beğeni
  • AKLINYOLUBİR 12 yıl önce Şikayet Et
    prim hikayeesi. sosyal devletten uzaklaşan görünümde liberal soygun düzenine yasal kılıf kısaca sömürüye açık en sağlam alan sağlık AMAN DOKTOR!!!!!
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • mete bilge 12 yıl önce Şikayet Et
    SÜRE YETMEYECEK SAYIN YETKİLİLER MAKSADINIZ NEDİR. sabah yine gittim 10:2o de sosyal yardımlaşma kurumuna sıra almak için. Lakin numara verilmiyordu. Yarın sabah 8 de burada olun sıra alın dediler. iyi de On bin kişi varsa günde 200 kişinin işlemini gerçekleştiremiyorsa memurlar. sabah değil 8 de 5 de sıraya girtsek yine zaman yetmeyecek.31 ocağı geçekecek. dolayısı ile vatandaş otomatik olarak 200 tl ödemeye zorlanacak? Hükümet bunu kasten mi yapıyor? Neden Ocaktan önce başvuru başlatırmadı . milyonlarca başvuruyu memurların yetiştirmesi mümkün değil, vatandaş memur bu yüzden tartışıyor. memurun da suçu yok. 1 kişinin işi 3 dakika sürse 1 saatte 20 kişi ancak kayıt altına alınır. Hükümet anlaşılan vatandaşı 200 tl den borçlandırmak istiyor. Buyursun yapsın. kim ödeyebilcekse? Kendisi emekliye 30 tl veriyor . sanarsınız dünyayı bağşladılar. Vatandaştan aldıkalrını , alacağını söylemiyor.Gitmicem artık, canımımı alacaklar yeter artık , memurlarla papaz olduk. ayıptır be...
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • murat duras 12 yıl önce Şikayet Et
    Rahat olun ! Vurun abalıya !. Her şeyi bıraktınız da gözünüzü işsizlerin cebine diktiniz.Siz rahat olun eşten,dostan borç harç bulup öderiz ki sizde daha iyi makam araçlarına binip daha fazla maaş alasınız.
    Cevapla Toplam 26 beğeni
  • PUT DOLU MEYDANLARDA İBRAHİM OLMAK 12 yıl önce Şikayet Et
    e-DEVLET. e-DEVLET ne güne duruyor? Kimin çocuğu, nerede kayıtlı, bunu bilemiyorsa e-devlet, boşuna mı e-devlet sistemi var?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    memuriyetten ssk ya geçenlerin. ödenmemiş emekli ikramiyeleri meselesi ne durumda bilgi alamıyoruz. meclis bu konuyu ne zaman karara bağlayacak. önceden alanlar olmuş. müracaat edenler bekliyor soracak merci de yok. basın da az kişiyi ilgilendirdiği için ilgilenmiyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • vatandaş 12 yıl önce Şikayet Et
    sağlıkta yapılan yanlışların faturasını... yine millet ödeyecek.. Çalışırken öde, emekli olunca öde.. öde öde bitmiyor..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • yeninesilosmanlı 12 yıl önce Şikayet Et
    bu kanunun. fakirin cebindeki son 3 kuruşuda nasıl çalarım mantığıyla çıkarılmıştır. gelen parayla millet vekillerinin maaş farkı kapatılacak. insanlara gavur eziyeti çektiriyorlar. sanki prim ödesekte hastanede muayene olabileceğiz. yılllık prim tutarlarına bakıldığında zaten çok cüzzi miktarlara özel sağlık sigortası yaptırabiliyorsun hem teminatları güzel hemde özel hastanede muayene olabiliyorsun
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat