4+4+4 ve Türk usülü İslamafobi
4+4+4 ve Türk usülü İslamafobi
Bir canlıyı öldürmek isterseniz onun kuduz olduğuna insanları inandırırsanız ve elinizi kana bulamadan sonuç alırsınız. Herkes gönüllü olarak o canlıyı yok etmek için elinden geleni yapar.

Yorumlar8

  • tuncay tezel 12 yıl önce Şikayet Et
    ŞU AN UYGULANAN TOPLUM MÜHENDİSLİĞİ TUTUKLU GAZETECİ OLMASIN KONUSUDUR. Ama amaç zerre kadar içerdeki gazetecilerle ilgili dahi değildir. 28 Şubatta hükümetleri, meclisi deviren kalemler sıranın kendilerine ve patronlarına da geleceğin anlayarak bir yandan hükümete yaranacak, camialara yaranacak yazılar yazıyorlar, diğer yandan da her konuda ortalığı yine alttan alta müthiş karıştırıyorlar. Amaç işledikleri suçun hesabının sorulmaması. Artık buna bir son verilmeli. Artık meyda ayağı da mutlaka hukukla, kanunla yargılanabilmeli.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mete bilge 12 yıl önce Şikayet Et
    efe kardeşim imam hatip de başka en yapılabilirdi.. ne yapılacaktı, imam hatipler evliya yetiştirme okulu mu? din nasıl öğrenecek tabi ki okumayla yazmayla. senin için , ünlü islam alimleri emzarlarından kalkıp ders mi evrecek:)))
    Cevapla
  • mete bilge 12 yıl önce Şikayet Et
    VALLA HOCAM SİZE BİR OLAY YAZAYIM TAŞ GEDİĞİNE OTURSUN. dün otobüs tıkabasa doluydu. oturanların bazılar gençti, başı kapalı olanda vardı açık olan da, fakat yaşlı insanlar ayaktaydı. o oturan halinden, görünüşünden dindar yada çağdaş denilebilecekgençlerin ortak bir noktası vardı. hepsi de aşırı bencil görünüyor, kimseyi umursamıyorlardı. oturan yaşı 50 lerde bir bey dayanamadı, yerinden kalktı söylenerek, yerini çocuklu bir kadına verdi. Şunlara bak dedi, ağızlarını açtıkları zaman kimişsi kemalisttir, kimisi milliyetçi, kimisi de dindardır. ama bir yaşlı insana yer vermeyecek kadar bencil ve de eğitimsizler. yazıkalr olsun sizi eğiten düzene dedi...
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • SAMİ KAYA 12 yıl önce Şikayet Et
    BAHAR GELİYOR. şimdiye kadar seküler,dinsiz,ağzından Allah lafzı çıkmayan,içki içen,kendi güdebilecekleri kadar borçlu,düşünsel ve maddeten köle bir nesil istiyorlardı.fakat kara kıştan sonra bahar geldiğini düşünemediler.1000 yıl ne de çabuk geçti..:)
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    imam hatipte din dersimi verilyormuş. sadece dini okur yazarlık.
    Cevapla
  • Mustafa ÇEVİK 12 yıl önce Şikayet Et
    Gün geldi devran dönüyor. 28 şubat sürecini yaşadık bende İmam - hatip mezunu ve o madurlardan biriyim ve sırf ben marmara ilahiyata giremeyeyim diye 30 puanım kırılmış üstüne üstlük marmara ilahiyata girebilme puanı yükseltilmişti bunun üzerine kendi ülkemde hakkım olan yüksek öğrenimi gidip taaa Rusyanın sibiryasında okumak durumunda kaldım... peki bundan kim karlı çıktı? 28 şubatta imam hatiplerin önünü kesen zihniyet mi? hiç sanmıyorum onlar milleti karşılarına aldılar sadece..şu an gündemde tartışma konusu olan 4+4+4 formülünede karşı çıkıyorlar aynı gereksiz paranoyaya kapılıyorlar...ama yanlış hesap bağdattan dönüyor haberleri yok...Bence birazcık empati yapmaları lazım zira ancak o zaman bazı şeylerin idrakine varacaklardır ama samimi bir empati saygılarımla
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Abdurrahman Kaba 12 yıl önce Şikayet Et
    Siyasette,. Bazı konularda ne yazık kı taviz vermeden işler yürümüyor. İpleri elinde tutanlar, Başbakan bile olsanız bir yerlerden bir aksilik çıkartabiliyorlar.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nuri OKUR 12 yıl önce Şikayet Et
    MÜCEDELE SÜREKLİLİK ARZEDİYOR. Hükümete düşen taviz vermeden kararlılıkla halkını karşısına almadan haretet etmek.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat