İsrail ırkçı faşist bir terör devletidir

.

  • GİRİŞ14.05.2021 11:30
  • GÜNCELLEME16.05.2021 09:05

Tarihte en çok sürgüne ve takibe uğrayan  bir millet olarak Yahudiler terör devletleri İsrail vasıtasıyla Filistin'de hak, hukuk ve kanun tanımıyor. Müslümanlara karşı saldırı, zulüm, işgal ve istilalarını Hitler Faşizmini aratmayacak bir barbarlık ve vahşet içinde tüm dünyanın gözü ününde sürdürüyor.

Kuruluşundan zamanımıza kadar batılı güçlerin yardım ve desteği ile Kudüs’e ve Filistin'e yerleşen Yahudiler, burada zehirli bir engerek yılanı gibi çöreklendi.  Müslümanların evlerini ve yurtlarını zorla ellerinden alıp Filistin dışından getirdikleri göçmen Yahudileri gasp işgal ve istila ettikleri buralara yerleştirdi.

Haksızlıklar, hukuksuzluklar, zulümler, işkence ve katliamlar karşısında dünyanın en demokratik, hukuka ve insan Haklarına en saygılı denilen kurum, kuruluş ve devletler bu vahşetler ve barbarlıklar karşısında sustular. Hatta; bu barbarlığı alkışladılar. Başlarına Almanya'da, Polanya'da, Ispanya'da, Rusya'da bela olan yahudileri bu yolla  buralara postaladılar.

Müslümanların en kutsal ayı Ramazan’da, en kutlu şehirlerinden olan Kudüs’te, en önemli olan mabetlerinden birisi olan  Mescidi Aksa’da, Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesin’de ve Ramazan Bayramında İsrailli yahudiler sivilleri, istihbarat ve askeri güçleri sokak ortasında ve mabetlerimizde Müslümanları katlettiler. Havadan, karadan ve denizden başlattıkları ırkçı faşist saldırılarla bir soykırımını sürdürerek uluslarası bir savaş suçu işliyorlar. Koruyucu ve kollayıcı batılı emperyalist devletlerin basın ve yayın organlarının, diplomatik misyonlarının gözleri önünde gerçekleşen bu cinayetler ters yüz edilerek, İsrail mağdur, Filistinli Müslümanlar ise dünya kamuoyuna saldırgan barbarlar olarak gösteriliyor.

Bugün Ramazan Bayramı Filistin'i Müslümanlar ve Mescidi Aksa İsrail devleti kurulduktan beri bugün olduğu gibi her gün zulüm ve işkence içinde yaşıyor. Aparteiht Yahudi devletinin zulmü, baskısı ve katliamları altında Filistin ve Mescidi Aksa kan ağlıyor. Emperyalizmin kolonyal devletcikleri; Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Fas, Suudi Arabistan'ın yöneticileri gibi müstemleke valileri sözde krallar, prensler, sultanlar, emirler ve devlet yöneticileri İsrail'le barış anlaşması yapmanın keyfini çıkararak adeta bu zulmü alkışlıyor.

Ortadoğu bir yandan ABD, İsrail, Fransa ve İngiltere başta olmak üzere batılı Siyonist ve Haçlı çeteleri tarafından kuşatılıyor. Afganistan, Irak, Suriye, Libya, Mali, Somali, Kıbrıs, Keşmir, Yemenle birlikte coğrafyamız vekalet savaşlarıyla bir yangın yerine çevriliyor. Yanan sadece Filistin ve Mescidi Aksa değil yüreğimizle birlikte bütün coğrafyamızdır. Azizi Milletimiz ve onurlu ümmetimiz; Karabağ’da Ermeni taşnaklarına, Kıbrıs’ta Rum palikaryalarına, Ege’de Yunan çakallarına, Filistin’de Yahudi sırtlanlarına, Keşmir’de Hintli akbabalara, yurdumuzun güneyinde PKK ve teferruatı leş kargalarına boğdurulmak isteniyor. Yangına verilip yakılıp yıkılmak istenen bizim evimiz, yurdumuz, ülkemiz, vatanımız, malımız mülkümüz, canımız, namus, bayrağımız ve şerefimizdir. Susturulmak istenen; Ezanımız, Kur’anımız, İslam'ın bayrağı olan Türk milletinin sesidir.

Afrika’da, Uzakdoğu’da Asya’da, Latin Amerika’da huzursuzluk çıkaran, politika üreten, fitnenin bezirganlığını yapanlar Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren aynı siyonist ve Haçlı alçaklardır. Bu şer güçlere karşı en onurlu ve şerefli bir duruş sergileyen Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onun Başkumutanı Recep Tayyip Erdoğan, kahraman askerlerimiz, şanlı  polislerimiz ve yiğit milletimiz bu düşman güçlerin en hoşlanmadıkları devlet ve insanlardır.

Dikkatle izleyin! Yurt içinde ve yurt dışındaki Erdoğan düşmanlığının bağlantıları ve kökleri Türkiye'den Paris’e, Londra’ya, Wasington’a, Berlin’e ve Tel Aviv’e kadar uzanır. Osmanlıdan bu zamana kadar ülkemizde bolca bulunan iki yüzlü mankurt sözde aydınlar, politikacılar ve yerli münafıklar batı emperyalizminin ileri karakolları olarak milletimizin içinde faaliyet göstermektedir. Bu sahte kahramanlar demokratik ayak oyunları ve hilelerle yalan ve iftiralarla iktidarı ele geçiremediklerinde 1960, 1980, 28 Şubat ve 15 Temmuzda olduğu gibi son umutlarını batı güdümlü darbelere bağlıyorlar.

Millet olarak biz, çok net ve çok iyi biliyoruz ki; daha Haçlı savaşları bitmedi. Onun için Alpaslan’ın, Selahaddin’in, Kılıçarslan’ın, Nureddin Zengi’nin çocukları olarak biz bu coğrafyada zalimin ve zulmün başının belası olarak hep var olduk ve hep var olmaya devam edeceğiz. Zalimler ve münafıklar, Haçlılar ve Siyonistler kudursa da; iyi ki varsın Başkan Erdoğan, kahraman milletim, şanlı ordum ve yeryüzünün yüz akı ülkem; Türkiye'm.

Kahrolsun Faşist İsrail ve onu kucağında besleyen Haçlı emperyalistler… Allah'ın cc izniyle…gün gelir ve hesap sorma zamanı bize de gelir. Şimdi, milletime ve İslam ümmetine hesap soranlara bir gün hesap verme zamanı da gelir,

Daha güzel, daha mutlu, daha umutlu yarınlara dilek ve temennisiyle milletimin ve İslam ümmetinin bu buruk Ramazan Bayramını kutluyor; ‘’Yarınlar bizimdir, elbet bizimdir/ Gün doğmuş gün batmış, ebed bizimdir.’’ (NFK) diyorum

Arif Altunbaş, Haber 7

Yorumlar3

  • Yerli ve Milli 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi şahsıma yahudi'lerin mavi marmara gemisinde dokuz canımıza kıymalarını Mescid-i Aksa'ya olan saldırıları çoluk çocuk katletmelerini de hazmetmem mümkün değildir, canımızı çok acıtan teröre verdiği de unutmuş değilim kısaca onla benim can düşmanımdır, herkes böyle düşünür ve yaparsa ipleri koparır atarız, daha onlarla işimiz bitmedi biz son sözümüzü söylemedik, cehenneme kadar yolları var alçakların !..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Tuğlu... 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah, inşallah...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    İsrail sadece Filistinlilerin değil dünyanın başının baş belası ırkçı faşist bir terör devletidir. İnsanlığın huzur ve barışı niçin mutlaka yıkılmalı ve yok olmalıdır.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat