Mazlumun ahı devirir şahı

  • GİRİŞ09.09.2016 07:04
  • GÜNCELLEME09.09.2016 15:31

Mazlumun ahı devirir şahı 15 Temmuz darbesinin ve darbecilerinin bu ülkeye ve insanımıza yaptıkları ihanetleri, zulüm ve kötülükleri işgal orduları bile yapamamıştır FETÖ’cülerin darbeden aylar, yıllar önce ayak oyunları, algı operasyonları, kalleşlikler, ajanlıklar, provokatörlükler, yaptıkları yalan ve iftiraları İslami, ahlaki ve insani olarak hiçbir yere sığdırmak mümkün değil.

Ardı ardına gelen ihanetlerle düşüremedikleri Erdoğanı, en son darbe girişimi ile halletmeye çalışmaları kendileri için de bir intihar niteliğinde oldu.. Darbe günü yaptıkları katliamlar insanlık adına vicdanları kanatan, hukuk adına baştan sona izahı olmayan, islam adına hiçbir yere sığdırılamayan alçakça bir ihanet, canice bir katliamdır. Yarım asırlık bu karanlık yapılanma 15 Temmuz sabahında gün gibi ortaya çıkması F.Gülenin de maskesini düşmüş, gerçek yüzünü ortaya çıkarmıştır.. Gülen ve taraftarları en büyük darbeyi önce kendilerine, sonra milletimize ve ülkemize vurdular.

Okları yaydan çıktı ama hedeflerini vurmasına Allah cc müsaade etmedi Darbeciler bumerang atışı ile kendilerini vurdular. Bu vesile ile oklarının eğri, yaylarının yamuk, kemankeşlerin doğru yolun sapık kolu olan FETÖ ihanet şebekesi ait olduğu ortaya çıkarak tescillendi.

Bu darbe ile kimler hain ve kimler ihanet şebekesine bağlı katiller ordusunun mensubu olduğu belli oldu. Darbe sonrası çıkarılan OHAL kanunları ile birlikte FETÖ örgütü ile birlikte onlarla uzaktan yakından alakası olmayan birçok masum insan da işinden atıldı ve görevinden alındı. Asker, polis, hâkim, savcı, öğretmen, memur binlerce insan bu arada mağdur oldu. Kurunun yanında yaşın da yanması ne adaletle, ne ahlakla, ne insanlıkla, ne de başka bir kelime ile izah edilemeyecek kadar açık bir haksızlık, hukuksuzluk, hatta hukuki bir cinayet, zulme varan bir cürümdür.

Devlet içindeki ideolojik kamplaşmalar, kriptolar, bürokrasi içindeki hasetlikler, şahsi ve nefsi hesaplaşmalar, çekememezlikler… gibi daha birçok nedenlerden dolayı bu ve bunun gibi yanlışlıklar darbe dönemlerinde yapılan yanlışlıklardan bazıları... Cumhurbaşkanımızın dediği gibi at izi, it izine karışmıştır. At izinin, it izine karışması ilelebet mazeret sayılamaz.

Tutuklamalarda yapılan olası yanlışlıkların farkına varan Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Açığa alma yarışına girmeyin’’ diye valileri uyardı. Ayrıca, "PKK ile FETÖ'nün, DEAŞ ile DHKP-C' nin bizim nezdimizde bir farkı yoktur. Hepsi de ülkemizin, milletimizin, bayrağımızın, vatanımızın, devletimizin düşmanıdır’’ diyerek valilerin dikkatini FETÖ yapılanmasının dışındaki diğer terör örgütlerine de yöneltmesi gerektiğini vurgulaması önemli idi. Özellikle mağdurların ve mazlumların kısa zamanda suçluların içinden ayıklanması, adaletin gerçekleşmesi açısından önemlidir. Geçikmiş olarak gerçekleşen adalet adalet değildir.

Arif Altunbaş / Haber 7

arifaltunbas@hotmail.com

Twitter @arfaltunbas

Yorumlar1

  • Vanlı Adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c. hamd olsun ki Allah kul hakkını af etmiyor Gerçek adil olan Yalnız ve yalnız Allah c.c. dur -İyiki ahret var zulüm ile abad olanın ahiri berbad olur Her cuma Hoca en son ne der ey insanlar Allah c.c. adaleti emreder cuma ya gidipte zülüm edenler elbet ahirette hesabını verecek mazlum olanların yardımcısı süphesiz Allah c.c. dur
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat