Toplanın erkeğe karşı şiddet yasası istiyoruz
Toplanın erkeğe karşı şiddet yasası istiyoruz
Eğer bizde sizin gibi modern ve feminist bakış ile çözüm üretmeye yönelsek, erkeklerin ezildiğini iddia ederek bazı haklar talep etmemiz gerekir.

Yorumlar11

  • Mesut Aydın 12 yıl önce Şikayet Et
    Kendi Değerlerimizi Öne Çıkarmalıyız. Bir sağlam kalan yapı aileydi. Onu da kendi elimizle yok etmeyelim; feminist cazgırların elinde oyuncak olmasın. Diğer yazarlarımızın da bu konuyu işlemeleri gerekiyor.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • semra 12 yıl önce Şikayet Et
    ??. Sokaklarda katledilenler hep kadınlar oluyor nedense. Bir kaç tane erkek karıları tarafından katledilirse, sayın yazar ve şakşakçıları işte o zaman hakkınızı ararsınız sizde. Aşağıda birisi kadınlara olan nefretini kusmuş burada. Kimbilir evinde karısına çocuklarına karşı nasıl. Annesine karşı nasıldı. Nankör. Acımasız diye hitap ettiği kadınlar sütü ve merhameti ile sizleri besleyip büyütüp bu yaşa getiriyor. Siz büyüdüğünüzde kadınlara saldırıyorsunuz. Katledilip zulüm görmelerine bahaneler üretiyorsunuz. şu bir gerçekki kadınlara dırdırcı diyen erkeklerin tamamı bir çeşit dırdırcıdır. Dedikoducudur. kadınların dedikodusunu, geyik muhabbetleri yapmaktan zevk duyarlar. Ne onurlu bir davranış ama!! Erkek dediğiniz adam olandır. adam gibi davranandır. Allahın verdiği fiziksel kuvveti istediği gibi tasarruf edebileceğini düşünenler, dağlarda ki ayılara baksınlar. Bir insan sorunları şiddetle çözebileceğini düşünüyorsa, o insanlıktan çıkmıştır.
    Cevapla
  • Kamil 12 yıl önce Şikayet Et
    biz bunları defalarca söyledik. bu kanunun kadınlara hiçbir faydası olmayacak hatta boşanma ve şiddeti artıracağı kesin ama gelde anlat hükümet freni boşalmış kamyon gibi gidiyor,son dönemlerde böyle tuhaf kanun çıkartmak için yerışıyor adeta,sözde feministler kadın hakları savunucusu olarak anlatılıyorlar ama kesinlikle erkek düşmanı bunlar ve büyük çoğunluğu bir erkek tarafından aldatılmış,kandırılmış olduklarından kinlerini kusuyorlar,şahsen ben onlara değil böyle ucube yasalar çıkartanlara özellikle akp.ye kızıyorum
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Ibrahim Nayir 12 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kadın Bakana da doğrusu kıl oluyorum.. İşgüzarlık için elinden geleni yapıyor. Yapacağı işi maddi ölçütlerle ölçüp Allah rızasını unutanlara karşı en azından buğz ediyoruz, bilsinler.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    ben ak parti 12 eylül refarandumunda kadına çocuğa pozitif ayrımcılık derken. vallahi aklıma şu tür şeyler gelmişti.sadece kadın ve çocuğun gidebileceği eğlenebileceği donanımlı yeşillendirilmiş parklar.ailenin kaliteli hale gelmesi için ismekde gibi kadının vasıflandırılmasının devamı.ayrıca kadınların bir olacağı bu sistemin geliştirilmesi..erkeklerin iş hayatı hakkında ise benim aklıma gelen en iyi düşünce,on sene evvelki fikirdi.erkeğin iş hayatıda,daha doğrusu her mesleğin iş hayatının iş saatleri makul olmalı.sosyal hayat her gün olmalı.her gün her şey olmalı.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    müslüman bir insan neden sammim tövbe etmez.ALLAH onu affeder. çünkü yapacak günahları istek ve arzuları yalanları vardır.kadın ve erkek arasındada kim ne istiyor anlamadan uzlaşma ara bulmak yanlıştır.bu kadınla erkek arasında.birde ayırmaya,ara bulmaya karışanlar arasındaki kişilerin arzu ve emeli.bunlar tecrübeleriyle değil,her meseleye arzularıyla yaklaşmaktadır.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • yusuf 12 yıl önce Şikayet Et
    .
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • halil soba 12 yıl önce Şikayet Et
    KADIN KADINLIĞINI BİLSE. Şiddete uğrayan kadın,dayak yiyen kadın,eşi tarafından terk edilen kadın gibi bir çok mağduriyeti sayabiliriz. Mutsuzluğun sırrı kadın olsun erkek olsun şiddetin,mağduriyetin sırrı genelde dini duyguların insanlara verilip ve yaşanmasından kaynaklanıyor.Ama kimse bunu görmüyor.Dinini öğrenen ve inancını yaşayan ailelerde anket yapın şiddete uğrayan kadın sayısı,mutsuz kadın sayısı çok az iken,dinini öğrenmeyen ve yaşamayan insanlar arasında anket yaptığınızda iki katı üç katı çıkar. Birde madolyonun öbür yüzüne bakalım.Erkeklerdeki fiziki güç,ekonomik güç,sosyal bakış kadınlarda olsaydı erkeklere öyle şiddet uygularlardıki hastaneler şiddete uğrayan erkeklerle dolar,sokaklarda yatan erkeklerin % 80 i karısı tarafından sokağa atılmış erkekleri oluşturudu.Kadınlar erkekten daha acımasızdır.Yeterki fırsat verilmesin.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    hocam erkek kadın gibi hak aramaz.. ayrıca yasa kadına muhteşem bir telefon veriyor,bu telefon her kadına istediğini yapması ve karışılmaması için bir tehdit bir üstünlük veriyor.ailelerimize şu uygundu."Hepiniz çobansınız ve hepiniz teb'anızdan sorumlusunuz." herkes herşeyken,devlet benden başka çoban yoktur dedi.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ahmet çebi 12 yıl önce Şikayet Et
    dümen. muhsin hoca da sibel üresin'in talebesi olmuş sema maraşlı yolunda gidiyor. yaşasın kadına şiddet diye nara atacak...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • suleyman d 12 yıl önce Şikayet Et
    ZORUNDA MIYIIZ? ZORUNDA MIYIIIZ? :)). Yanlış anlaşılmasın. Parçanın adı :))
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat