NATO bizim neyimiz oluyor?

NATO, ABD ve batılı müttefiklerinin çıkarlarını koruma ve savunma adına kurulmuş bir haydutlar çetesidir.

  • GİRİŞ05.08.2016 07:42
  • GÜNCELLEME06.08.2016 10:23

NATO, batının doğudaki işgal ettiği ve sömürdüğü topraklardaki egemenliğini ABD güdümünde sürdürmek için faaliyet gösteren uluslararası bir terör örgütüdür.

NATO, vahşi batı medeniyetinin Asya, Afrika ve Güney Amarikadaki zayıf ülkeler üzerindeki baskı unsuru ve onları hizaye getirmek için kullanılan bir sopadır.

NATO bir barış örgütü değil, bir savaş örgütüdür. İslam ve üçüncü dünya ülkelerindeki darbelerin ana finansörü, akıl hocası ve destekçisi, Ortadoğudaki savaşların baş aktörüdür.

NATO bir şer ve fitne örgütüdür. Oradaki hiçbir ülke bizim dostumuz değildir, olmamıştır ve olamaz da.

NATO ile ne vatanımızı koruyabilir, ne de onunla bir savaşa girebiliriz.Onunla birlikte olmak yılan ile, birlikte aynı çuvala girmektir.

NATO ‘nun Türkiye’de olması, düşmanın sınırlarımızın içinde olması demektir. Truva’nın atı gibi, tapınak şövalyeleri gibi, Hasan Sabbah’ın haşhaşileri gibi içimize sızmış ikiyüzlüler çetesi bu çakallara güvenmek, ihanetlerin en büyüğüdür.

Biz, Türkiye ve İslam ülkeleri olarak kendi savunma hattımızı ve organizasyonumuzu kuramadığımız sürece NATO’nun ve doğulu batılı şer güçlerin baskı, tehdit ve saldırılarından emin olamayız.

Bağımsızlığına ve özgürlüğüne düşkün bir millet kendi savunmasını ve güvenliğini dost görünen düşmanlarına emanet edecek kadar bir gaflet ve dalalet içinde bulunamaz.

Kurulduğu günden beri Amerikan emperyalizminin, vahşi batı uygarlığının cellat’ı olarak zayıf ve masum milletlerin yeraltı ve yerüstü zenginliklerini sömürmek için silahlı bir baskı, tehdit ve tedhiş gücü olarak görev yapmış NATO ve onun üyeleri de uzaktan yakından bu zulüm aparatına yardım ve yataklık etmiş, onun yaptığı zulümlere ortaktır.

NATO batının çıkarları için savaşan resmi bir Mafia örgütüdür. Savunma birliği adı altında birçok dolapların döndüğü bir tedhiş, darbe, baskı ve işgal ordusu olarak insanlığın yüz karası olmaya devam ediyor.

Ortada Kominizm tehlikesi, Sovyetler Birliği yok. Pekii, NATO kime karşı birleşiyor, kime karşı hazırlık yapıyor, kime karşı bir araya geliyor ve rakipsiz Sumo güreşçisi gibi kime karşı savaşıyor?

Elbette uyanan, gelişen, büyüyen ve kendi medeniyetini kurmak için çalışan islam ülkelerine başta Türkiye’ye, İran’a, Pakistan’a karşı…

Unutmayalım FETÖ terör örgütünün ve hainlerin de arkasında bu karanlık örgüt var. PKK ve YPG ’nin, bir çok solcu örgütlerin arkasında olduğu gibi.

Arif Altunbaş - Haber 7

arfltnbs@hotmail.com

Yorumlar3

  • sagduyu 7 yıl önce Şikayet Et
    Süper bir yazı,
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Selamettin Karaaslan 7 yıl önce Şikayet Et
    En kısa zamanda NATO denilen bu akrepler birliğinden Türkiye olarak ayrılıp, dost ve kardeş bildiğimiz ülkeler ile birlikte oluşturabileceğimiz bir savunma birliğini kurmak bu darbeden sonra bize farz olmuştur.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum..bu nato cetesinden cok acil bir şekilde kurtulmalıyz
    Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat