Kıbrıs'ta İsrail'e Üs talebi
Kıbrıs'ta İsrail'e Üs talebi
Netenyahu'nun, Rumlar'dan hem hava hem de deniz üssü talebinde bulunması ve Hristofyas'ın da buna olumlu yaklaşması tam bir skandal...

Yorumlar7

  • Ramazan Özdemir 11 yıl önce Şikayet Et
    şımarık çocuk. israil sadece bu konuda değil egosunu , egemenliğini , çıkarlarını ilgilendiren her konuda amerikadaki yahudilerin vermiş olduğu sonsuz desteği arkasına alarak rahat hareket ediyor. bölgedeki tüm gelişmelerin çıkarları doğrultusunda yönlenmesi için her yolu yapabilir.kimseyi kale aldığı yok. kendilerini insanların en üstünleri zannediyorlar(saflar).
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Bir dost 11 yıl önce Şikayet Et
    aha buraya yazıyorum. yunaniztan krizden kurtulmak için yakında egedeki adalarıda satacak bunlara.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Samil Bayram 11 yıl önce Şikayet Et
    israil'in vadedilmiş topraklarında kıbrısta var.. rum kesimi bize nispet yapacaklarını zannederken kendi topraklarından olmasın.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • NEZİR YALÇIN 11 yıl önce Şikayet Et
    hele şöyle bi yakına gelin. vurması kolaylaşır hainleri
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • dudu durdu 11 yıl önce Şikayet Et
    kıbrıs yahudi devleti yola çıkmış. rumlar kıbrısı kaybeder. filistinlilerin durumuna düşerler. israil o kara parçasını karış karış genişletir.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • haddimibilirim 11 yıl önce Şikayet Et
    kıbrıs'ta israil'e üs talebi dünya için bir tehdittir!. kıbrıs'ta israil'e üs talebi sadece türkiye için değil, bütün barışı için bir tehdittir! arz-ı mev'ûd sınırları içinde güneyanadolu bölgemizin tamamı olduğu gibi doğuanadolu bölgemizden geçen fırat-dicle arası da var! isteyen tevrat kitabı'nın tefsirlerini incelerse, siyonizm (arz-ı mev'ûd) haritasını görür. ben o haritayı, tevrat tefsiri'nde gördüğüm için buraya yazıyorum. ayrıca israil, hristiyan dünyası için de bir tehdittir. bu konuda araştırma ve inceleme yapanlar gerçeği anlayacaktır.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Murat Diniz 11 yıl önce Şikayet Et
    şimdiden geçmiş olsun. yahudiye elini veren kolunu kaptırır. bunlar ilk fırsatta rum medyasını da satın alır sonra rumlar sittin sene çıkaramazlar adadan. yahudi şirketlerde işçi olarak çalışmaya başlarlar 10 seneye kadar.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat