Sevgililer Günü resmi bayram olsun
Sevgililer Günü resmi bayram olsun
Ya boşanma ile ilgili kanunları düzeltin, evliliği kolaylaştırın, teşvik edecek çalışmalar yapın ya da sevgililer günü sayısını artırın, resmi bayram ilan edin!

Yorumlar130

  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    eğitim şart :). feminist hatunlara eğitim şartt..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Muhammed Ali 12 yıl önce Şikayet Et
    Feminiz nedir?. Bir çeşit faşizm. Yani ırkçılığın değişik bir türü. Lütfen bayanlar şeytanın bu tuzağına dikkat edin! Peygamber Efendimiz (A.S.) kadına şiddet uygulayanın mahşerde savcısı bizzat kendisi olacağını belirtiyor zaten. Bir müslüman erkeğin kaba olabileceğini düşünemiyorum.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Muhammed Ali 12 yıl önce Şikayet Et
    Sema hanım. çok yerinde tespitler yaptınız. Allah şehit torunları olan bu milleti ahlaksızlığa düşmekten korusun. Komünizm öldü darısı feminizmin başına.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • zehra yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah serlerinizden korusun. Allah, HER EGITIMLI BILINCLI KADINA "feminist" diyen öfkeli, cahil, kültürsüz-inatcilarin elinden korusun bizleri. Not: Kim ki bir Müslümani kinarsa, o durum basina gelmeden ölmez. (Hadis)
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • bilal redkit 12 yıl önce Şikayet Et
    genelleme. 146 mesaji goz onunde bulundururksak tartismanizin nasil boyle bi yere geldigini bilmiyorum ama.. "ben hic genelleme yapmam "dedikten sonra "genelde" diye baslayip, "ev kizlari ve simarik!, evet mal-mulk duskunuler" demek genelleme yapmanin ansiklopedik karsiligi gibi bisey. bende genelde genelleme yapmayi sevmiyorum ama...iste genel anlamda soyledim:D
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    yeldeğirmenleri. feministleri döver sonra kendinizi mor-çatılarda bulursunuz ..alın size eğitilmiş bir feminist,yani eğitilmiş halin bu Allah sen gibileri düşmanıma vermesin..ocaktan,duyandan yırak :)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • zehra yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    Egitimli kadina düsmanlik.... Bendeki "ev-kizi-düsmanligi mi?"! Tam tersi. ASIL ev-kizlari, ev-hanimlari egitimli-meslekli kadinlara-kizlara DÜSMANLIK ederler, aynen asagidaki yorum gibi! Hemen asagilama, hakaret, kinama... (Baaak, ben evliyim ve cok mutluyum, sen paralisin-mesleklisin ama galiba cok mutsuzsun!) Burada ERKEKLERIN sürekli "Kadinlar altin-para düskünü" tarzindaki yorumlarina cevap yazdim, HANGI TÜRDEKI KIZLAR-KADINLAR GE-NEL-DE mal-para düskünü oluyorlar... Bu örnekleri vermek, ev-kizi, ev-kadini düsmanligi yapmak degildir. Ayrica SIMARIK kizlarin-kadinlarin ve bircok ac-gözlülerin de mal-altin düskünü olduklarini yazdim. Hemen "ev-kizi"-kompleksli birisi cikip YANLIS-YARIM ANLAYARAK- haksiz ithamda bulunuverdi.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • zehra yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    Genelleme yapmam. Ben hicbir yorumumda GENELLEME YAPMADIGIM halde (birilerine cevap yazdiklarim belki öyle anlasilmis olabilir!) bana karsi nasil HAKSIZ ITHAMDA bulunabiliyorsunuz ki? "Genelde" -istisnalar var!- EV-KIZLARI ve simarik kizlar!, evet mal-mülk düskünüler. MAL/ALTIN DÜSKÜNÜ OLMASALAR DA gelecek kaygisi yasarlar, ya da her türlü SIKINTIYA BOYUN egerler. HERKES gelecek kaygisi tasir zaten, sadece ev-kizlari degil. Ama daha cok ev-kizlari. Digerleri "is bulabilirim, meslegim var" diye teselli olabilirler. Ama teselli olmayabilirler de! ÖZEL HAYATIM hakkinda ZAN EDIP, asagilar TARZDA yazan kisilerin amaci nedir ki acaba? "Ben mutluyum, sen mutsuzsun galiba, oh iyi olmus" tarzinda (Bakin aynen bu kelimeleri yazdilar demiyorum; TARZ diyorum) yazip, cok mutlu mu oluyorlar, güya intikam mi aliyorlar? ;)
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Dursun Celik 12 yıl önce Şikayet Et
    Hangi Kanundan Bahsediyorsunuz. MK göre saydiginiz araba,ev,iyi maas sart degil evlenmek icin. Kanun sadece evlenecek kisilerin iradesinin uyusmasini ve nikah memuru ve iki sahidin önünde bu iradelerin uyustugunu bildirmelerini istiyor.Ev,araba gibi seyler kanundan kaynaklanan degil sadece kisilerin evlilik kurumunu paraya endekslemelerinden kaynaklaniyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    mazbut sayılabilecek aileler. ev kızlarını evlendirirken damadın maddi durumunun iyi olmasına daha bir dikkat ediyorlar kendilerinin maddi durumu iyi olmasa da mecburen. istisnalar olabilir. gerekçeleri de şu oluyor:biz çalıştık zamanında ev sahibi olduk sen evin olmadan bu maaşla hem evini geçindirip hem ev nasıl alabilirsin. kızı meslek sahibi olan kızını evlendirirken o kadar ince düşünmüyor elinde altın bileziği var nasılsa ortada kalmaz diyor. yani bazı ev kızları her bakımdan çok iyi biri çıkmadan evlendirilmiyor.
    Cevapla
  • ışıl mert 12 yıl önce Şikayet Et
    zehra yavuz. Peygamber efendimizin sav. sözlerinden bahsetmişsin çok güzel de ya ayetler?? bilirsin örtünme emri vardır hanımlar için, ben bu güzelliği geç buldum ama şimdi elhamdülillah tesettürlü bi bayanım ve bu yüzden okumakmış çalışmakmış bunların hayali bile yasak biliyosun..ev kızlarına neden bu kadar düşmanlık besliyorsun anlamış değilim.bende ev kızıydım, şu anda da evimin hanımıyım çok şükür.1 yıllık evliyim ve eşime yuvama hizmette bulunmak için can atıyorum.ayrıca eşimin evi arabası olduğunu 2. görüşmemizde yani olumlu cevap verdiktenn sonra öğrendim hala maaşını tam bilmem.ev kızlarının mal düşkünü olduğunuda nerden çıkardın?"Ev KIZLARI MAL-MÜLK icin evlenirler evet, Cünkü ellerinde SIGORTA olmasi lazim"ne kadar ayıp bu nasıl bi zihniyettir? evet fıtratımızda gelecek kaygısı vardır fakat bu suistimal edilmekte, yani bu kaygı ahiret kaygısı olmalı.anladığım kadarıyla sizin bir mesleğiniz ve paranızda var. ama yazılarınıza bakarsak sigortanız sizi mutlu etmeye yetmemiş
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • flyturkercan 12 yıl önce Şikayet Et
    erkekler için mi zor kadınlar için mi. erkekler için mi zor kadınlar için mi, bugün lise 3 öğrencisi kız sevgilim yok babama da söyledim dedi, ben de 35 yaşını aşmış evlenmekten korkuyorum.
    Cevapla
  • yusuf 12 yıl önce Şikayet Et
    Haber 7 ekibine. EDİTÖR'ÜN NOTU: Uyarınız ilgililere iletilmiştir. Selamlar..
    Cevapla
  • Can Bican 12 yıl önce Şikayet Et
    Faran kardeş,. Meryem Hanımın köşesinde Gazali'den bir alıntı zikretmişsiniz. Kaynağını lutfeder misiniz? Hiç duymamıştım bugüne dek.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • zehra yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    Moldovadan, Rusyadan evli kadinlari. Moldovadan, Rusyadan EVLI KADINLARI "IS VERECEGIM" diye kandirip Türkiye'ye getiren ve onlari fuhsa zorlayan erkekleri daha yazmadim...
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat