İşte Obama'nın en sıradışı rakibi
İşte Obama'nın en sıradışı rakibi
Obama'nın karşısında başkan adaylığı mücadelesi veren kafası çizmeli aday ABD'de karizmatikleşiyor. Deliliklerinin öyle sahici sembolizmi var ki herkes akıllı mı diyor!

Yorumlar7

  • enes baran 12 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler. haber7 ye ve yazar arkadaşa bu yazı için teşekkür ederim. umarım durumun sadece amerikaya değil tüm dünyaya özgü olduğunun farkındadırlar.
    Cevapla
  • Mütebessim 12 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı başkan istemezler zaten. Amerika'yı kontrol eden güç, uzaktan kumandalı başkanlar isterler. Neme lazım, bizim Tayyip gibi bildiğini okuyan başkan seçilirse büyük problem, nasıl kontrol edecekler.. Bence bu adam Amerika için süper bir başkan adayı. Bir de seçiliyormuş, işte o zaman seyredin komediyi :) Seçilir mi seçilir!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hasan Seyre 12 yıl önce Şikayet Et
    Supreme President!. Tavşan koş.tazı kaç denecek yaklaşımın en tipik örneği Vermon olsa gerek. Sanki kendine çalışıyor tarzını versede.Topluma verdiği alt mesajla.bir başka birini işaret etmekte. İpi göğüslüyecek kimse Ona çalışıyor denilebilir. Ancak bu işten iyi bir tiyatro çıkar.
    Cevapla
  • xPROOFx 12 yıl önce Şikayet Et
    abd ye yakışır :). birilerine oyuncak olmuş bir devlete akıllı başkan ne lazım. ayrıca bush tan daha akıllı birine benziyor:)
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • İbrahim Dursun 12 yıl önce Şikayet Et
    ABD BAŞKANLARI..ve KAFADAN ÇİZMELİ ADAY!. Akrist,fıstıkçı dan sonra birde kafadan çizmeli başkan adayı..Ennnn akıllıları bunlar mı acaba?!:):)Allah cc bu çılgınların şerrinden insanlığı korusun!Amin.VesSelam
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • FGNSÇSYRMYD 12 yıl önce Şikayet Et
    YA HOCAM BİZDE ADAY OLABİYOMUYUZ. başvurular nereye yapıloyor. taban puan kaç TOEFL dan kaç almak gerekiyor 213 yetermi,fee ne kadar. ön başvuruları konsolosluğa yapsak ta seçildikten sonra gitsek olurmu , kafam karştı seçileceğimden eminim ama ya vize almazsam,
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • okan uzun 12 yıl önce Şikayet Et
    hos gelmissen. bence dunyanin en guzel basbakani olur bu adamdan.ben oy veririm
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat