İşte kazanan kadın aşkta kaybediyor
İşte kazanan kadın aşkta kaybediyor
Hangi yüzyılda olduğumuz çok da mühim değil. Yaradılış aynı. İster batılı ol, ister doğulu, ister işçi ol ister patron; fıtrat her yerde kendini gösteriyor.

Yorumlar48

  • belier ram 12 yıl önce Şikayet Et
    hürrem bacıya. maddi durumunuz ve varsa özel şartlar hariç olmak üzere,30 yaşına kadar hiç mi talibiniz gelmedi,geldide siz mi beğenmediniz,daha iyisini mi beklediniz?daha iyisinde kriterleriniz neydi ki?kusura bakmayın ama,okumuş kızların bazılarının burnu havada oluyor,onu beğenmiyor,bunu beğenmiyor,sonrada evde kaldım ben diye ağıt yakıyor,tevekkülü kaybetmişiz biz kardeşim...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • turgut1 12 yıl önce Şikayet Et
    Uyanık Hürrem. 4.sıradan gireceksin birinciliğe konacaksın seni seniii..uyanık seni ONEO mu çiğniyosun bu öz güven nerden
    Cevapla
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    ruhsuz bir papağan olacağına. mutsuz,cahil,görgüsüz,bunalım geçiren asabi biri olarak algılan kardeşim
    Cevapla
  • Hürrem Sultan 12 yıl önce Şikayet Et
    dördüncü olayım. dördüncü olayım. birinci falan olmak değil dileğim. ben dördüncü olayım. yapmayın. etmeyin. erkeğimin ayağının toprağı olayım.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • selami karaca 12 yıl önce Şikayet Et
    Hürrem Kardeş. Biz çok eşliliği savununca sanıyorlar ki kendimiz için istiyoruz. Bu ülkede otuzunu geçen bayanların birlik olup çokeşliliği savunmaları gerekir, yoksa anne alabilme şansları yüzde 10-15. İkinci eş olmayı kabul edene kimse çalışma, evde otur falan da demez. aza kanaat ettiği için kıymeti olur, değeri olur, nazı olur. Ama buna kalkışabilecek erkek sayısı da fazla değil maalesef.
    Cevapla
  • turgut1 12 yıl önce Şikayet Et
    Hürremi Kim Uçurdu. Hürrem, sen süleymanı buluncaya kadar koş...bizler süleyman gibi güçlü değiliz senin gibi bir hürremim olsun dünyada istemem..sen süleymana bile kılıç kalkan saldırırsın..biz ninja değiliz samuray değiliz,osmanlı tokadını bilmeyiz..neme lazım Allah yolunu açık etsin
    Cevapla
  • Hürrem Sultan 12 yıl önce Şikayet Et
    bugün işten çıksam kocam mutlu olur mu?. yüksek lisans mezunuyum. eş arıyorum. iaşemi temin için çalışıyorum sadece. kariyer peşinde koşmayayım. evimde çocuğuma bakayım. bir kuru ekmeğe talibim. çalışmak hiç de derdim değil. ne olur biri beni alsın. 30 yaşını da aştım. kemikleşmiş bir psikolojim var. benim için her şey imkânsız mı? sema maraşlı söylesin. eşim beni bir kere öfkelenip dövse yuvamı dağıtmam. bu yaşta zor bulmuşum. erkek o tabi, fıtratı güç kullanmayı gerektiriyor. adam fıtratına aykırı mı olsun? olmasın. ben dişi kuşum, yuvamı yaparım. ama beni kim alacak? of. ne feci bir durum. bir iki seneye artık üreme fonksiyonlarımı da yitiririm, ben insanlıktan çıkarım o zaman. ben ne olurum? Allah muhafaza. Ey erkekler, biraz merhamet. çalışmayayım diyorum, dövün diyorum, ne yaparsanız yapın, dölünüze ve korumanıza, sığınağınıza muhtacım. mutluluk yalnız size has olmalı. biz sizi mutlu etmek için varız. uğrunuza fedâ olayım. hiç olmayayım. Allah akıl fikir versin ya.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • zehra yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    Sema Maraslinin yazisinin altina yorum yazan erkekler.... Genelde kültürsüz, cahil, asabi, hanimiyla problemli olan, psikolojik bunalim geciren erkeklerden olusuyor. Arada birkac bilgili-kültürlü erkek olabilir ama bunlarin sayisi cok az. Bir de görünümü-kültürsüzlügü-karakter zayifligi ve fakirligi yüzünden evlenememis olanlar, SM-yazilarinin altinda nefret kusuyorlar.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Can Bican 12 yıl önce Şikayet Et
    Roller karışırsa.... Herşeyden önce beraber yaşamak karşılıklı fedakarlık ister. Karşılıklı sevgi ve saygı temeli üzerine kurulmayan ve rollerin belirgin olmadığı bir evlilik uzun vadede sağlıklı bir birlikteliğe dönüşmez. İş hayatı ile özel hayattaki rolleri ayırdedememekten kaynaklanan komünikasyon sorunları, başarılı iş kadınlarında erkeklere nazaran galiba biraz daha fazla. Birlikteliği etkileyen bir çok faktörün yanında karakter ve mizaç ta önemli bir etken. Başlangıçta mizaç farklılığından kaynaklanan çatışmaların yaşanması gayet doğal iken, devamında takınılacak tavır/davranış biçimi problemlerin çözümünde belirleyici rol oynayacaktır. Sürekli kendini merkezde gören, eleştiriye tahammülü olmayan ve asla hata yapmayan(!), dolayısıyla kendini düzeltme/geliştirme ihtiyacı hissetmeyen biri ile, kadın olsun erkek olsun, eş olsun arkadaş olsun, uzun vadeli/samimi bir birliktelik -aynı fikir ve idealler paylaşılsa dahi- pek mümkün değildir.
    Cevapla
  • turgut1 12 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlarımız Hasmımız değil Abilerine Güvensinler. Hiç bir abi yani ekseriyetle hiç bir abi bacı ve ablasının kötülüğünü istemez hiç bir kesim tarafından tartaklanmasına taciz edilmesine ve gözyaşlarına hapsedilmesini istemez..rahmetli babam vefat ettiğinde dayımın gözyaşlarını unutamam
    Cevapla
  • selami karaca 12 yıl önce Şikayet Et
    Z. YAVUZ. Ben 18 yıllık bir evliliği olan, beş çocuk babası, üniversite mezunu, beş yaşından beri İstanbul da yaşayan, az çok hoca-cemaat eğitimi de almış biriyim. Sen kimsin ki bana cahil diyorsun. Bak Bazı Türk erkekleri rus kızlarla evleniyor, sen de git bir rusla evlen aferin diyeyim.
    Cevapla
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    bir gün nasıl olduysa bir kaç kişiyle gece 12 de bir tekneye bindik. balıkçı zıpkınıyla balık avlayacakmış.bilmiyoruz,tekne açıldı.bizde bizi götürene kızgın kızgın bakıyoruz,çünkü biz teknenin ne açılacağını nede gece onikiden sonra bir hayli zaman denizde kalacağımızı farkına varmadan bindik.neyse adam hortumu ağzında aldı daldı.biz tekne beşik gibi(aile) sallanıyor.millet hava atıyor,renk vermiyor ama ben dedim kardeşim zor dayanıyorum.beşik gibi tekne deniz sallanıyor.balıkçı bir çıktı.dediki nasılsınız.
    Cevapla
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    insanı keşfetmek.. cebine bir milyar koy yola çık herkes selam veriyor,bir içtenlik bir içtenlik.cebinde para yok,herkes görmemezlikten geliyor.bunu görmeden bilmeden nasıl anlıyorlar hayret ediyorum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    bir çocukta doğallıkgüzellik vardır,iki yüzlü değildir.. ama toy,hamlık vardır.yaşlar ilerledikçe olgunlaşma ile hamlık kaybolması gerekirken,saflık doğallık bozulur.bir tarafta doğallık ama hamlık,diğer tarafta olgunluk ama riyakarlık.ikisini birarada bulmak mümkünmü.
    Cevapla
  • zehra yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    Cahil erkek, taze hanimi mi yetistirecek? ;D. Cahil Türk Erkeklerinin yorumu iste. Ne yapsinlar. Kendileri cahil, bir de hanim yetistirmeye kalkiyorlar :D Cok komikler. Ev hanimlarinin ileride "gözleri acildiginda", ne koca dinlerler, ne de HOCA! Siz hayati anlayamamissiniz, tecrübeleriden ibret bile alamiyorsunuz ki. Size laf anlatmak nafile. Müslüman erkek KADIN YETISTIRMEK icin evlenmez, cocuk yetistirmek icin evlenir.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat