CHP kimin taşeronudur?

  • GİRİŞ20.01.2017 07:46
  • GÜNCELLEME21.01.2017 09:53

Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle kendi dinine, kültürüne, vatanına, milletine ihanet eden, düşmanlıkta sınır tanımayan lanet olası bir ideoloji ve anlayış yoktur.

Muhalefet partileri olumlu veya olumsuz elbette muhalefet yaparlar, bu onların asli görevidir. Ama kendi vatanına ve milletine ihanet etmezler. Türkiye hariç, yok böyle bir parti dünyanın hiçbir ülkesinde. CHP’ nin Türkiye’nin önünde engel olmaktan, sistemi tıkamaktan başka yaptığı hayırlı hiçbir işi yok.

Bir kanun daha mecliste görüşülürken apar topar anayasa mahkemesinin kapısına koşmak, meclis görüşmelerini kilitlemek milletimiz yararına hayır bir iş değil, hayırsızlığın, vefasızlığın, hatta ihanetin ta kendisidir.

Bir partinin halkıyla arası ne kadar açık olursa olsun halkın inanç ve kültürüne karşı bu kadar düşmanca ve olumsuz tavır sergilemesi mümkün değildir. Her parti iktidar olmak için meydanlara iner ve halktan bunun için oy ister. CHP bu malum kokuşmuş anlayış ve yapısıyla iktidar olmamak için topuğuna sıktığının ve mücadele ettiğinin hala farkında değil. İnkârcı, İslam düşmanı bu yapıyla devam ettiği sürece bir gün tükenip nalları göğe dikecek.

Anayasa oylamalarında MHP ve AK Parti bir araya gelerek aralarındaki politik çekişmeleri, zıtlaşmaları bir kenara koyup dondurdular. CHP’nin düşmanlara moral veren ve onları zevklerinden dört köşe eden ‘’HAYIR’’ cı tavrına inat memleket ve milletimiz yararına bir araya gelerek tarihi bir uzlaşmayı gerçekleştirip iki partide düşman çatlattı.

‘’Mesele vatan ise gerisi teferruattır’’ sözünü her iki parti de yerine getirdi. Memleketimizde yıllardır iç çekişmelere, sürtüşmelere, hükümet bunalımlarına, koalisyonlara, darbelere zemin hazırlayan 12 Eylül anayasası yerine kendi özümüze, kültür ve tarihimize, din ve medeniyetimize yakın yeni bir anayasayı yapmak adına büyük bir irade ortaya koydular.

Tarih, yarın ihanet içinde olanları lanetle anacak, bu ülke ve millete için çalışan ve fedakârlık yapanları da saygı ve övgüyle yâd edecektir.

İnanıyorum ki CHP bu yanlışlarının, ihanetlerin, ikiyüzlülüğün, halkıyla cebelleşmenin partisi olmaya devam edecek, gelecek seçimlerde milletimizden güzel bir Osmanlı tokadı yiyecektir. Bittiler zaten milletin nazarında. Bir gün gelip tükenecekler ve kökünden sökülerek tarihin çöplüğüne atılacaklar inşallah.

Hiçbir yer kabul etmez bu partiyi ve zihniyeti dedik ama hiçbir yere tarihin çöplüğü dâhil değil. Aslında oraya atılma hususunda çok geç bile kalındı. Bu arkaik, ortaçağ

zihniyeti layık olduğu yere atılmazsa milletin genetiğini bozmaya, düşmanlarımızı güldürmeye, dostlarımızı üzmeye devam edecek.

Türkiye gelişen ekonomisi, vizyonu ve misyonuyla tarihi rolünü oynamak istemesi Batıyı ve ülkemizdeki taşeronlarını ve yandaşlarını kudurttu. Birgün gerici ve yobaz bu CHP anlayışındakiler hazımsızlıktan toplu halde mide spazmından giderlerse şaşmayın!

Türkiye’nin yeniden büyük Türkiye olması, tarih sahnesine alnı açık başı dik çıkması, kendi coğrafyasına ve mazlumlara sahiplenmesi İngiliz, Fransız, ABD ve İsrail’den önce yerli münafıkları ve batı uşaklarını rahatsız edip çıldırtıyor.

Bize başka bir düşman gerekmez CHP varken. CHP düşman olarak bu millete yeter ve artar bile. Unutmayın! CHP bu milletin sırtına saplanmış altı paslı bıçaktır. Daha ne kadar bu kahrolası zihniyet ve anlayışla birlikte yaşayabiliriz?

Ama ne yapsalar boş. Her zaman olduğu gibi ve olacağı gibi Allahın hesabı onların da efendilerinin de, patronlarının da hesabına galip gelecektir. Buna inanıyorsanız güçlüsünüz ve kimse sizin sırtınızı yere getiremez Allahın izniyle.

Arif Altunbaş , Haber7. 

Yorumlar7

  • Erdem 7 yıl önce Şikayet Et
    Arif Hocam'ın tespit ve temennilerine katılmamak mümkün değil. Bu zihniyeti sıfırlamak belki mümkün olmayacak ama inşaallah yeni sistemde % 25'lerdeki güçleri de pek bir işe yaramayacaktır. Bu millet Cumhurbaşkanlığını onlara rüyalarında bile göstermeyecektir. % 25'in işe yaramadığı görülünce de eriyecek yavaş yavaş tarihin çöplüğüne doğru yol alacaktır. Bunu kendileri de görüyor, bütün gürültü bu nedenle çıkartılıyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin yok olup gitmesini söylerken, bir parti olarak bakmayip, bir zihniyet olarak degerlendirmek gerek. CHP gitmis zihniyeti duruyorsa ´´yandi gülüm ketenhelva´´ Yok eger zihniyet yok olcak diyorsan okadar sansli degiliz (yüzdeyirmibes) %25 oylari var ve bu zihniyet degisimi bizleri bir hayli yoracaga benzer. Dileklerinize yerden göge katiliyorum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    chp zihniyeti nin bitecegi ni düsünen bence ahmak olmali zira chp nin tabani alevi ler sonra islam a karsi olan lar ki bunlari sayabiliriz icimizdeki gizli ermeniler zerdüstler hiristiyanlar sadece islam a degil türk olmaya dahi karsi olan cenahlar bir de bunlara FETÖ yü eklersek bu zihniyetin bitecegini ummak AHMAK isi olur partisi olmayan birumum asiri sol u saymadik daha dhpc tikko devsol vs vs vs VE birde bir birine düsman olan ayni fikirlere sahip olan CIKARPEREST lerimiz var sp bbp gibi 0.3 oaranli particilik oyunu cikarperestler
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Meryem 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP virüsü yok oluncaya kadar bu ülke insanına rahat yok. Allah cc tez zamanda defterini dürsün!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ates 7 yıl önce Şikayet Et
    on numero tesbıtt helal olsun bende ımzamı alltına koyarım bu yorumun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat