Malatya Sürgü'yü twitter'den körüklediler
Malatya Sürgü'yü twitter'den körüklediler
Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir Pazar günü Malatya Sürgü'de yaşanan olayı köşesine taşıdı. Yükselir twitter'de kıyametin nasıl kopartıldığını anlatırken olayı kaşıyan vekilin de ismini yazdı.

Yorumlar8

  • erdal islam 11 yıl önce Şikayet Et
    pro va kas yonnnnn. çok uzun süredir planlanan karışıklıklar bunlar kim mi yapıyor siyonistler her yerde olduğu gibi siz halaa israil amerika yandaşı olun yada rusya çin bilmem ne diyin birbirinizi bu vesileyle yiyin bitirin alevi sünni türk kürt diye uğraşın birbirinizle durun adamlar planlarını tıkır tıkır işletiyor ...gelin bu provakasyonlara , bilinçsizce bu tür şeyleri yazın yazılar yazın millet galeyana gelsin..duygularıyla oyun oynayın öfkeyle kalkın yada mantıkla davranın çıkarınızı düşünün hakkın akledin kavramını unutun ve vahyi okumayın uymayın ayıplayın vahyi dikkate almayı ..hakkı(kuran ı)tavsiye etsenize akl(ne mantık ne duygu ikisinin mükemmel dengesi) etsenize........
    Cevapla
  • behlüldane 11 yıl önce Şikayet Et
    olay,pireyi deve yapmışlardır.chp.bunları hep yapıyor.... bu muhalefet,amacına ulaşmak icin,türkiyeyi bile yakarlar,sivasdaki madımak olayı yeni,yeni,aydınlanırken yakıldı denen insanlar,silahla vurulduğu yeni,meydana cıkıyor,akibinde başbağlardaki yaşanan faciaya değinmeyenlerin insanlığından şüphe ediyorum..madımakdakiler insanda,başbağlardaki ,insan değilmi?..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • hursit dilaver 11 yıl önce Şikayet Et
    beceriksizlik ne kötü... elindeki benzin bidonunu millete bulaştıramamak,boşaltamamak ne kötü. şimdi efendilerinin yüzüne nasıl bakacak.''yüzüne gözüne bulaştırdın , millete rezil oldun,biz de faş ettin ''diyecekler..kızacaklar tabi..yeni bir sivasa mani olan chpli mebuslar başta olmak üzere,ateşi söndürenlere saygı duyulmalı. bidonla dolaşanlara da uyanık olmalı.. sayın kılıçdaroğlu da ,bunlara karşı bir tedbir almalı. ihraç etse sempati ve oy kazanacaktır inanın.sorumluluğu var.inönünün ana muhalefet liderliği yaptığı makamda o şimdi.inönü gibi olmalı..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • metin yaman 11 yıl önce Şikayet Et
    yalan üzerine galeyana gelen gariban anadolu evlatları. kimse kusura bakmasın, davulcunun zurnacının alevisi sünnisi olmaz. yani bizim istanbul sulu kuledeki vatandaşlarımızın mezhebi ne ise onların da mezhebi odur. yalan üzerine yine birileri fitne çıkarmak istiyor o kadar. yani öyle bir olay olmuş olabilir, yani alevi vatandaşlar biz oruç tutmuyoruz bizim kapının önünde davul çalma kardeşim der, ben de sünniyim davulcuya kardeşim sitemizin önünde davul çalıp çocukları uyandırma zaten her kes saatini kurup sahura kalkıyor dedim davulcu da eyvallah abi deyip çekip gitti.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Selim Can 11 yıl önce Şikayet Et
    provokasyondur. başka bir şey gelmiyor aklıma. bu olayları kim neden büyütür anlamış değilim. yazar da biraz abartmış, "kullandığı başlık" da bunu gösteriyor. bazı zamanlarda bazı kavramların kullanılması psikolojik olarak insanları etkiler. (nlp okuyanlar bilir) "cayır cayır yakacaklardı" ifadesini manşetten okuyan, yazının devamına bakmadan direkt olarak "yakmışlar" şeklinde anlayacaktır. buna birazda yangına körükle gitmek denir. olayın iç yüzünü bilmeden herkesin galeyana gelmesi de cahilliğin daniskası. bunu yapanlara asla prim verilmemeli. sıkıntının her türlüsünü görmüş halkımız atrık bu gibi saçma provokasyonlara gelmemelidir. eğitim şart.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede alevi sünni kavgasını başlatırsa davulcular başlatır benden demesi. çünkü bir mahallede oruç tutan var tutmayan var. aleviisi var sünnisi var. yaşlısı var çocuğu var. acielen yasaklanmalı bu davul geleneği.yetr artıkd an dun dan dun.. herkes saatiniz aten kuruyor. davulamı kaldı uyandırmak. gelenek miş tamam şimdi rahatsızlık veren bir gelenek.
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • mehmet özkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    ramazan geldi ya. ramazan geldi ya bu sol fitne ve münafıklar boş durmaz..müslümanları rahat bırakın. sizin dininiz size.bizim dinimiz bize. 2 kişi arasındaki kavgayı degiştirip mezhep çatışmasına döndermek isteyenler.ve pravakatörler iş başında.bize yakışan.vakar içerisinde yangına su dökmek.küllemek degil.bu alevilerde fitneden vaz geçsinler.hz.osman r.a. bu yüzden.hz.ali r.a. bu yüzden ölmedimi
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • levent 11 yıl önce Şikayet Et
    yalan dolan carpitma. alevi ailenin davulcuya essek sudan gelene kadar dayak attigini bilerek es gecmis - eee tabi yazar alevi olunca dhkp c militani gibi isine gelmeyeni ne goruyor ne de yaziyor - alevi olsun sunni olsun birisi birinden dayak yerse gider arkadaslarini toplar o dayagin hesabini sorar - kimse de efendim devlet ne gune dayak yediyse darp raporunu al git mahkeme mahkeme surun demesin - adaletin olmadigi mahkemelerin calismadigi yerde orman kanunu gecerlidir
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat