2050'de Türkiye haritası böyle olacak!
2050'de Türkiye haritası böyle olacak!
Bir hayal şimdilik bu, ama bu hayalin sahibi Amerika… Bizim kurmayı unuttuğumuz hayali onlar kuruyor ...

Yorumlar13

  • Abdullah Ozturk 12 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler !!!. Sansasyon yaratacak bir baslik sec, 40 bin tane okur cek !!! Iste olay bu. Yazinin icinde leblebi cekirdek olsun farketmez. Ama, yeter ki, baslik muhtesem olsun. Sonra hic ben yazarim yazar diye yirtinmaya gerek yok. Birileri demisse, olcagi icindir, oyle mi? Hadi simdi ben de bir sey diyeyim, bir sonraki yazida da onu yaz. Ne oldu? Olacagina inanmiyor muydunuz dostum???
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Emre Şentürk 12 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir fitne. Bu yazi tam bir fitnedir, biz daha PKKyla basa edemiyorken vatandas ortadoguyuda bize bagladi helal olsun, AKP simdiki ülke sinirlarini korusun satmasin o bize yeter.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Bir dost 12 yıl önce Şikayet Et
    2050 den önce bile olabilir. AK parti hükümeti 10 yıl daha iktidarda kalsın yeter; ben şu anda bile gel "benim egemenliğime gir" dediğinde hükümet olarak istemese de halk olarak bunu isteyecek en az 3 devlet sayabilirim. Bu sayı 10 yıl sonra 7-10 arası olabilir bu hayal değil.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • AŞİYAN 12 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK'ÜN EMPARYALiSTi Mi? SEVE, SEVE !. Yazar türk'ün Gururu, türk'ün ahlak ve fazileti geregi, Türk'ün yayilmaci, isgal ve savas politikalarini, emparyalist hayellerini elbette savunacaktir. Türk'tür ne yapsa yeridir. Türk'ün öldürmeside güzeldir, feth etmeside güzeldir. Cünkü onlara adalet götürmek icin gerekirse onlari öldürürüz. Onlarin ülkelerini isgal etmek mi dediniz?? Hasa, tövbe, tövbe, iki gözüm önüme aksin sadece Onlara adalet götürmek icin ta oralara kadar (amerikan'in yeni osmanli haritasinda gördügünüz yerlere gidiyoruz. Kendimiz icin istiyorsak namerdiz.!! Amerika irak'a kendisi icinmi geldi, elbette hayir. Adalet, Özgürlük, ve demokrasi icin geldi. Bu yazi beni öylesine duygulandirdi ki ailece cocuklari aldik haritaya bakip hüngür hüngür-salya sümük agliyoruz:-(((( :-((((
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • tuncay tezel 12 yıl önce Şikayet Et
    HAYAL DÜNYASINDA YAŞAYAN, BU HARİTAYA HAYAL DİYENLERDİR. Bu harita tam bir gerçek ve 10 senesi var. İnançsızlar, olumsuzlar, kendine güvenmeyenler istemese, inanmasa da.. EĞER MISIR HALKI ERDOĞANIN GELİŞİNİ MİLYONLARIN KARŞILAMASIYLA KUTLAYACAK, LÜBNAN, SURİYE, IRAK, AFGANİSTAN, PAKİSTAN TEK LİDER OLARAK TÜRKİYEYİ TANIMAK İSTİYOR VE LİBYA DAHİL TÜM AFRİKA TÜRK AY YILDIZIYLA GURUR DUYUYORSA... Biz bu gerçekliğe hayal diyenlere acıyoruz.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Mehmet Emin 12 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Editör,. Şu haritayı merak ettik, hani artık koysanız:) selamlar ve saygılarımla
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • murat BİNGÜL 12 yıl önce Şikayet Et
    hayali biraz değiştirelim. bizim hayalimizde de türkiyenin dünyanın en güçlü en kalkınmış en özgürlükçü ülkesi var. ancak başkasının sınırlarıyla savaşla işimiz yok (gerekirse onu da yaparız) herkesin birbirine sevgi ve saygı duyduğu, zekat verecek kimsenin bulunamadığı, mal veya diğer dünyevi menfaatler için insanların birbirine zarar vermediği bir ülke ve dünya hayalimiz var
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • mustafa bulut 12 yıl önce Şikayet Et
    nerde çokluk... iki milletken birbirimizi yiyoruz da o kadar millet bi araya gelince noluruz bilmiyorum ???ayrıca amerika bunu hedeflerken şeriati komple kaldırmanın peşinde gibi duruyor...Allah sonumuzu hayretsin...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • abdullah altaylı 12 yıl önce Şikayet Et
    tabiki tarih tekerrür edecek. size çok teşekkür ediyorum biz hayal kursak da kurmasak da ecdadımızın duaları ve ahde vefaları ile bu topraklarda rahat bir şekilde yaşıyoruz yine aynı dua ve bu ruhu taşıyan insanlarla birlikte allahu teala bize osmanlı devleti alisinin kaybetmek zorunda bırakıldığı bu toprakları miras olarak verecektir evet ne yazıkki kim olduğumuzu son zamanlarda bizlere unutturdular o topraklar zaten bize ait hatırlatmanız için teşekkür ederim
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • murat sungur 12 yıl önce Şikayet Et
    Toprak genişletme fikri orta çağda kaldı. Türkiyede yaşayan insanların dertleriyle uğraşmak yeterince yoruyor insanları zaten.Macaristanı almak polonyaya ulaşmak dertlerin artması anlamına geliyor artık.Aldığın topraklarda yaşayan milyonlarca insanı ne ile idare edip hangi fikir ile ankaraya bağlayacaksın günümüzde aklı başında her insanın olmayacağını bildiği bir safsata.Eski zamanda nüfus azmış istila edilen topraklarda cahil insanlar kolaylıkla idare edilebiliyormuş.O devir geçti.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Aladdin Yenirenk 12 yıl önce Şikayet Et
    Vay uyanıklar!. Adam bir hayal ediyor ve bizde balıklama dalacağız zannediyor. Önemli olan Hayalin bizim hayalimiz olacağını bizim bilmemiz. Haritayı hayal etmekle Türkiyeyi bağımsız ve dost ülkelerle karşı karşıya getirmek ve kardeşlik ilişkilerimizi dinamitlemek demektir. Biz tarihimizi evlerimizde büyüklerimizden biliriz. Amerikadan yada başkasından değil. İlk önce kendileri çıksın Iraktan, Filistinden, Arabistandan, Afganistandan ve Kuzey Afrikadan. İnsan olsunlar insanlık namına çıksınlar. Bölge insanları ne yapacağını kendileri en iyisini bilirler!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ismail alkan 12 yıl önce Şikayet Et
    VEEE.. onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ahmet 12 yıl önce Şikayet Et
    olanı kaybetmeyelimde. fazlasında gözümüz yok
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat