Askeri liselerde neler oluyor?
Askeri liselerde neler oluyor?
Askeri Lise öğrencilerine kurumsal sadakat öğretilemiyor mu? Askeri vesayetin bitmediğinin, sadece uykuya yattığının bir kanıtını merak mı ediyorsunuz?

Yorumlar9

  • hakanasil 11 yıl önce Şikayet Et
    saçmalıklar ülkesi olduk. baba kurmay albay ve bordo bereli tabir edilenlerden. oğul hava harp okulu öğrencisi. baba namazdan şuuuttt ve gooolll. oğul derece yapıyor. mezuniyete 1 hafta kala alsana 3 tane disiplin cezasıııı. hooop şuuuu ve direkte patlıyor. çocuk diyorki sizi dava ederim. artık o hakkım var. diyorlarki mezuniyetini al istifanı hemen ver. onun pilot olması için devlet milletin kesesinden 200 bin tl harcamış neredeyse. f16 bile kullanmış. eee şimdi nerde bilmem ne hava yollarında pilot. babasının yerine ödediği 300 tl civarındaki tazminatı ödüyor babasına. bu nedir. bu çocuk kuleliden beri asker. 7-8 yıldır tanımadınızmı evladnızı. velevki namaz kılan herkes cemaat üyesimidir. cemaatin devlete 1 kastı varmı olmuşmu. bu saçmalıklar ergenekon yavrulukları devam ettikçe bu iş sürecek. ya halkın parasını bu okullara vermeyin. yada bu okulları sivil denetime açın. kulelinin etrafında hiç ezan sesi duyan varmı
    Cevapla Toplam 20 beğeni
  • Hakan Erdem 11 yıl önce Şikayet Et
    askerin sabır testidir ,psikoloji testidir , ve dayanma gücü . malesef subay astsubay sınıflarında bu eğitimler yapılır çünkü askerlerin dayanıklılık ve sabır testlerine tabi tutululurlar dayanamayanlar için elenme söz konusudur , yabancı ülkelerde bile böyledir, sabrını ölçmek, için psikolojik eğitim verirler, elenenler içinde şunu söylemek istiyorum üniforma giyip subay olmak öyle havadan bedava yaşamak değildir üniformayı hakedene verilir , sınavla başarılı olmak sınavı kafanla beyninle kazanmak değildir subay olmak ,bedensel gücün dayanıklılığın test edilir, iyi bir asker kuvvetli bir asker korkusuz bir asker ve subay olmak istiyorsan dayanacaksın
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Mehmet Bodur 11 yıl önce Şikayet Et
    müfredat ve anlayış tamamen değiştirilmeli.... kalıcı çözüm ancak öyle olur. demokrasi dersleri verilmeli bu okulda.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ahmet Fatih 11 yıl önce Şikayet Et
    dikkat. hükümetimizin gözünde ergenekon olayı bitmiştir. dolayısıyla bundan sonra bu tür olayların üzerine gitmeye gerek yoktur. askeri lise öğrencilerinin nasıl yetiştirildiklerinin bir önemi yoktur. nasıl olsa onların general olup darbe heveslerine daha onlarca yıl var.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Muhammed Ali 11 yıl önce Şikayet Et
    vakayı hayriye derim. başka diyecek söz var mı !
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • mehmet bulut 11 yıl önce Şikayet Et
    bizim bu ordu adam olmadıkça. işimiz zor allah yardım etsin
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Hakan Can 11 yıl önce Şikayet Et
    bu malesef mevcut hükümetin ayıbıdır!. yaş mağdurlarına bir kısım hakları verilirken, son anda ilave edilen "yargı denetimine kapalı idari işlemler" lafzı ile, aynı şekilde mağdur olan 2000 kadar kararname mağduru bir anda kapsam dışı bırakılmışlardır. bu lafzı ilave eden malesef mevcut hükümettir. kararname mağdurlarının, askeri öğrenci mağdurların ve diğer tüm asker mağdurların mağduriyetini gidermek birkaç cümlelik bir kanun hükmünde kararnameye bakıyor. 6191 sayılı kanunun ilgili maddesine atıfta bulunan bir kararname. elbette bu da sayın başbakan'ımızın ağzından çıkacak bir söze bakıyor: "halledin!" malesef bu söz de bir türlü çıkmıyor. hoş, haberi bile yoktur kendilerinin, muhtemelen.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Sabit Kal 11 yıl önce Şikayet Et
    en korkunç olanı. ilk fırsatta bütün vesayetler geri gelecek ve ergenekon, er veya geç gene kafamıza konacak. bu vesayetlerin başında ve en tehlikelisi tabiki askeri vesayet, üniversite vesayeti, ticari vesayet, idari vesayet ve tabiki siyasi vesayettir. bunlar gerçek anlamda bitirilmediği ve organizatörleri hala iş başında olduğu için, akp herhangi bir sebeple (iktisadi, terörizm, suriye ile savaş, iran ile savaş gibi) hezimete uğratılır veya ele geçirilirse, o zaman vesayetler çok daha katı, çok daha merhametsiz bir şekilde geri gelecek ve türk milletinin ağzından emdiği sütü burunlarından getirecekler.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • melis 11 yıl önce Şikayet Et
    aynı ülkede iki bağımsız yargı sistemi normal mi?. geçmişte adalet bakanının dahi başbakan talimatı ile savcı ve hakim atamalarında ''torpil'' yaptığını basında okuduk. sivil ve askeri iki yargı aracının, bağımsız ve savaş halinde olmayan bir ülkede olması ne kadar yaygın... abd de, evet, askeri bağımsız yargı var, ancak emparyalist olan bir ülke olup askerleri 4 kıtada savaşan bu ülke için çok normal. abd dışında ki ülkelerin yargı sistemlerinin bu konuda incelenmesi gerekir.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat