Emin Çölaşan'ın içler acısı hali!
Emin Çölaşan'ın içler acısı hali!
Bir insan kalkıp da Cennetin Çocukları’nı izleyip filmin şeriat propagandası yaptığını iddia ediyorsa en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine bir görünmesi lazım.

Yorumlar22

  • Siyasette İnsaf 12 yıl önce Şikayet Et
    DAHA ACI GÜNLER ONU BEKLİYOR. Allahın yardımı ve zaferi gelir insanlar fevc fevc Allahın dinine girmeye devam eder. Bunlar Emini kahreder. İlköğretimdeki başörtülü öğrenciler, Kuran ve arapça dersi alan liseli öğrenciler, halkla beraber namaza giden üst düzey subaylar aman Allahım... Bunlar zaman ıgeldikçe olacak..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Habip Akgün 12 yıl önce Şikayet Et
    Diline Sağlık. Hay Allah razı olsun iyi ki sizin gibi gerçekleri söyleyenler Çölaşan gibilerinin yalan ve modası geçmiş balonlarına hala inanacaklar çıkabilir. Çölaşan gibiler gazeteci değil 28 şubat zihniyeti figüranlarıdır. Bir kez olsun millete dürüst gazetecilik adına acaba ne yazmıştır.Ama artık üzülmüyorum çünkü o zihniyet çağın gerisinde kaldı. Bilgi-Teknoloji çağına geçtik onlar hala orak ile tarım yapıyorbynindeki çürümüş bilgileri millete yutturmaya çalışıyor.Yemezler...Çölaşan ister üzülsün ister üzülmesim ama o ve onun gibi düşünen zihniyet yok olmaya mahkumlar.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • aydınlık 12 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yazar sorduğun soruya bak.... İki kez izlediğin bu filmde şeriat propagandası yapıldığı hükmüne nasıl vardın diyorsun. bu örümcek kafalı kaşarlı koministler bu kanıya varması filmin kahramanlarının birinin veya birkaçını başının örtülü olması veya çarşaflı olması yeterli. bunların filmi izlemesine gerek yok.bunlar yıllarını başını örten yada çarşaf giyen bir bayan gördülermi hemen fotoğrafını çekip sözde gazetelerinde Şeriat geliyor diye cahil insanları şeriattan korkutarak din düşmanlığı yapmak için kullanırlardı.bu alışkanlıkları şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada yaşadıkları sürece devam edecek. bir söz vardır ya can çıkar huy çıkmaz diye. yaşarlarken hayatları ALLAH ın şeniatına düşmanlıkla geçirenler yarın bir gün öldüklerinde de ALLAH ın evi caminin önüne getirip koyacaklar.saf müslümanlarda saf saf dizilip cenazesini kılacaklar.....
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ahmet Yılmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    İbretlikler. Hayatını, bir şeyler yazarak idame et tirmeye çalışan bu zatın hamuru böyle olmayı gerektiriyor olmalı ki akıl ve mantığa sığmayan söylemlerde bulunuyor. O kendisi için"artık dönülmez bir nok taya gelmişim iflah olmam"diye yeise kapılmasın.Allah'ın mağfireti sonsuzdur Geçmişin hayat sayfaları bu tür ibret lik hallerle dolu.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • engin temiz 12 yıl önce Şikayet Et
    cennetin çocuklarını. her izlediğimde ağlamışımdır. işte malum şahsın vicdanının ne kadar kapkara oldugunu anlamak için bu kadar masum saf ve temiz bir hikayeye sahip çocukların geçtiği bir kaç islami motifin bulundugu böylesi bir filme dahi düşmanlık beslemesnden belli oluyor. ayrıca evet sn.yazar abi, çölaşanı tınlayan yok...
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • esra çağlar 12 yıl önce Şikayet Et
    içler acısı da olacak.... bozdu sarıyor artık,Allah la savaşanın sonu beter olacak...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • zeki alperen 12 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK SEVİNMİŞTİM KURSAĞIM DA KALDI MALESEF..!. 1 Nisan şakası gibi geldi bana bu haberin başlığı. Neden mi? Çünkü Çöl ajanının içler acısı hali diye başlığı görünce çok mutlu oldum hakketten. Tezgaha geldide maddi problemler mi yaşıyor, yoksa Bay Doğan ona icaralarmı açıtıda katını yatını kaybetti veya hastamı oldu diye inanın sevinmiştim. Ama içeriği okuduk yazara şurdan cevap veriyoruz ki aynı sözlerinizi yazmaya değmez diyor 2 misli de bir veriyoruz size ama üstü kalsın. Çünkü malum adamın yazdıkları daha muteber değil ki! ARTIK KEMAN ÇALIYOR!!!
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • VEHBİ HAFIZOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    ÖYLECE KALSIN. Sevgili dostlar,niye yazara takıyorsunuz ki,Çölaşan'ın Türkiye'de ömür boyu din düşmanlığı yaptığını bilmeyen mi var.Din düşmanlarının donkişotluğuna devam ediyor;ama kimse artık ona inanmıyor.Görevini de hakkıyla yerine getiremediği için yıllarca yazdığı gazeteden kovdular.Onun neresini düzelteceksiniz ki,İlahi adalete kadar bırakın öylece kalsın.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Gültekin Gedikli 12 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani. Diyelim ki film seriat propagandasi yapiyor. Cölasan istemiyor diye biz seriat propagandasi yapmayacakmiyiz. Demek oluyor ki Seriat propagandasi yapayan filmler dinsizlik Propagandasi yapiyor ve bu Ülkenin yüzde 98 i müslüman,siz müslümanlarla islamla ugrasmayin,onlar sizinle ugrasmazlar,eger isterseniz cenazenize de gelmezler,kalin saglicakla
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Ne! 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne %99u musluman max 10
  • Octopus Vulgaris 12 yıl önce Şikayet Et
    Cehl-i muk'ab. Cehaletin şeddelisini merak eden bu zata baksın. Merhum Akif ne güzel anlatır bunları: ‘Şark’a bakmaz, Garb’ı bilmez, görgüden yok vâyesi; Bir kızarmaz yüz, yaşarmaz göz bütün sermayesi!’ dediğiniz gibi ciddiye alan da yok artık ya.Cehaletin ve saygısızlığın şahikasında yaşayan bu zat, ibretlik bir vakadır.O filmden böyle bir sonuç çıkarmak için hastalıklı ve habis bir ruha sahip olmak lazım ki, o da bu zatta mevcut. Da, siz neden böylesine bir pespayeliği yazı konusu ettiniz Cem bey?
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Ahmet E. 12 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir film. Filmi TV de izlemiştim çok güzel bir film. Kaldı bir film İran menşeili diye eşittir şeriatçı mı diyeceğiz? biz demeyiz de Emin Çölaşan emin olun der. Tabi yazar durumu biraz abartmış sanki ilk kez Emin Çölaşan yazısı okuyormuş gii tepki veriyor üstelik alıntı yaptığı paragrafta arap filmi diye bir cümle geçmiyor. Bu arada yorumcu kardeşlerime tavsiyem bu filmi izleyin sonra da hep beraber Türk sinemamız adına utanalım neden böyle kaliteli filmler yapamıyoruz diye. Filmin konusu ise bir çift spor ayakkabı etrafında dönen yoksulluk hikayesi.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • li_paf 12 yıl önce Şikayet Et
    Cem Küçük'ün İçler Acısı Durumu. Baştan söyleyeyim, Emin Çölaşan'ın fikirlerini asla benimsemem. Ama bu güne kadar okuduğum en mantıksız yazılardan birini yazmışsınız sayın Cem Küçük. Alıntı yaptığınız paragrafta Emin Çölaşan'ın İranlıların Arap olduğunu zannettiği çıkmıyor ki. Tahtada Arap harfleri gösteriliyor diyor. Buradan nasıl oldu da Emin Çölaşan'ın İranlıları Arap zannettiği hükmüne vardınız? Sayın Küçük sizin yazınızın neresini düzeltelim? O atıf yaptığınız vikipedi sitesine fars alfabesi yazın bakın. "Arap alfabesine dayanır" ibaresini göreceksiniz. Evet İranlılar arap alfabesini kullanıyor sayın Küçük. bunu bilmiyor muydunuz yoksa tahtada arap alfabesi vardı sözünü söyleyenin İranlıları Arap zannediyor mantığı kuracak kadar mantık hatası yapan bir yazar mısınız?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • erdal oz 12 yıl önce Şikayet Et
    Gayet demokratik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Filmi izlemedim. Şeriat propagandası belki yapıyor belki yapmıyor. Fakat yapıyor olsa bile gayet demokratik görmek lazım. sen nasıl kominizm ve ateizm propagandası yapıyorsan onlarda onu yapmakta gayet özgür olmalı. öyle değilmi çölaşanlar. bari ömrünüzde bir kere çölaşsanız iyi gelir size hemde şeriat hakkında biraz ikna olursun.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • enya 12 yıl önce Şikayet Et
    çoluk çocuk. çoluk çocuğa köşe verirsen yaz diye, okuduğunu anlamadan bi yazı döşer sonra da işin içinden çıkamaz. İran'da fars alfabesi kullanılıyor da bizim mi haberimiz yok?? Emin çölaşanı pek kimse sevmez ama sırf ona giydirmek için yazdığı yazıyı yalan yanlış yorumlayıp, üzerine ahkam kesmek ancak "emin çölaşanlaşmak" diye tabir edilir en hafifinden.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • halil soba 12 yıl önce Şikayet Et
    AĞAÇLAR İNSAN GÖZÜKÜR. Yıllardır Emin Çölaşan basında görev yapar.Basında buna görev verenler Çölaşan ın gazetecilik kapasitesinden dolayı değil,ekmeği verenin borazanlığını iyi yapacağına yalan yanlış demeden ve araştırmadan hizmet ettiğim fikirlerin karşısısnda duran insanları ve ideolojisini körü körüne karalayacağım diye söz verdiği için çalıştırılmıştır. İnsanları ve ideolojileride karalamanın bir üsturubu olur mantığı olur diye Çölaşanı çalıştıranlar bile karalamalara tahammül edemediler senin miadın doldu inandırıcılığın kalmadı dediler yol verdiler.Çölaşan yıllardır İslama saldıra saldıra o kadar islamifobi oluşmuşki islamı çağrıştıran yazısal görsel herşey ona canavar gözüküyor.Karanlıktan korkan insan ormana girdiği zaman bütün ağaçları insan olarak gördüğü gibi.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat