“Kahrolsun Senai!” diye yazan gençlere
“Kahrolsun Senai!” diye yazan gençlere
Bu yazımdan ötürü de beni taşlayacaklar çıkacak elbette. Korktuğumu söyleyecekler. Olsun, benim de vekilim Rabbimdir;

Yorumlar35

  • Senay Bakırtas 3 yıl önce Şikayet Et
    Senai demirci yi tanırım. 'İnsan ' kategorisinde hissettiğim enderlerden.. İnsan eksperi misin diyebilirsiniz .. Bu aklınızdan çok kalbilinizle bildiğiniz bir şeydir.. Ve Allah kalpleri bilendir.. Ayrıca buna aklını , fikrini , vaktini ve duasını katmış biri olduğunun şahidiyim.. Şahit olarak Allah yeter :)
    Cevapla
  • ayhan peker 12 yıl önce Şikayet Et
    editöre. EDİTÖR’ÜN NOTU: Lütfen bakınız Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber/20080624/Haber-7-yorumlari-icin-genel-ikazlar.php selamlar…
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    Acımasızcılık değil de nedir?. Genç yaşa gelenleri belki ömürlerinde yalnız slogan mahkumluk mazlumiyetleri.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mustafa 12 yıl önce Şikayet Et
    TEŞEKKÜRLER SAYIN ÜSTAD.... Kolayca adam harcamayı marifet sayanların değişik fikir sunduğunuz için sizi anlamasını beklemeyin, anlamayacaklardırda. Şimdi Kayseride bağıranlar 28 Şubatın en şiddetli estiği o günlerde Kahrolsun İsrail diye bağırabilirlermiydi acaba?
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • recep recep 12 yıl önce Şikayet Et
    kibir dolu. yani bu tepeden bakışınızla nefret kazanıyorsunuz. Kimse anlamıyor herkes salak, size göre herkes mübarek sırlarla dolu yazılarınızı anlayamayacak kadar cahil. kaldı ki soradan bir yazıydı burada size yorum yapanlarda üniversiteler bitiren en aşağısı okuduğunu anlayabilen insanlardır. Kibir dolusunuz halk sizin gördüğnüz kadar aptal değil.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • ayhan peker 12 yıl önce Şikayet Et
    3. ALLAH sığınırım yahudileşmekten herkes kendine baksın kim yahudileşiyor onu ALLAH daha iyi bilir. bizler de furkan ve diğerleri mazlumlar için şehid oldular inşallah bizlerde mazlumlar için zalimlere kahrol dedik. ALLAHım sen bazılarını tarafgirlikten uzak tut inşallah bu duayı kime yaptığım bellidir. ikinci yazıya gelince birincisine baktığımızda taşlanacağınızı herkes çok iyi bilirdi arı kovanına çomak soktunuz arılarda sizi soktu bu gayet normal bir durum. belki bazı yazılar sert olmuş ama bazılarına da katılmadan edemem çok yerınde olmuş. ben ne farzediyorum nede varsayıyorum yazınız tamamen hataydı bu kesin benim açımdan. kitaplarınızı okudum ama yakmam ufakta olsa bilgi dağarcığımızın gelişmesine vesile olmuştu. ortak düşmanlar varken bırakın müslümanlarla uğraşmayı ALLAH aşkına mazlumdan yana olun zalimden değil lafı çok uzattım başlıkta da olduğu gibi yazacak çok şey var ama neyse...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ayhan peker 12 yıl önce Şikayet Et
    yazacak çook şey var ama 2. bana sorarsanız sen ne yaptın diye ALLAH bilir ne yaptığımı canımı da koydum ben ortaya ve demişsiniz ya spor salonunda olmaz can davası diye evet belki olmaz amma şunu gözardı etmeseniz iyi olur onlar gelecekler ellerini kollarını sallaya sallaya oynayacaklar güle oynaya çıkıp gidecekler heyy hat ben buna musade etmem buna benim canıma kastedene be kahrol da derim başka şeylerde protesto edenlerin amacı kızlar değildi bunu sizde çok iyi biliyorsunuz müslümanlar yeri geldiğinde intikamda almayı çok iyi bilirler sizde bilirsiniz Hayber i biz o kızlardan intikam da almadık alacak olsak siyonistler gibi onları öldürür oyle intikam alırdık biz insaflılarız silahsıza vurmayız ama susmayızda koyun gibi. Ama lütfen bu işe sevgili Furkan’ımızı karıştırmayın. Bu davranış Furkan’la özdeşleşecek, Furkan’la markalanacak bir davranış değil. Furkan ve arkadaşları mazlumun yanında olmak için şehit oldu; siz ise cahillik edip zulmettiniz. Slogan atmayı dava sandınız; Yahudileşme tavrı sergilediniz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • fth.ayd 12 yıl önce Şikayet Et
    sesimizi değil sözümüzü yükseltelim. sesimizi değil sözümüzü yükseltelim.çünkü sesimizi yükseltiğimiz zaman sadece o anlık tır ama sözümüzü yükseltiğimiz zaman belkide ebedi kalacaktır. evet senai demirci nin kahrolsun isrl diye bğrn gnçlre ağby tvsyesi yazısınıda okudum bunuda şimdi ne varda adamı bu kadar kötülüyorsunuz ki ve senai demircinin yazısında sıraladıklarının adını burda zikretmeme gerek yok fikir ve iş üretebilseydik vs vs ... elbetteki böyle olmazdık. ama kanımıza dokundu değilmi ama nasıl olur bir israillliyi savunuyor diye .hayır suçu olmayan bir adamı savunuyor israil li olsa bile asıl erdem bunu yapabilmektir ben bunu başta kendime diyorum.senai demirciyi anlamak için azda olsan onun geçtiği yollardan geçmek lazım .yoksa kuru kuruya laf atmakla olmaz.KUR AN ın dediğini yaptığına inanıyorum inşlh. BİR BAŞKASININ SUÇU İLE BİR BAŞKASI SUÇLANAMAZ. bu İlahi kelamı ebediyen uygulamak duasıyla....
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    Hayret edilecek bir durum. İnsanı böcek olarak görme demek ki acımasızca öldürebilmenin dayanağı.
    Cevapla
  • mehmet ay 12 yıl önce Şikayet Et
    senai demirci. bence çok doğru demişsiniz kahraolsun demek yetmez. gerçekten mükemmel bir kişiliğe sahipsiniz....
    Cevapla
  • bilal redkit 12 yıl önce Şikayet Et
    muneccim senai. her dedigin cikiyor abi senin ya.. valla acayip ileri goruslu bi adamsin! buyuyunce sen olmak istiyorum ben. bi bolum falan var mi yetisip senin gibi olmak icin yoksa pilavli toplantilara katilsam yeter mi? tabi ki makara yapiyorum!!! dustugun duruma bak..?! bi insan bu kadar mi bi' haber olur yasadigi ulkenin durumuna?!?sakin yana yatip debelenme, dustun bi durumun icine.. temizle kendini?! unutmadan... bizim anlamadigimiz bi durum yok senaicim.. sadece durdugumuz yerler farkli;) bunu anla hic olmazsa.. boyle anlasilmadigini dusunmeyi, yada bizim seni sonra anlayacigimizi gibi bir naif umitle beklemeyi birakirsin! mesela filistin'se senai anlasilacak bir isim degildir!konuyu anlamasi gereken bir isimdir.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Mehmet Bodur 12 yıl önce Şikayet Et
    HİDAYET BULSUN İSRAİL!. Ne kadar çok insan hidayet bulursa insanlık o kadar mutlu olur. Hidayet derken basketçi hidayetten bahsetmiyorum. Sahici hidayetten bahsediyorum. Müslümanım diyenler gibi olacaklarsa.....esad, kaddafi ve saddam da müslümandı....
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    Semra rumuzlu Yunus Emre dilli. Hakka yalvarışını Yunus Emre gibi yapabilen mazlum yanlıları varolsun.
    Cevapla
  • semra 12 yıl önce Şikayet Et
    ??. Tekrar tekrar yazıyorum. Kahrolsun PKK diyenlere de bu kadar tepkilimisiniz. Yada neden onları da susturma gereğini duymadınız. İSraili terör örgütü değil devlet olarak görme halüsinasyonlarının sonucudur bu. Sonsuza kadar kahrolsun İsrail ve PKK. Yıkılsınlar yokolsunlar. Elimizde şu an için çare yoksa, Dilimizle susmayacağız. Ülkemize gelme cüreti gösterenlere hadlerini bildirenler daima olacaktır. PKK teröristlerini de Potalarda maç yaparken düşünebiliyorsanız ki, İsrailin PKK dan farkı yok, yazıklar olsun. Bülent Yıldırımdan mavi marmaradan furkandan ve slogan atan gençlerden daha fazla filistine yakın da değilsiniz. Onlar sizin göremedğiniz öyle şeylere tanık olmuşlardırki, onların gördüklerini kendinize ailenize vatanınıza konduramazsınız. Ama sözkonusu başkaları olunca, zalimler kahredilmeyi bile çok görüyorsunuz. MAzlumun beddualarının Allaha tez elden ulaşacağını biliyor olmalıydınız. Kahrolsun PKK diyenler kadar Kahrolsun İsrail diyenlerin de bedduaları tutacak. emin olun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    Tepkiler yetişkinlerden. İsrail tavrı"israil olma"aba altından gençlerimizi hançerlemeniz affedilmez
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat