Bana müsade ey okur
Bana müsade ey okur
Büyük çoğunluğun, acımasız savaşlar psikolojisine girdiği yıllarda, dünya ömür sürdükçe sürecek süreçten, insanlığın en az hasarla sıyrılabilmesi için, kalemimle alaca karanlığa elimden geldiğince ışık tutmaya çalıştım ey okur.

Yorumlar7

  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    selametle. ALLAH yolunu açık etsin, yaşar iliksiz. hizmetlerin için teşekkürler.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Aslantepeli 11 yıl önce Şikayet Et
    bu ne simdi ?!. shok ettiniz beni sn.iliksiz. yine de yolunuz acik, bahtiniz bol olsun efendim. saygilar
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • noter tasdikli yorumcu 11 yıl önce Şikayet Et
    gidiyor musun şiirden adam. belki fazla rahatsız ettim. asla yeterince teşekkür edemedim. ben hep bu kaldırımda sizi anıyor olacağım. unutmam mümkün mü? her bayram telefonunuzu çaldıracağım ölene dek. yazılmasını beklediğim tek kitabı hızlandırırsanız çok sevinirim. yıldızlar uzaklardan da parlar.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • muhterem al 11 yıl önce Şikayet Et
    doğru sözlü adam. bildiği doğruları çekinmeden söyleyen adam. dokuz köyden kovulmayan ancak çekip giden adam. inşALLAH buradan da gönülsüz çekip gitmiyorsun. öyleyse bile bahtın açık ola.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ahmet Geldi 11 yıl önce Şikayet Et
    alışmıştık.... haber7'ye ve camiaya kıymetli katkılarınız oldu. teşekkür ederiz. ayrılmak kelimesi ne kadar doğru bilmiyorum ama hep buralarda bir yerlerde olacağınızı düşünüyorum. heybesi dolmakta olan adam onları uzun süre taşıyamaz, bir müddet sonra aktarmak ve paşlaşmak ister. özleriz....
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • esat hayaloğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    selametle. yolun açık olsun güzel insan, emekliliğin tadını çıkar
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    hakkımız ne ola ki? varsa da helal olsun. fakat şunu belirtmeliyim ki her müslüman aydın,bilge,potansiyel birikime geldiğinde kabuğuna çekilmeli mi? kalem ve ilim beşikten mezara kadar olmalı değil mi?..kararınıza saygım olmakla birlikte sizin ilminiz dilinizin üzerinde ki lokma gibi olmamalı...yolunuz açık olsun daha güçlü gelmeniz temennisiyle sizler de hakkınızı helal edin.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat