Bırak beni haykırayım!
- GİRİŞ01.08.2014 09:07
- GÜNCELLEME02.08.2014 12:50
İsrailin Gazzede yaptığı zulmü aç ve uyuz sokak köpekleri görse en azından bu zulme rıza göstermez, isyan eder, öfke ile katil İsrail askerlerine saldırırdı.Ülkesi işgal edilen, evi yurdu yıkılan, annesi babası, aile ve efradı katledilen Filistinlinin kendini savunması en tabii insani bir haktır.
Gazzedeki İsrailin soykırımını destekleyenler hayvandan da aşağı mahluklardır. Bu vahşet karşısında susanlar ise insanlıktan nasibini alamayan dilsiz şeytanlar ve zavallılardır.
Amerika ve Hıristiyan Haçlı Birliği İsrail'in işlediği tüm zulüm ve katliamlardan, bizzat Siyonist rejim kadar sorumludurlar. Şımarık İsrail yaptığı bütün saldırılarda yalnız değildir.
Filistin sorununun iki tarafı vardır. İşgalci İsrail ve onun arkasındaki sömürgeci Haçlı Birliği ile Elli yıllıdır katledile katledile bitirilemeyen bir avuç Filistinliler. Filistinlilerin yanında da iki gurup var. Allah için Filistinli kardeşlerine yardım eden ve onların acılarını yürekte duyan Müslümanlar ve mazlum Filistin halkının yanında olduğunu söyleyen diğer insanlar.
Gazze'de Müslüman anaları ağlatan zalimlerin analarını ağlamadıkça, bu dünyada adalet yerini bulmaz. Siyonist katiller çocukları ve masum insanları öldürmenin ne demek olduğunu ancak onlar da bu acıyı tadınca anlayabilirler.
Güce başvurarak her sorunu çözeceğini zanneden Siyonist anlayışla, yine güç ile her şeyi halledeceğini sanan Romalı diktatör anlayış ve onun uzantısı Haçlı Faşizmi ancak gücün dilinden anlar. İnsaf, merhamet, acıma duygusu onlara göre zayıfların, çaresizlerin retoriğidir.
Onların litaratüründe bu gibi duygu ve duyarlılıklara, düşünce ve hassasiyetlere yer yoktur. Güç kimin elinde ise haklı odur. Onlara göre hak haklının malı değil, güçlünün malıdır.
Haçlı seferlerinden bu yana İslam dünyasına fırsat buldukça saldıran ve topraklarımızda her türlü işgal, sömürü ve zulüm yapan batılıların gerçek yüzüdür bu.
Ne zaman ki zayıf ve güçsüzdürler o zaman sinsi bir yılan gibi sokulurlar merhamet kanatlarımızın altına. Ne vakit güçlenir ve kuvvetlenirlerse zehirli bir yılan ve akrep gibi iğnesini batırır bedenimize.
Bu gün İslam aleminin zayıf düşmesinden faydalanarak dünyanın her yerinde katil kurşunlar gibi geliyorlar üzerimize üzerimize. Her yerde Müslümanların yurdu işgal edilmiş, her yerde kardeşlerimizin kanları akıyor. Her yerde döktükleri kan sıçrıyor üzerimize.
‘’Bizim savaşta bile vazgeçemeyeceğimiz değerlerimiz vardır’’(Aliya İ.B) ama, kardeşlerimizin haksız yere kanlarını döken katillere haddini ve hududunu bildirmekte savaşta vazgeçemeyeceğimiz değerlerdendir.
Baskı ve zulüm altında yaşamak Filistinlilerin kaderi değildir. Yeryüzündeki Müslümanların hepsinin ayağa kalması, Filistin gibi zulüm altında inleyen kardeşlerini bu zulümden kurtarması inanç ve imanının bir gereğidir.
Zulüm ilelebet sürmez, sürdürülemez. İsrail döktüğü bu kan gölünde boğulacak Siyonist rejim elbet bir gün yok olacaktır.
Arif Altunbaş, Haber7. Com
arifaltunbas @hotmail.com
@arfaltunbas
Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol