'Eşcinselsen eşcinsel kal' diyen homoseksüalizm ideolojisi
'Eşcinselsen eşcinsel kal' diyen homoseksüalizm ideolojisi
Cinsel Bozukluklar psikiyatri sınıflandırma sistemlerinde çeşitli isimler altında ifade edilmektedir. Eşcinsellik tanımı 40 yıl önce bilimsel terminolojide terk edilmiş yerine Cinsel Kimlik Bozukluğu tanımlaması getirilmiştir.

Yorumlar8

  • frhtxl 11 yıl önce Şikayet Et
    eşcinsellik kader değildir!. böylece tedavi gereken ve yaşam tercihi olan eşcinsellikler ayrıştırılmıştır. doğru olan yapılmıştır. ancak popüler psikolojide bu ayrıştırma yanlış kullanılarak bütün eşcinsellikler yaşam tercihidir gibi bir algı oluşmuştur. bu algı ideolojik gruplarca kasıtlı olarak desteklenmiştir. bazı bilimadamları bunun genetik veya olduğunu düşünüyor. onlara tahlil sonuçlarını gösterip kıs kıs gülmek isterim. testesteron normal veya üstündedir. eşcinselsen öyle kal mutlu ol der psikologlar bilgisizliğinden. onarım terapisinde bu faktörlerin(genetik,hormonal) hiçbiri ile uğraşmadan iyileşme sağlanmaktadır. ama bu bazı örgütlerin kanına dokunmaktadır. zira onlar bunun genetik olduğunu ve beyin yıkama olarak görüyorlar sağaltım işini.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Güz Şakir 11 yıl önce Şikayet Et
    guz. ben filipinlerde yasiyorum burada okdar cok lezbiyen ve homosexual varki henuz cocukyasta olanlar bile var ailede ve toplumda olumsuzluk kabul etmiyor yasadigim yerde komsum lezbiyen bir cift dukkan komsum gay bir cift o derece sokakta 5 kisiden 2 si gay diyebilirim bilimselligini yemisim bu is bilimsel toplumsal bence toplumun dislamasi lazim yoksa oyle demokrasi filan ozgurluk fasa fiso gordugun yerde ezeceksin bunlari
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Meftun 11 yıl önce Şikayet Et
    özentiyle eşcinsel olmakmı ?. bir erkeğin durup dururken özentiyle eşcinsel olabileceğini zannetmiyorum. ben bir erkek olarak iki erkeğin ilişki kurmasını iğrenç , mide bulandıran bir davranış olarak görürken nasıl bir başka erkek bu iğrençliğe özenti duyabilir ? bence eşcinsellik özentiyle değil doğuştan gelen bir bozukluk olabilir. tıpkı doğuştan engelli olmak gibi birşey yani.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • teoman oraloglu 11 yıl önce Şikayet Et
    hz. lut un kavmi gibi. kafanizin karişmasına gerek yok. bu tür bir rahatsızlık hastalıktır. müslüman olan böyle işlere girişmez.islamda bu tür şeyler yasaktır. ve yasaklanmıştır. hazreti lut kavminin helak oluşu da bu nedenlerden dolayıdır. bu bir nasihattir
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Gürsada 11 yıl önce Şikayet Et
    cennet ucuz değil cehennem luzumsuz hiç değil.. münafikun suresi'nin başlarında, "siz sadece inandık demekle öyle bırakılacağınızı mı sandınız? allah sizden öncekileri de çeşitli sıkıntılarla denemişti ki gerçekten doğru olanları ve yalancıları bilinsin" buyurulmaktadır. fakir olmak çalmayı, yanlız olmak tecavüzü meşrulaştıramayacağı gibi sebebi ne olursa olsun allah'ın yasak ettiği bir işi işlemeye kimsenin hakkı yoktur. bu dünya hayatı baki hayata karsı yok hükmündedir. bazılarımızın hayatını kör, sağır, kötürüm geçirmek zorunda kaldığı gibi bu kişiler allah'ın emrini çiğnemek yerine o işten uzak kalmak zorundadır. nice allah dostu vardır ki mahbu-u baki yolunda evlenmemiş mal mülk edinmemiştir. bu kolay olmadığı gibi allah yakınlığına ulaştıran en sağlam yoldur. tabi alla'a iman ve nizama tabi olmak şarttır.
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • ibrahim güneş 11 yıl önce Şikayet Et
    batılı tasvir. safi zihinleri idlaldir..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • fermanı tan 11 yıl önce Şikayet Et
    batmanlı. bunlar ad ve semud kavmının devamı sapkın kışılıklerdir allah lanet etsin bunlar sorun morun ne demek hepsini asacaksın alllah ın en nefret ettiği gazaba seseb olacak davranışlardır
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • melis 11 yıl önce Şikayet Et
    bazı konularda genel halk kitlesi önünde yayın yapmak sakıncalı olmaz mı?. yurt dışında tahsil yaparken, birisi homoseksüel olduğunu ve müslüman olmak istediğini söyleyen bir email gönderdi, bir üniversitenin müslüman öğrenci listesine. o sırada uzman bir arkadaşımızın sözünü hiç unutmuyorum, ''bazı konuları konuşmak o konuya insanlarda (gençlerde) merak uyandırır ve yapmak için bahane yaratır'' demişti. ''eğer insan gerçekten yardım istiyorsa, gizli olarak gider ve uygun insanlardan yardım alır'' diye de ekledi. bu konuları toplum önünde (çoluk çocuk önünde) tartışıp zaten kıt kalan ahlak değerlerini de çocukları bu konularda meraklandırıp kaybetmesek daha iyi olmaz mı?
    Cevapla Toplam 47 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat