'Ani görev' savaş provokasyonuna dikkat!
'Ani görev' savaş provokasyonuna dikkat!
Savaş lobisinin çok arzu ettiği belki de planladığı bir durumla karşı karşıyayız.

Yorumlar32

  • Muhammed Ali 11 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle doğru !. bu tuzağa düşmeyeceğiz ! ! !
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Velhasılkelam 11 yıl önce Şikayet Et
    uçağın vurulmasını haklı görüyorsunuz galiba???. davutoğlu açıklama yapıyor, ihlal yok, uçağın vurulması 13 mil (28 km) açıklarda oluyor, birden fazla radardan tespit yapılıyor. siz hala türk hava kuvvetlerini suçluyorsunuz. herşey o koltuktan göründüğü gibi değil hoca, uçak 800 km/saat hızla ilerliyor, eğitim ve test uçuşu, bir kaç dakikalık bir kara çıkıntısı uzantısının üstünden geçerken ihlal etmiş olsa bile vurulma bu ihlalden 10-15 dakika sonra ikinci tur dönüşde ve ihlal yok iken oluyor. üstelik yardıma giden uçağımıza da radar kilitliyorlar. buna rağmen siz kimi suçluyorsunuz. bırakın hocam tsk'ya karşı o kadar bir hasmane ve kindar tutum içindesiniz ki, bütün uçaklarımızı vursalar havada ne geziyorlardı diyeceksiniz nerdeyse.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    eyvallah slayer bende sana yakın şeyler yazdım ama bana demediklerini bırakmadı bazı arkadaşlar. katılıyorum sana..
    Cevapla
  • Tezel Yorumluyor 11 yıl önce Şikayet Et
    ortadoğu dünyanın en zor bölgesi, türkiye ise bu bölgenin manevi abisi. elbette çok zor şartlar olacak, çetin olaylar vuku bulacak, imtahanlar ağır geçecek. sabır, akıl, vicdan, karakterli duruş ve büyük hedef olan bölgenin maddi manevi abiliğine niyet etmek önemli. niyeti, duası, davası olmayan bir ülke yok olur. teröre, savaşlara karşı dimdik ayakta duran, aklını, gücünü yitirmeyen olmak önemli. milletimiz milli, ulvi, manevi dava şuurunda yetişmeli. televoleci gençlik kendi derdinde olur, maneviyatlı gençlik kendini kültürce, sanatça, bedence yetiştirir ve allah rızası için ülkesi için çalışır. işte bize bu ruh lazım. maneviyat ruhu lazım.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Melih mücahit 11 yıl önce Şikayet Et
    eli öpülesi nevzat bey,allah senden razı olsun. 1. çok merak ediyorum erdoğan acaba hadiselerin arkasında ki gerçeğin farkındamı.bu fakir buradan defalarca yazdı,türkiye ya kuzey ırak'a ya da suriyeye saldırtılıp,israilin ve güdümündekilerin oyunuyla ağır kayıplar verdirilmek suretiyle hükümet zor da bırakılacak,silivri sakinleri kahraman ilan edilecek,hem silivrinin kapıları açılacak hemde israile isyan eden hükümetten kurtulunacak diye çünkü bu adamların yaptıkları ve planladıkları yapacaklarının teminatıdır. darbe yapmak için bizim uçağımızı düşürmeyi planlayanlar,böyle bir hadisenin gelişini internete düşen ses kayıtları belli ediyordu zaten.adam resmen mossad ın ve bazı istihbaratların işi hallettiğini söylüyordu,biz erdoğan’ın yolsuzluk dosyasını beklerken bu çıkageldi ve şimdi herhalde bavullarını topladılar savaşın stardını bekliyorlardır ama eğer benim bildiğim erdoğan’sa şimdiye kadar eşeğe hiç ters binmedi,yine binmeyecektir.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Melih mücahit 11 yıl önce Şikayet Et
    eli öpülesi nevzat bey,allah senden razı olsun. 2. sayın erdoğan bu fakiri duyuyorsan lütfen tüm bu yerli yabancı sionistleri artık deşifre et ve milletini arkana al. rahmetli menderes’in yaptığı hataya düşme,bilinçsiz bir milletle ve milletten kopuk olarak onlarla baş edemezsin.eğer bu millet daha önceden bilinçlendirilseydi, bir kere bu oyunları oynamaya kimse ne ihtiyaç duyacak ne de cesaret edebilecekti.oyunlar sergileniyor, ak parti ve onun hükümeti bu konularda milleti bilinçlendirmediği için aynı oyun tekrar edilip duruluyor, sebataycılığı bilen bir türkiye’nin ne askeri ne polisi şehit olur,ne sokakları ateşe verilir, nede entrikalar ülkesi olur.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • athen slayer 11 yıl önce Şikayet Et
    bütün uçaklar düşse. hala komplo peşindesiniz. 100 tane uçağımızı düşürseler ankarayı bombalasalar sizler çıkıp savaş sermayesi savaş istiyor deyip olayı komplo olarak gösterip tc devletini komplolar karsısında aciz bir devlet gibi oyalayacaksınız. yıllardır her başımıza gelenlerde böyle yazarlar çıkıp provokasyonmuş şuymuş buymuş deyip milletin itibarını sıfıra indirdiler . tc devleti artık kendi başına karar alamaz hale geldi . neden , böyle yazarlar yüzünden. tc devleti kimin devleti türk milletinin mi yoksa nato nun mu? hakettiğimiz özür bile gelmedi bu ne acizliktir ne sorumsuzluktur. devlet kendine acilen çeki düzen versin.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • kamil hisarlı 11 yıl önce Şikayet Et
    bu ihtimal gerçek dahi olsa uçağı suriye vurmuştur. maksadı bizi test etmek, planları uçaklarını vurdum bişey yapamadılar deyip halka güçlüyüz mesajı vermek. evvela şunu unutmayalım, düşmanlığı tescilli suriye rejimi yığınağı görmeden apoya desteğini kesmedi. zira yığınağı görünceye kadar hala fırsatım var diyecek bir tiynettedir (onları tahlilde fırsat ve düşmanlık kilit kelimedir). nota ve ultimatom ile geçiştirilirse bu tam da onların hesabına uygundur. bu bir fırsatım var mı testidir, zor oyunu bozar. bu nedenle nato ve türkiye ciddi bir yığınak ve kritik baskınlarla suriyeye ezici bir cevap vermelidir. zaten bu ciddiyeti bir vaka olarak görünce suriye rejiminden kimseyi ortalıkta göremezsin, toz olurlar. şam sokakları da türk ve nato bayraklarıyla dolar. bu olayı suriyenin cami duvarına işediği gün haline çevirmek onların planlarını tersyüz eder..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • faran 11 yıl önce Şikayet Et
    politikanın nifak dolu dehlizleri.... öfke ile kalkan zarar ile oturur...çok parametreli bir denkleme alternatifli,analitik bir akılla yaklaşmak gerek.. bizi zamansız öpen enişteler ile içerideki kuyruk açısı çeken cenah kısa sürede iş tutabilir haliyle çok daha büyük bir 'öpücük' gelebilir...aman ha
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Muhammed Ali 11 yıl önce Şikayet Et
    savaş lobisi iş. başında dikkat !
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • cicekabbas 11 yıl önce Şikayet Et
    kasket. bilirsin düşmanın tehlikesi açıktır.fakat içeriden çıkacak rakibe aman verilmemeli.vesayetin din bulamaçlısı.hayırlı olsun.ah suriye sınır komşusu olmayacaktın....tükürüümüzde boğardık.şu düşen uçaklarda nedense fırlatma koltuğu heralde hiç bulunmuyor.belki de üretici firma opsiyonel veriyordur.yolcu hava yastığı elektrikli cam ayna gibi.ilginç değil mi.uçak oluyor tabut.uçan tabut.fırladı kurtuldu denmeside erkekliğe dokunur.namus vatan millet tüyü bitmemiş yetim hakkı edebiyatı da iyi gider.şehitin ardından.ya da elemanların reaksiyon süreleri çok uzun.ne olduğunu anlayana kadar çakılmış oluyorlar.bu da neyin göstergesi dersin.profesyonelliğin mi.yoksa savaş kamuflaşlı gezinti tur uçuşunun mu.ayşe tatilden hiç dönmediki ülkeme.bir değil iki değil.
    Cevapla
  • cicekabbas 11 yıl önce Şikayet Et
    başlık. çorbacı (e) paşaların bile kafası bu kadar çalışıyorsa.muvazzafında haydi haydi çalışıyordur.eski zamanlarda dost ve kardeş ülke aynı anda müttefik yunan varıdı.palikaryayla yaz aylarında personel sinek avlamasın diye köpekleri salarlar.it dalaşı.boğa güreşi.amiral battı.tavla felan oynarlardı.ada kapmaca.kayalık tutmaçada vazgeçilmezdi.iç dış tehdit algısı yok olunca asker kafası kesilmiş kümes hayvanından farksızlaşır.teknoloji iha radar uçak.kim kimi niye vuracak.rutin eğitim ve karakol faaliyetinden başka ne iş yapılacak.abd gibi merkezden onbinlerce km uzakta operasyon mecalide yok.neredeyse her iyiyi kendinden her kötüyü başkasından bilen aşırı uyanık bir sporda tepede.yani darbeyle zorbeyle korkutmakta korkuluğa döndü.hem ağalar ve yayın organları bile buna inanmıyor.işlerine gelirse seçim geçim öncesi puan getirecekse kullanıyor.peçete gibi atıyor.
    Cevapla
  • SABIR SABIR 11 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı - memlük savaşı da kan döktü.. şam üzerinden mısıra ulaşıldı ve memlük sultanlığına son verildi. ozamanlar bir de şamda muhyittini arabi katlinin kıyası uygulandığı söylenir. bu günkü tablo ya göre, şamda nusayri azınlık, arabistanda mütezile katılmış harici tarzı bir azınlık, mısırda bizdeki gibi batıyı kıble yapmış azınlık, iran ise yaptığı dvrimden dolayı rusyaya gebe, yemende bir kabile yönetimi, cezayirde fransız hayranı batıcı zümre, ve sonuçta olacağı buydu. sonraki hamdele ne düşünmüşler zafer onu çözmede ve yapacağın hamleyi kavrayamayacak duruma düşürmekte.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • erdal 11 yıl önce Şikayet Et
    ben ilk duydugum da da su an da ayni seyleri dusunuyorum. olay basit bizi savasa sokmaya calisanlardan alinan destegi kullanan hain askerler var bu ucagimizi o bolgeye yollayip vurulmasini sagladilar sonucta hukumet savas ilan etse zarar gorucek etmese korkak bakin israile vurmadi hade guclu idi suriyeye bile vuramisyo denecek yani tek amac hukumeti dusurmek
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    sezai yazı ile söyleyeceğim tek şey var. hocam, balyoz darbe planından bahsediyor ya hani, işte o plandaki uçak senaryosu suriyede gerçekleşiyor ama bir farkla, bu iş hükümet işi plan alınmış kopya çekilmiş. ordu mordu derin ilişkiler değil.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat