Milletvekillerine açık mektup ve 25 tespit
Milletvekillerine açık mektup ve 25 tespit
Elbette şiddet sadece fiziksel değildir, psikolojik şiddette önemli. Fakat kanun tek taraflı hazırlanmış. Sanki erkekler insan değil.

Yorumlar60

  • zeki bozkurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Dusuncenize sağlık.Sema hanım. Bende mağdurlarına biriyim. İlk eşimden annesi sayesinde boşandım.ikincisinde ise erkek olarak duymadığını görmediğimi gördüm olumlu yönde çok mücadele ettim ama olmadı.çocuğum onda işçi maaşıyla bide nafaka. Sonuc da benim.için yeni bir hayat maddi manevi hayal.her türlü delili mahkemeye verdiğim açıkladığım halde bir satır kayle alınmadı.aile sosyal danışmanlık hic bir şey yapamadı cunki yetki yok kanun yok. Madem avrupa uyum yasasi.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Gültekin Gedikli 12 yıl önce Şikayet Et
    sadece bir seye dikkat cekmek icin. bu cümleyi yaziyorum,(ayni sey erkekler icinde yazilabilir) kadinlar kadin olmaktan cikti,(erkekler de erkek olmaktan),insanlar insan olmaktan (bütün insanlari kastetmiyorum),sadece bir seye dikkat cekmek istiyorum,bas belası oldular.kadini,kadinlarda erkeklerde bes paralik ettiler ki kadin,cennetin ayaklari altinda oldugu varlik.allah hepinize kolaylik versin
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • serkan şener 12 yıl önce Şikayet Et
    Bu kanun komedi. Erkek niye şiddet uygular cinnet geçirir niye öldürür.çok güzel anlamlı bir mektup peki her kadın çiçek midir her kadın cennete girecek mi?Bende madur erkeklerden biriyim daha boşanmadan devlet beni bitirdi.Çocuklarımı 1,5 senedir göremiyorum.Eşim ve eşim gibi bayanların yasaların verdiği destekle yiyecek ekmeğe,gülecek dudağa maddi, manevi bütün yükü sırtıma almış durumdayım hiç korkmazlarmı acaba Allah'tan C.C ilahi adaletten çektiklerim ve benim gibi çekenler üzülmeyin Hakkıyla gören,işiten,bilen Allaha sığının...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ya sabır 12 yıl önce Şikayet Et
    Aile yapısı diye b,şey kalmadı ki.... ne kanun çıkarırlarsa çıkarsın.öncelikle elinize sağlık Sema hanım,sizin gibi duyarlı klemlerimiz çok olsa gidişat yine düzelir ama malesef her kesim kapitalist düzenin bir parçası olmuş.Zaten aile diye bişey kalmamış,ben kırsal kesim de çalışıyorum.Buralar da bile saygı ve sevgi yok eşler arasında,ebeveynlere karşı,büyük şehirleri düşünemiorum.Tv dizilerimiz yetiyor zaten,isyanı,ahlaksızlığı,boşboğazlığı,tüketmeyi aşılamaya.İnanın ki anlamakta çok zorlanıorum bakanımızı,ya çok kıt düşünüyor yada aşırı geniş düşünüyor,ya da bi takım çevrelerin kıskacından kendini kurtaramıyor.Sayın vekillerimiz de unutmasın ki parçalanan her ailenin hesabı bir gün mutlaka sorulur.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • murat ergun 12 yıl önce Şikayet Et
    Tasarı gözden geçirilmeli.. Sayın bakan, yazıdaki 25 maddeyi dikkate alıp, tekrar gözden geçirmeli. Gerçekten, bütün dünya, aile kurumunu her geçen gün daha fazla önemsiyor ve destekliyor. Bugün okuduğum bir haberde bir avrupa ülkesi bu kurum için ciddi çalışmalara girdiğini gördüm. Ancak çalışma bizdeki gibi kadını korumayı yönelik değildi. Aile kurumuna yönelikti. Saygılarımla.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • sd 38 12 yıl önce Şikayet Et
    AHHH. AHH.. ALLAH'IN KUR'AN I KARŞISINA BEŞERİN YAZDIKLARI ÇIKARSA... İnsanlar kendi yazdıkları ile kendilerini nekadar yönetir...:) ALLAH Yarattığı kulunun kullanma klavuzunuda göndermiş, KUR'AN, yanlış düğmelere basılıyor, herşey hata veriyor. Kullanma klavuzunu iyi okuyup uygulamak gerek..
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • emin uygur 12 yıl önce Şikayet Et
    OYUNA GELMEYELİM. Sema Hanım, elinize sağlık. çok yerinde bir müdahale. Kanun öncesi senaryolar ve kanunun hazırlanış şekli bir oyun gibi. umarız ki daha akıllı ve daha yapıcı bir kanun çıkar....
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    BAKAN FATMA ŞAHİN ŞİDDET UYGULAMIŞ OLUYOR. Cezalandırma yetkisi olmayan ceza işi ile ilgilenirse şiddetçi olur.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    ÖNLEM ve UYARILARA RAĞMEN SUÇ İŞLEYENİN. Gözünün yaşına bakılmaz.Fakat aile bakanlığının görevi suç işlenmemesine önlem almak.Cezalandırmaya karışmaz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    AİLE ile ADALET karışıyor. Suçluluk ve cezalandırma ADALET BAKANI çalışma alanı.Aile bakanlığı herkesi ceza konusuna boşuna itiyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    ahde vefa başbakan.. senin için millet canını ortaya koydu seni partini herkesi korudu.ama senin bakanın hem bizi hem geçmiş atalarımızın zihniyetinin sorunlu ilan etti.senin sana dokunduğu için tornadan çıkmış dediğin kadınlarla bize üstten bakarken durupta bir kelam etmedin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    KARŞILIKLI GERİLİM DÜĞÜMÜ AÇMAZ YAPAR. Önemli olan karşılıklı gerilime engel olup düğümlememektir.Yoksa aile yapısı düşmancılıkla yıkılır.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    BAKAN İLE GÖRÜŞEMİYOR MU?. Görüşme daha faydalı olur.Bakan yeni açıklama da yaptı.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Cem Tekin 12 yıl önce Şikayet Et
    Attan dustum ben, hemde ne dusme, Dusme dustum bir kere.... Ben Evlenecek ve evli olan tum kardeslerime, abilerime soyluyorum. Ben avrupa da yasiyorum, ve Tabiri cahiz ise Attan dusen birisiyim, Bu kanun ile ilgili bircok detayi Aile bakanliginin sayfasindan okudum, Turkiye ile ve Turkiye sartlari ile yakindan uzaktan ilgisi yok. Tamamen Avrupada olanin ile aynisinin tipkisi, Ben bir yalan ve sahte sikayet ile 3 cocugumun gozu onunde 15 Yillik esim ve arkadaslari tarafindan sikayet edildim, Hicbir konusma ve kendimi savunma hakkim olmadi, Hatta mahkemeye bile cikmadim, kimseyle yuzlestirilmedim bile, Bana Esyalarini al da git dediler, nereye gidersen git, cocuklarimda gelmek istedi vermiyorlar, Ustelik Beni sikayet ettikleri yerin adresi bile baska bir ilce. Karsimda hicbir muhatap bile yok, ustelik tonlarca para odedigim avukatim var. Kimse dogru nedir bakmiyor bile.Dunyanin en iyi,Psikolog,Hakim ve savcilari gelsin, Siddet uyguladi diyemez,eger gercek isteniyorsa.Kanitlasinlar Aziz Yildirimin atladigi yerden atlicam. Turk ailesi Yikilcak.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Kerem Baydoğan 12 yıl önce Şikayet Et
    Çek elini ailemin üzerinden. Son aylarda artan bir şiddetle aile kurumuna yönelik taarruzlar başlamıştır. Öncelikle Milli Eğitim de bankacı eşlerinin eş durumu atamaları engellenerek ailelerinin bütünlüğü engellenmiş sonra il emri kaldırılarak zulüm genele yayılmıştır. Ayrıca aileden sorumlu bakan sürekli kadına şiddeti işleyen medya ve bir takım feminist örgütlerin etkisiyle ailenin içine elini atmış tombala torbası gibi karıştırmaktadır. Aile bir tokatla yıkılacak bir kuruma döüşeceği gibi yeni evliliklerin önü tıkanacak fuhşiyat ekseriyete yayılacaktır. Çok basit ve masum gibi görünen kararlarla toplumun temelini yıkacaklar. Bir de ne zaman genel bir hoşnutsuzluk söz konusu olsa toplumun temel kızgınlıklarından biri gündeme alınıp asıl meseleler ört bas ediliyor. Son numara İHL ler. 4+4+4 bilmem ne hikaye. Açacak adam 5+3 ken de açar orta kısmını İHL nin. Ama bir kavga ortamı oluşmalı ki parsa toplansın. Bu memlekette müslümana en büyük zararı şimdiye dek hep müslümanım diyenler verdi. Allah sonumuzu Hayretsin.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat