Sahte Cumhuriyetçiler

  • GİRİŞ16.07.2021 10:09
  • GÜNCELLEME19.07.2021 08:51

İşlerine gelince demokrasi, özgürlük, insan hakları, hukuk devleti. İşlerine gelmezse çiğnenir milletin bütün değerleri ve izzeti. Böylece, kendilerine benzettiler cumhuriyeti.

Diktatörleri severler, despotlarla yönetilmeye cumhuriyet derler. Milletin seçtiği hükümetleri devirir başbakanı ve bakanları asarlar. Binlerce suçsuz insan zindanlara doldurulur yargısız infazlarla cezalandırılır. Sahtekârlar ve ikiyüzlüler kahramanlaştırılır, yüceltilir, putlaştırılır. Allahsız peygambersiz, imansız Kur’ansız bir rejimdir arzuları.

Zorbalık, hukuksuzluk, keyfilik ve emperyalizmin uşağı olmak bütün karakterleri. Yalan iftira ve uydurma haberlerle karayı ak, akı kara göstererek batının kara bayrağı altında savaşmak için çırpınır genleri. Batıcılık, çağdaşlık ve ilericiliktir tüm düzenleri.

Halkçı ve cumhuriyetçidirler sözde. Ama; ne halkla ne Hak’la, ne cumhurla ne cumhuriyetle yoktur bir yakınlıkları özde. Halkın milli ve manevi değerlerine karşı savaşmak, halk adına halka en büyük kötülük ve düşmanlık yapmaktır asıl görevleri. Fakirin fukaranın, işçinin emekçinin, ezilenin yanında gibi görünürler ama solcu ve sosyalist ayaklarıyla hep ezenin ve zulmün yanındadır yerleri.

Ülkemizin gelmiş geçmiş en büyük diktatörlerini ve faşistlerini doğuran ana onlardır. Onları besleyip büyüten, kahramanlaştırıp putlaştıran sahte cumhuriyetçiler bu sahte halkçılardır.

Teröre ve teröristlere karşı gibi görünseler de teröristlerle her zaman kuzu sarması olanlar bu sahtekarlardır. Başörtüsüyle okumak için üniversitede direnen kızlarımızı saçlarından tutup okul dışına fırlatan, onlara terörist muamelesi yapan bu mankurtlardır.

Hıristiyan batıdaki her şeyi örnek ve referans göstererek insanımızı kendi ruh kökünden koparan, düşmanına aşık yapmaya çalışan ahmaklar bunlardır.  Batılı kolonyalistlerin Türkiye temsilcilikleri gibi çalışırlar. Saygıda, sevgide ve kölelikte onlara asla kusur etmeseler de bir türlü onlara yaranamazlar. Çünkü iki asırdır Müslüman Türk milletine yutturamadılar gavur patentli sahte cumhuriyetlerini.

‘’Şimdi bir şeyler oluyor ülkemde… Dost ve düşmana bakışımız değişti. Hiçte alışageldikleri uzaktan kumandalı usullere uymuyor alınan kararlar, geleceği planlamalar… Karşılarında eğilip bükülen, rüku ve secdeye giden kukla cumhuriyetçiler, emperyalist sömürgeciler yok artık. En büyü sorun ‘’Ne olacak şimdi bu memleketin hali?’’ ‘’Eksen kayması’’. ‘’Batıdan kopuyoruz.’’ ‘’Ne işimiz var Musul’da, Kerkük’te, Suriye’de, Katar’da, Libya’da, Somali’de, Afganistan’da, Karabağ’da...’’ ‘’ Misak-i Milli sınırları da neymiş…’’ ‘’ Amerika’ yı kızdırıyor, Avrupa’yı küstürüyoruz.’’ ‘’ Dünyada tek başımıza kalacağız bu gidişle.’’ ‘’ Tayyip ülkeyi batırıyor.’’

 ‘’Nasıl oluyor da dünya Beşten büyük oluyormuş?’’ ‘’ NATO’ dan ayrılmak intihar olurmuş’’ ‘’IMF ‘ten kredi almalıymışız. Yoksa FET paramızın değerini düşürürmüş.’’, ‘’BM den koparsak başımıza ne haller gelirmiş.’’ ‘’ Başkanlık sistemi olmasın da sürünmeye razıymışlar.’’ ‘’ Geçmezlermiş bu köprüden’’, ‘’Hızlı tren dağ keçilerini ürkütüyormuş.’’ ‘’Atom santralleri istemiyorlarmış.’’ ‘’Güçlü bir orduya ihtiyaçları yokmuş.’’ ’’  Yunan kardeşlerini ve Rum dostlarını kızdırıyormuşuz’’, ‘’Kıbrıs’ı verelim kurtulalım mış.’’

Dün; ne idü iseler, bugün de aynısıdır bu ülkenin diktatörleri, darbecileri, faşistleri, koministleri, ateistleri ve yalanın efendisi ikiyüzlü sahte cumhuriyetçileri... Ne ahlak, ne karakter ne vicdan, Firavunun askerleri bunlar lan…

Sahtekarların tüm sinsi oyunları bozuldu, bozuluyor, bozulacak. Darbeler milletçe lanetlendi, lanetleniyor, lanetlenecek. Son darbe kahraman milletimiz tarafından darbelendi. Ordu olması gereken yerde, vatan ve millet düşmanlarına karşı kahramanca savaşıyor.  Polis, özel harekat, jandarma 7/24 yetkilerle donatılmış tetikte. İhracat artıyor. Yatırımlar devam... İşler ve ekonomi rayına giriyor. Sahte cumhuriyetçiler istemese de İstanbul Hava alanı yapıldı, kanal İstanbul yapılıyor. Memleketin halinin ne olduğu ortada, ne olacağı belli. Belirsizlik sahtekarların vicdanlarında…

Türkiye nihayet kuruluş ayarlarına dönüyor. Şimdiye kadar adam yerine konulmayan cumhur kendi cumhuriyetine sahip çıkıyor. Ülkemiz haçlı beslemelerinin elinden çıkıp Müslüman Türk milletinin eline geçiyor. Tabular yıkılıyor, ezberler bozuluyor. Bu ülkede bir şeyler değil, çok şeyler değişiyor. Batan Türkiye değil sahte halkçı ve cumhuriyetçilerin bindikleri kartondan gemi.

Her şey gün gibi ortada. Bu ülkeyi batıran hayatın zorlukları sıkıntıları ve düşmanlarımız değil, içimizdeki sahte cumhuriyetçilerin ta kendileri.

Arif Altunbaş, Haber 7.

Yorumlar4

  • Man 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazıyı istemezikçülerin sitelerine gönderip, gözlerinin içine sokak lazım. Kalemine yüreğine sağlık arif bey kardeşim.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • azi 2 yıl önce Şikayet Et
    vatan hainlerini tek bir yazi ili anlatilmis eline saglik arif altunbas bey
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Asım Yıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    İhanet, ahlaksızlık, satılmışlık, cumhura karşı savaşmak sahte cumhuriyetçilerin eskimeyen utanmaz yüzü.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Bahrä Kayakıran 2 yıl önce Şikayet Et
    Durumumuzun özeti. Ve dost ile inandığımız her şeyin düşmanı olanları ayırma klavuzu gibi sanki. Allah razı olsun abiciğim.
    Cevapla Toplam 16 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat