Bu darbe Amerikan darbesidir

  • GİRİŞ22.07.2016 08:18
  • GÜNCELLEME23.07.2016 10:00

Bu ihanet darbesi de tek başına FETÖ örgütünün yaptığı bir darbe sanmayın. Bu darbenin arkasında ve üst aklı bizzat şerefsiz Amerika’nın ta kendisidir.

Her zaman olduğu gibi darbe yapan rütbeli askerler de dâhil olmak üzere darbe kararını alanların tam olarak kim olduğunu kimse bilmez. Ya ordu içindeki emir komuta zinciri veya ordu içinden çıkan birkaç darbeci generalin peşine takılırlar. Bu oyunu sadece üst düzey kukla ve piyon olarak kullanılan darbeciler bilir.

Darbenin ilk günü ABD 'nin duruşu net değil, bekle gör modunda ortada idi.Darbecilerin başarıya ulaşması için sessiz bir bekleyişleri vardı. İncirlik üssünden kalkan tanker uçaklar ile Cumhurbaşkanının uçağının koordinatlarının ABD den canlı yayınında dünyaya nakledilmesi, uçağın koordinatlarının bile verilmesi, ABD ‘nin devlet yanlısı basının darbeciler tarafını destekleyen yayınlar yapması darbecilere yapılan en açık bir destekti.

Cumhurbaşkanımızın halkımıza ''sokaklara inin'' dediğinden sonra bütün Türkiye’nin sokaklara, meydanlara, önemli ve stratejik tesislere yürüyüp ölüm pahasına da olsa vatanını milletini savunması, darbeyi püskürtmesi darbeci askerler ve onları destekleyen FETÖ' cülerin beklemediği bir durumdu.

Nasıl oluyor da arkasında Amerika gibi bir güç olan, yıllardır bütün ayrıntı ve detaylarına kadar planlanan, hazırlanan bir darbe Türkiye’de ilk defa başarısız oluyordu. Bu mesele onlarla birlikte bütün dünya şaşırdı.

Allaha cc inanmış, iman etmiş ve teslim olmuş bir milletin hiçbir güçten korkmayacağını, ihanet ve dalalet üzerinde bir araya gelenlere asla boyu eğmeyeceğini düşünemediler.

FETÖ bağlılarının Allah ile irtibat içinde olduklarına inandıkları Pensilvanyadaki sahte Mehdileri de bunu düşünemedi. Bazıları darbe başarılı olsun diye kim bilir ne beddua ve dua ettiler, darbe bekleyen taraftar kaç bin cevşen okudu Allah cc bilir. Ama hiç birisi tutmadı. Çünkü Allah cc zalimlere yardım etmez.

Allah cc İslam düşmanları ile iş tutanların, ikiyüzlülerin, ülkesine ve milletine ihanet edenlerin, İslami hakikatleri sulandıranların, cemaatinin menfaat ve çıkarlarını ümmetin menfaati ve çıkarları üstünde tutanların oyun ve hesaplarını işte böyle duaları ve bedduaları gibi boşa çıkarır.

Kırk yıldır, ''İslam için çalışıyoruz'' diye milletimizi kandıran, onları soyup soğana çeviren holdingler kuran, okullar, şirketler, yurtlar ve bankalara sahip olan, dünya çapında bir servet ve imparatorluk kurmaya çalışan bu cemaat liderinin gerçek yüzü bu darbe ile apaçık meydana çıktı.

Masum çocukların(!) ne kadar cani bir ruha sahip olduklarını, tertemiz zararsız insanların(!) ne kadar hain olabileceklerini, karıncayı bile incitmekten sakınan (!) ufuk süvarilerinin savaş uçaklarıyla, tanklarla ve ağır silahlarla kendi anne, baba ve kardeşlerini, kendi milletini nasıl canice katlettikleri gördük.

Düşman siperlerini bombalar gibi kendi meclisini, kendi Genelkurmayını, Emniyet müdürlüğünü, Cumhurbaşkanlığını, vatandaşını, polisini nasıl bombaladıklarına millet olarak şahit olduk.

Amerika’nın, Avrupa’nın şerefsiz basını ve medya organları kendi savaş uçaklarımızın halkımızın üzerine yağdırdığı bomba ve kurşunlardan, tankların üzerinden çiğneyip geçtiği insanlardan, şehit edilen 246 masum insanımızdan ve 1550 yaralı kardeşimizin nasıl vurulduğundan hiç bahsetmiyor.

Batı basını ekranlarında darbecilerin suratındaki ve vücutlarındaki morlukları, darbeci askerlerin halkımız tarafından teslim alınıp pataklandığını, yere yatırılıp üniformalarının sökülerek atlet külot bırakıldığını göstererek, ''Erdoğan otoriterleşiyor'' diye manşet atıyor.

Türkiye ve milletimiz düşmanı Haçlı köpekler ''Darbe başarılı olamadı'', ''Erdoğan düşürülemedi'', ''Türkiye’nin önlenilemeyen yükselişi durdurulamadı ''diye ağızlarından salyalar akıtarak kuduruyorlar. Yayın ve basınlarında Türkiye ve Erdoğan aleyhinde akla hayale gelmedik yalanlar ve iftiralarla çılgınca saldırıyorlar.

Amerika’sı da, Fransa’sı da, Almanya’sı da, İngiltere’si de aynı Haçlı Blok’unun siperlerinde Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a karşı nişan almış durumdalar. Yanlarında da kin ve öfkelerinin gözlerine perde çektiği, ihanetlerine yenilerini ekleyen, Haçlılarla birlikte hareket eden CEM SULTAN ve onu ihanet çetesi var.

Ey Milletim bu darbecilerin, onlara yardım ve yataklık yapan ve içimize sızmış bu tapınak şövalyelerinin saldırı ve ihanetlerine asla fırsat verme!

Uyanık ol! Uyanık kal! Uyuyanları da uyandır!

FETÖ’NÜN TAPINAK SOVALYELERİ

Avrupanın şerefsiz basını ve medya organları kendi savaş uçaklarımızın halkımızın üzerine yağdırdığı bomba ve kurşunlardan, tankların üzerinden çiğneyip geçtiği insanlardan, şehit edilen masum 246 insanımızdan ve 1550 kahraman yaralı kardeşimizden hiç bahsetmiyor.

Batı basını ekranlarında darbeci askerlerin halkımız tarafından teslim alınıp pataklandığını, yüzlerindeki morlukları, yere yatırılıp üniformalarının sökülerek atlet kilot bırakıldığını göstererek, ''Erdoğan otoriterleşiyor'' diye manşet atıyorlar.

Batıların gözünde şehit olanlar, yarlılarımız ve üzerlerine bombalar yağdırılan Müslüman halkımız suçlu, hain darbeciler ve onlara yardım ve yataklık yapan yerli ve yabancı ajan kışkırtıcı yavşaklar masum olarak gösterilmeye çalışılıyor. Onlara göre; ( Tote Muslim, gute Muslim) ''en iyi Müslüman ölü olan Müslüman’dır.''

Türkiye ve milletimiz düşmanı Haçlı köpekler ''Darbe başarılı olamadı'', ''Erdoğan düşürülemedi'', ''Türkiye’nin önlenilemeyen yükselişi durdurulamadı ''diye ağızlarından salyalar akıtarak kuduruyorlar. Yayın ve Basın organlarında Türkiye ve Erdoğan aleyhinde akla hayale gelmeyecek yalan,  iftira ve karalamalarla saldırılara çılgınca devam ediyorlar.

Amerikada da, Fransada da, Almanyada da, İngilterede de durum aynı fark etmiyor.  Hepsi birden Haçlı Blok’unun siperlerinde Türkiye’ye ve Tayyip Erdoğan’a karşı nişan almışlar kin kusuyorlar,  düşmanlıklarına ve düşmanca davranmaya devam ediyorlar. Yanlarında da ihanetlerine yenilerini ekleyen Haçlılarla birlikte hareket eden sahte Mehdi CEM SULTAN’LARI ve cemaat bağlılarından oluşan ihanet çetesi var.

Ey Milletim!

Bu darbeciler; istiklalimize ve istikbalimize göz diken düşmanlardır. 

Bu darbeciler; milletimize, ordumuza ve yurdumuza saldıran hainlerdir.

Bu darbeciler; yabancı düşman güçlerin aramıza sızmış ajanlarıdır.

Bu hainler; kendi annesini, babasını ve halkını katledecek kadar gözü dönmüş canilerdir.

Bu darbeciler; dış güçlerin hesabına çalışan provokatörler ve piyonlardır.

Bu hainler; gerçekten ikiyüzlüdür, içi başka dışı başka Müslüman görünümündeki münafıklardır.

Bu hainler; sinsice içimize sızmış tapınak şövalyelerinden farksız zalimlerdir.

Arif Altunbaş - Haber 7
arfltnbs@hotmail.com

Yorumlar2

  • Veli Koçer 7 yıl önce Şikayet Et
    ''Ey Milletim! Bu darbeciler; istiklalimize ve istikbalimize göz diken düşmanlardır. Bu darbeciler; milletimize, ordumuza ve yurdumuza saldıran hainlerdir. Bu darbeciler; yabancı düşman güçlerin aramıza sızmış ajanlarıdır. Bu hainler; kendi annesini, babasını ve halkını katledecek kadar gözü dönmüş canilerdir. Bu darbeciler; dış güçlerin hesabına çalışan provokatörler ve piyonlardır. Bu hainler; gerçekten ikiyüzlüdür, içi başka dışı başka Müslüman görünümündeki münafıklardır. Bu hainler; sinsice içimize sızmış tapınak şövalyelerinden farksız zalimlerdir.'' Eyvallah Sayın ağabeyim. Aynen katılıyorum.
    Cevapla
  • AHMET 7 yıl önce Şikayet Et
    Ezeli atalarımızdan beri bu haclı ve tapınakcılar bize karşı hiç boş durmadan saldırıları devam ettirmiştir, ve bu günde devam ettirmektedir. Bizlerde her zaman mücadelemizi verdik. Yüce rabbim biz müslümanları bu kefere sürüsüyle hep mücadele içinde bıraktı, ALLAH CC hakkımızda hayırlı olanı versin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat