Kadınlar ve erkekler birbirleri​nin dostlarıdı​r
Kadınlar ve erkekler birbirleri​nin dostlarıdı​r
"Kadınlar şiddet görüyor." diye feryat edenler eğer sözlerinde samimi iseler; aynı hassasiyeti, suça sebep olan nedenlerin ortadan kaldırılmasında da göstermeleri gerekmez mi?

Yorumlar42

  • hakikat 7 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir yazı olmuş.sebepler ve çözüm önerileri güzel.tabii işin en köküne inilebilmiş mi! bunu yapa(bile)ni daha görmedim! yine de bu kadarı da yapılsa aile kurumu açısından çok şey çözülür inşaallahu teala
    Cevapla
  • Umit Erdal 12 yıl önce Şikayet Et
    Amaç üzüm yemekten ziyade bağcıyı dövmek. Maraşlı kadına karşı şiddeti önleme kanununda neyi eleştiriyor? Sebeplere eğilinmemesini mi? Peki, iyi de sizin tespit ettiğiniz sebepler, böyle yasaklamakla çözülebilecek şeyler mi? Çok deterministik bir mantıkla problemlere yaklaşıyor Maraşlı.
    Cevapla
  • VOLKAN PİRİK 12 yıl önce Şikayet Et
    komünizm parayı feminizm kocayı bulana kadardır. komünizm parayı feminizm kocayı bulana kadardır
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • daussıla 12 yıl önce Şikayet Et
    SEMRA GİBİLER NASIL YETİŞİYOR PEKİ???. Mal mülk bdalası,baba parasıyla yetişmiş birer ruhsuz olarak yetişiyorlar.Onlarda asla merhamet yoktur eğer erkek altın ve mülk vermezse evlenmezler bile.Özgürleşmeye üniversiteye ve çalışmaya giderler.Hatta oralarını buralarını okulda ve işte açarlar ama namazında erkeklerle evlenmezler ben okuyacağım derler.Allah rızası ve Efendimiz savin kavli desen sen bırak bunu memurmusun-annen baban kalmasın bizimle-evin varmı derler.Hele kapalılarla hiç evlenemezsin çünkü onlar bulunmaz hint kumaşıdır.Sözde kapalılar ama amaçları sadece dünya okul oldumu koşa koşa kaçarlar liseden sonra.Erkeklermi garibanlar evde kalırlar ve depresyon geçirirler evde kaldıkları için.Namuslu kız ararsın kapalı olsun dersin ama hanfendi baba parasıyla okumaya gider.Orada kafelere-sinemalara-etkinliklere koşarlar erkek kız karışık olarak.Ama pardon bunlar kapalı özgür-modern erkekler.Şunlara 5 para vermeyin bakın sizi can düşmanları bellemiyorlarmı.Eski kadınlar mazide kaldı şimdikiler hayırdan yoksun.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • m.a.yami 12 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN EDITOR LER. EDİTÖR’ÜN NOTU: Lütfen bakınız Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber/20080624/Haber-7-yorumlari-icin-genel-ikazlar.php selamlar…
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yusuf zor 12 yıl önce Şikayet Et
    TOPLUMUN İÇİNDEN GELENİN HALİ BAŞKA..... Helal Olsun Sana Sema Hanım. İşte bu y. Olaylara gerçek gözle bakmak buna derim Ben. "Şiddet bir sonuçtur, sebepleri ortadan kaldırılmadan, ceza vererek sonucu ortadan kaldıramazsınız." harike demişsin.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Hasan Seyre 12 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet..erkeklerin haklarını gasbetti ve aldı... Sema hanım. Biliyorsun Cumhuriyet kurularak, biz erkeklerin hakları elimizden alındı ve kadınlara dağıtıldı. Mesela Mirasta hakkımız yendi. Taahhütü ezvacta tek kadınla evleneceksiniz dendi. Halbuki Tanrının bize sunduğu haklar insanlığı kurtuluşa götüren ilkelerdir. Biz haklarımızı istiyoruz. Sende bize yardım et. Dindar ablacağım.???
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    şehvet,şiddet,sapıklık. şiddet şehvet sapıklık nerede başlar.bunların asıl başlangıç noktaları,ve failleri önemlidir.işte bu başlangıç noktalarını kim savunuyorsa suçlu odur.yoksa bunlar ortaya çıkarıldıktan sonra bunlarla evde sokakta şurda burda başetmek mümkün değildir.karar alıcılar yasda koyucular iyi niyetli olsalar zaten mutlaka hikmetli işler çıkar.eğer sorunlar çıkıyorsa çıkacaksa bir dayatma inat ve perde arkasında şeytanın ihvası vardır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    DAVRANIŞ ANLATIMI,CEZAYLA KARIŞTIRILIYOR. Davranışlara tecrübeden nasihatlar-suç da(şiddet vs.)gecikmesiz"adil"cezalar.
    Cevapla
  • semra 12 yıl önce Şikayet Et
    ???. 10 aylık bebeğini duvara fırlatan adam ne ise sizler öylesiniz. Kadına şiddet uygulayan, hoş gören 10 aylık bir bebeğe de tahammül edemez hoş görür. Türk erkekleri sema maraşlı gibi kadınlar tarafından yetiştiriliyor. Şiddet bağımlısı, ruh hastası, şiddet uygulamayı insani sanan sokakta, evde işyerinde sadist asabi tipler.... Bu zihniyet değişmeden Sema maraşlı gibilerinin kafası değişmeden Türkiye değişemez.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • tankoy oytun 12 yıl önce Şikayet Et
    kadın psikolojik şiddet uyguluyor.. bu aktif değil pasif olarak yapılıyor. açıklaması zor. kadın erkeğe babasının katiliymiş gibi davranıyor. surat asıyor. hayat ortağı olmuyor düşmanı oluyor. sonunda şiddet kaçınılmaz oluyor. ama 3 hafta, 3 ay ya da 3 yıl...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • günün yorumu 12 yıl önce Şikayet Et
    3. madde. Ana çözüm maddesi . Bu madde hallolduktan sonra gerisi daha kolay gibi sanki...
    Cevapla
  • Ali Yilmazer 12 yıl önce Şikayet Et
    yazi ve yorumlar harika. kadin erkek herkes guzel temennilerde bulunmus, bu platform dayatmalara karsi topyekun baskaldirinin merkesi olabilir mi ? neden olmasin, haber.com a rica ediyorum sema hn haftanin en az 5 gunu burda yazi yazmali, aile muhabbeti icin, daha cok mutlu mesut bireyler icin, sevginin hosgorunun karsilikli fedakarligin inadina daha cok yesermesi icin sesimiz daha gur cikmali, sema hn in anlattiklarinda ce cozum onerilerinde hicbir garabet yok, ne olur yanlis anlamayin, bunlari feminizme karsi bir tavir diye de algilamayin, bizim tek derdimiz var. MUTLU MESUT BIR YASAM. guleryuzle ikram edilen bir bardak cay, bir tatli muhabbet, birbirine adanmis 2 hayat... baska derdimiz yok. hn kardeslerim oyunun farkina varmalidir. ayrica misal olarak sunular munferit vakalari umuma ithaf edip tum beyefenleri incitmeyelim, ben arastirdim, kadina siddetin sebeplarinin basinda ALKOL dene illet yatiyor, bu polatform da yorum yazan okuyan hicbir kardesimiz bu islere bulasmaz, saygilar herkese
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • daussıla 12 yıl önce Şikayet Et
    . Türk erkeği aile huzuru ister ve eşinden hürmet ve hizmet bekler.Ama sizin gibi feministler baba parası ile büyüdükleri için erkeğe hizmeti ve hürmeti banaal görürler.Allahın verdiği anne ve eş görevini beğenmeyip üniversiteye ordanda çalışmaya koşarlar.Kocalarının getirdiklerini beğenmezler bu yüzden evlenmeden paran varmı-makamın varmı-araban varmı diye sorarlar.Altın takmazsan bir kapalı kızı bile alamazsın.Kapalı-açık artık farkı kalmadı çoğunluğunuz merhametsiz-duygusuz insanlarsınız.Sadece mal ve mülk düşünüyorsunuz bu yüzden erkeklerden dayak yiyorsunuz.Sevgi diye birşey yok türk kızlarının çoğunda ve hiç hayırları yok bakınız aile sistemi kadınların hırsı ve hevesleri yüzünden bitmiştir.Kapalılarda dahil hemen hepsi heveslerinin peşinde koşmaktalar.Üniversiteye gidip her taraflarını açıyorlar-çalışma hayatına girince her taraflarını açıyorlar ama namazında bir erkek evlenelim diyince kabul etmiyorlar.Heryerlerini açmak daha hoş geliyor onlara.kapalı-açık hayır çıkmaz çoğundan
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Can Bican 12 yıl önce Şikayet Et
    Doğru dersiniz Emsile Hanım!. "İzm'ler insan idrakine giydirilen deli gömlekleridirler... Ve Batı'dan gelen hiç bir izm masum değildir " der Üstad Meriç. Ekonomik açıdan Feminizm 'bir erkek fiyatına iki kadın çalıştırma' kurnazlığının adıdır. Sosyal boyutuna ise hiç girmeyelim. Ne sen sor ne ben söyliyim, kaşlarını çattı geçti yar yar, demiş şair. <br>Hümanizm, Allah'a karşı insan merkezli bir dünya tasavvurunun ifadesidir. 'Tanrı' ile insan arasındaki savaşta insanın safında yer almaktır. Mitolojiye göre, 'Antik Yunan Tanrıları' kutsal ateşi çalarak insana veren Promete'yi Olimpus dağına zincirleyip cezalandırmışlardır. Ve fakat insana düşman/rakip değil, bilakis her devirde ona, kendisini zulumattan nura çıkaracak ve sırat-ı mustakime hidayet edecek "kutsal ateşi" bizzat gönderen Rahman'ın mü'minlerinin, itibarları(!) menşe'lerinden gelen hiç bir izm'e ihtiyacı yoktur.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat